V cross nebo V travel?

7
17.5.10 15:51

V cross nebo V travel?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Chci si koupit kočárek v cross nabo v travel od baby world, ale problém je v té konstrukci. Vůbec nevim, která konstrukce jak vypadá. Budu ho objednávat přes internet a na každých stránkách jsou označené jinak. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli ho někdo nemáte doma. Mně se líbí s tím obloukem mezi předními koly, kdy jsou kolečka blíž u sebe. A propo nemáte někdo zkušenost s nákupem z WWW.kocarek.cz, dodání, reklamace, domluva a tak? Díky moc Iva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17925
17.5.10 16:02

Ahojky Iwahl. :kytka: .
Já mám V-Cross z minulého roku.
Ano jsou tipy dva já mám teda ty kolečka více od sebe a konstrukce je jiná než u některých já mám z tou tyčkou jak je oblouk a ten druhej má místo oblouku tu rovnou tyč.
Z kočárkem jsem spokojená ale bohužel našli se i nějaké problémy takže ho musím reklamovat bouda mně nejde dát dolu a taky otočná kolečka mně jedou jen na jednu stranu takže se tam najde mnoho závad.
Najdi si dizkuzi na Modrém koníkovi tam je o tom kočárku více napsaného.
Jinak jsem sním max spokojená je lehkej o proti jinej kočárkum.
Přeji krásnej víběr v tomhle tipu kočárku at najdeš ten správnej.
Staňa.
Kdyby něco napíšu i více pokud budeš mít zájem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.5.10 16:05

Ahoj,oblouk má V-Cross (zdvojené přední kolo) a V-Max(nízkoprofilová nafukovací kola).V-Travel má klasická nafukovací kola ale ne oblouk.
Já jsem kočárek kupovala přes net,ale v jiném shopu.Máme V-Max podvozek.
Pokud budeš chtít ještě něco vědět,klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.5.10 16:12

máme tento.Je tam sice psáno V-Cross,ale podvozek je V-Max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.5.10 17:09

Ahoj tohle je podvozek V-cross

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.5.10 17:10

Podvozek V-Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.5.10 17:10

V-travel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.5.10 17:12

Jinak hodně fotek je na této stránce http://www.eshopbaby.cz/…ularni-k121/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
17.5.10 20:20

Já mám tenhle jinej uhel prozatím nemám.Zítra mohu nafotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.5.10 21:11

Díky moc všem, hlavně za fotečky, ale bohužel to není ani jeden. Ale na odkazu co mi tu nechala SiMiikk, je to tenhle http://www.eshopbaby.cz/…owdetail.php?…. Vlastně V Max, ale s nafukovacími koly. Ten nikdo nevlastníte?
A když už na to koukám, jak se Vám holky jezdí na nízkoprofilových kolech, co terény a tak? Všichni mě z toho zrazujou, ale já ani nevim, jaký to má nevýhody oproti nafukovacím?
Za odpovědi a odkazy moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
17.5.10 21:19

Ahoj.. :)

Taky právě vybíráme kočárek.. A shodli jsme se určitě na podvozku V travel..
Kolečka bych teda chtěla nafukovací, ale popravdě sama nevím, jaký je mezi nima rozdíl. Ale do terénu bych řekla, že ty nafukovací budou lepší.. Alespoň pro ty naše cesty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.5.10 21:25

Tenhle máme, a jsme spokojení. Kvalita odpovídá ceně, takže mám trochu povytrhanou látku ze švů, kde se to nejvíce používá. Na tašce a na nánožníku. Jinak OK. Kolečka jsou nafukovací. Jezdila jsem s ním i v tuně sněhu a projela jsem vše. Místy se sice nakláněl, ale to by udělal jakýkoliv jiný taky… Je lehký, trochu houpá, trochu odpružený…

V Cross s podvozkem V Travel, čtyřkolová verze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.5.10 21:28

Jo a když jsou ty přední kolečka na „volno“, můžou se otáčet, tak teda vadí košík. I když je trošku víc naplněný vepředu, tak ho ty kolečka prostě odírají. Tak se musí to těžší dávat až dozadu a pěkně to porovnávat :roll:

Kupovali jsme zde, dodání vcelku brzy a bez poštovného i přes celou republiku :wink: http://www.kocarky-zlin.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
18.5.10 08:47

Ahoj, já dlouho heldala kočárek a nakonec mám ten V travel šedý s kytičkami. kdybych se měla rozhodnout příště, nidky bch si ho nekoupila a radši připlatila. Kočárek nám od začátku celý vrže, at mažeme co mažeme :roll: Kolečka jsme měli nafukovací a ta větší se pořád vypouštěla a svlíkala se z ráfků-pumpovala jsem před každou vycházkou. Celkové zpracování a zapravení látky vevnitř :roll: My ho naštěstí koupili levně přes net-i s autosedačkou za 7900,–- ale u nás v obchodě ho měli za 12000 a to bych teda zuřila dát za takový kočár tuhle sumu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
18.5.10 10:23

Iwahl,kola jsou určitě k Travelu nafukovací.Možná je to nová kolekce,kde i Travel dělají s obloukem.
Nízkoprofilová kola jsou taky nafukovací.Když jsme kočár kupovali,podvozek s nízkoprofilovými koly byl o 2,5kg lehčí.To rozhodlo.
Co se týče košíku,je fakt,že při větší zátěži šoupe o kola.
Jinak se mi trochu páře taška,ale uvnitř,takže to nejde vidět.Nánožník u autosedačky se taky páral,ale ten používám minimálně.Jinak všechno ostatní je v pohodě.
Jsem moc spokojená a určitě bycch neměnila.
Jezdíme skoro 9 měsíců a bez závad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4