Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Chci si koupit kočárek v cross nabo v travel od baby world, ale problém je v té konstrukci. Vůbec nevim, která konstrukce jak vypadá. Budu ho objednávat přes internet a na každých stránkách jsou označené jinak. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli ho někdo nemáte doma. Mně se líbí s tím obloukem mezi předními koly, kdy jsou kolečka blíž u sebe. A propo nemáte někdo zkušenost s nákupem z WWW.kocarek.cz, dodání, reklamace, domluva a tak? Díky moc Iva ![]()
Ahojky Iwahl.
.
Já mám V-Cross z minulého roku.
Ano jsou tipy dva já mám teda ty kolečka více od sebe a konstrukce je jiná než u některých já mám z tou tyčkou jak je oblouk a ten druhej má místo oblouku tu rovnou tyč.
Z kočárkem jsem spokojená ale bohužel našli se i nějaké problémy takže ho musím reklamovat bouda mně nejde dát dolu a taky otočná kolečka mně jedou jen na jednu stranu takže se tam najde mnoho závad.
Najdi si dizkuzi na Modrém koníkovi tam je o tom kočárku více napsaného.
Jinak jsem sním max spokojená je lehkej o proti jinej kočárkum.
Přeji krásnej víběr v tomhle tipu kočárku at najdeš ten správnej.
Staňa.
Kdyby něco napíšu i více pokud budeš mít zájem. ![]()
Ahoj,oblouk má V-Cross (zdvojené přední kolo) a V-Max(nízkoprofilová nafukovací kola).V-Travel má klasická nafukovací kola ale ne oblouk.
Já jsem kočárek kupovala přes net,ale v jiném shopu.Máme V-Max podvozek.
Pokud budeš chtít ještě něco vědět,klidně se ptej.
Jinak hodně fotek je na této stránce http://www.eshopbaby.cz/…ularni-k121/?…
Díky moc všem, hlavně za fotečky, ale bohužel to není ani jeden. Ale na odkazu co mi tu nechala SiMiikk, je to tenhle http://www.eshopbaby.cz/…owdetail.php?…. Vlastně V Max, ale s nafukovacími koly. Ten nikdo nevlastníte?
A když už na to koukám, jak se Vám holky jezdí na nízkoprofilových kolech, co terény a tak? Všichni mě z toho zrazujou, ale já ani nevim, jaký to má nevýhody oproti nafukovacím?
Za odpovědi a odkazy moc děkuju
Ahoj.. ![]()
Taky právě vybíráme kočárek.. A shodli jsme se určitě na podvozku V travel..
Kolečka bych teda chtěla nafukovací, ale popravdě sama nevím, jaký je mezi nima rozdíl. Ale do terénu bych řekla, že ty nafukovací budou lepší.. Alespoň pro ty naše cesty..
Tenhle máme, a jsme spokojení. Kvalita odpovídá ceně, takže mám trochu povytrhanou látku ze švů, kde se to nejvíce používá. Na tašce a na nánožníku. Jinak OK. Kolečka jsou nafukovací. Jezdila jsem s ním i v tuně sněhu a projela jsem vše. Místy se sice nakláněl, ale to by udělal jakýkoliv jiný taky… Je lehký, trochu houpá, trochu odpružený…
V Cross s podvozkem V Travel, čtyřkolová verze
Jo a když jsou ty přední kolečka na „volno“, můžou se otáčet, tak teda vadí košík. I když je trošku víc naplněný vepředu, tak ho ty kolečka prostě odírají. Tak se musí to těžší dávat až dozadu a pěkně to porovnávat ![]()
Kupovali jsme zde, dodání vcelku brzy a bez poštovného i přes celou republiku
http://www.kocarky-zlin.cz/index.php?…
Ahoj, já dlouho heldala kočárek a nakonec mám ten V travel šedý s kytičkami. kdybych se měla rozhodnout příště, nidky bch si ho nekoupila a radši připlatila. Kočárek nám od začátku celý vrže, at mažeme co mažeme
Kolečka jsme měli nafukovací a ta větší se pořád vypouštěla a svlíkala se z ráfků-pumpovala jsem před každou vycházkou. Celkové zpracování a zapravení látky vevnitř
My ho naštěstí koupili levně přes net-i s autosedačkou za 7900,–- ale u nás v obchodě ho měli za 12000 a to bych teda zuřila dát za takový kočár tuhle sumu. ![]()
Iwahl,kola jsou určitě k Travelu nafukovací.Možná je to nová kolekce,kde i Travel dělají s obloukem.
Nízkoprofilová kola jsou taky nafukovací.Když jsme kočár kupovali,podvozek s nízkoprofilovými koly byl o 2,5kg lehčí.To rozhodlo.
Co se týče košíku,je fakt,že při větší zátěži šoupe o kola.
Jinak se mi trochu páře taška,ale uvnitř,takže to nejde vidět.Nánožník u autosedačky se taky páral,ale ten používám minimálně.Jinak všechno ostatní je v pohodě.
Jsem moc spokojená a určitě bycch neměnila.
Jezdíme skoro 9 měsíců a bez závad.