V den ovulace migréna

2390
23.10.12 10:21

V den ovulace migréna

Ahojky vždy v den ovulace mam migrénu.. Nechápu to. Stává se vám to někdy? V ten den nepomáhá nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
276
23.10.12 10:23

Já mívám v době ovulace vždy bolest hlavy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.10.12 11:08

Nemám, ale jinak mám kdeco jinýho, například před otěhotněním jsem měla vysloveně blicí návaly, jako bych už měla nevolnosti, motala se mi hlava… Bohužel, noc moc se s tím asi nedá dělat, maximálně začít brát HA, což ale může být z bláta do louže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
23.10.12 12:34

3× za sebou sem měla v době ovulace také migrénu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
23.10.12 12:39

Bolesti hlavy mívám v tomhle období pravidelně, ale zjistila jsem, že mi k tomu „přispívá“ antikoncepce. :( Když jsem prášky vysadila, zlepšilo se to nebo se migréna vůbec neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 14:53

Pomoc

Ahoj damy, chtela bych pomoct.. Mela jsem nechraneny poh styk, rikal ze si da pozor a meli jsme popito. Styk byl 27.6. A hned tri nebo dva dny potom jsem dostala menstruaci. Ted uz ubehly dva tydny a boli me podbrisek a hlava, vetsi mnozstvi vytoku. Bojim se ze by to mohlo byt tehotenstvi prosim poradte 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.23 18:36

Akorát mám oční auru. Migréna zatím nenastupuje, ale když mrknu do svých záznamů, mám migrénu s aurou (jednou jen auru bez migrény) už pravidelně 10 - 11 den cyklu, shodně na den s ovulací. Dřive jsem měla sem tam migrénu, ale auru nikdy. Po 40 už mam migrény pravidelně a vždy s aurou. Jsou za tím jistě hormony, mám to vydledované. HA neberu. Nevíte, který hormon to má na svědomí? Dá se s tím něco dělat? Ty aury jsou fakt děsivý. Při / před MS nemám žádný problém, sle ovulace je fakt náročná. Kromě migrén mám i bolesti břicha, zad, celkově se při ovu necítím dobře.
Poradíte? Podpoříte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí