V jake poloze dosahnete orgasmu?

Anonymní
1.4.14 13:05

V jake poloze dosahnete orgasmu?

Ahoj omlouvam se za anonim, je to drobet choulostive tema. Zajimalo by me, jestli jsem jedina, nebo je to bezne.Pri sexu mam orgasmus jen v jedne poloze a partnerem to neni, mela jsem to takhle i driv.Jsem rada, ze ho mam aspon takhle nez abych ho nemela vubec, ale partnera to obcas mrzi, prijde mu jestli to neni jim, ale ja vim ze neni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.4.14 13:06

Buď ráda, že ho máš.. mi je to fuk, kde jsem (tedy poloha). pro mě je důležitý chlap - né všichni to se mnou umí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
1.4.14 13:11

Asi jsem na tom stejně jako ty a žiju šťastný, plnohodnotný život :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.4.14 13:12

Mám to stejný. Orgasmus mám jen ve dvou polohách a to i hlavně proto, že to nejsou krkolomné a pro mě nepříjemné polohy a já se tak dokážu uvolnit. Manžel z toho taky není moc nedšený, protože by pořád chtěl zkoušet nějaký blbiny.

• Citovat
  • Upravit
752
1.4.14 13:12

Tak, záleží jak ste sehraní.. Já to zvládnu při kterékoli..ovšem jestli se do toho počítá ručka šmátralka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.14 13:14

Než jsem měla současného partnera, tak jsem toho dosáhla jen v poloze, já nahoře. Taky jsem si myslela, jestli nejsem nějak divná. Teď co mě u toho partner dráždí i rukou, tak je jedno, v jaké poloze :palec:.

• Citovat
  • Upravit
36225
1.4.14 13:16

Ja dosahuju orgasmu v obchode s kabelkama s manzelovou kreditkou v ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.4.14 13:20

@pikola to je vůbec nejlepší orgasmus :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
1.4.14 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32231
1.4.14 13:24

Anonymni, rozhodne v tom nejsi sama. Ale da se s tim zit, zvlast kdyz spolu komunikujete a jste k sobe uprimni. Partnerem to z me zkusenosti vazne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.4.14 13:28
@pikola píše:
Ja dosahuju orgasmu v obchode s kabelkama s manzelovou kreditkou v ruce :mrgreen:
:mrgreen: tak tenhle jsem ještě nezažila, ovšem v metalshopu mám podobné pocity :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.4.14 13:32

U počítače s emiminem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.14 13:44

Buď ráda, já nemám orgasmus při sexu v žádné poloze. A žít se s tím taky dá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10639
1.4.14 13:45
@pikola píše:
Ja dosahuju orgasmu v obchode s kabelkama s manzelovou kreditkou v ruce :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
1.4.14 14:03
@pikola píše:

Já jsem to tak měla dřív u bankomatu :lol: ale po děckách mám pocit, že budu nejspíš frigidní :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí