V jakém programu vytvořit rodokmen!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V jakém programu vytvořit rodokmen!
Ahoj dámy
, potřebovala bych poradit v jakém programu se dá dobře vytvořit rodokmen i s fotkami a kde se dá stáhout. díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já používám tenhle http://ancestry.nethar.com/ .
Je to jednoduchý a fotky tam jdou taky vložit. Ale možná ti někdo poradí nějaký lepší program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, souhlasím s Aimee910, taky používám program Ancestry a jsem s ním spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se přidám k neczuz, používáme ten samý a velká spokojenost! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky používám myheritage.cz,jen by to chtělo možnost většího množství zdarma
Nějak jsem to zaplnila ani nevím jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aimee910 píše:
Je to jednoduchý a fotky tam jdou taky vložit. Ale možná ti někdo poradí nějaký lepší program.
Můžu se zeptat,jestli jde i online vyhledávat osoby?Myslím tím pra pra
A jakým způsobem,pokud neznám přesné údaje? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macinka82 píše:Aimee910 píše:Můžu se zeptat,jestli jde i online vyhledávat osoby?Myslím tím pra pra
Je to jednoduchý a fotky tam jdou taky vložit. Ale možná ti někdo poradí nějaký lepší program.A jakým způsobem,pokud neznám přesné údaje? Děkuji
V tomhle programu vyhledávat osoby nejdou. Ale najít prapříbuzné online je snad možné jen v některých zdigitalizovaných matrikách
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata,jen tak jsem kukla na dotaz ohledně rodokmenu a povím vám,úplně mě to pohltilo,došla jsem asi k 60ti lidem,ale nevím jak si to uložit a popřípadě to někomu z rodiny poslat s žádostí o doplnění.poradíte?
Jinak vy jste mladé,takže dle rodných listů se můžete dostat díky babičkám a dědečkům nejméně k praprarodičům.
- Citovat
- Upravit
pokud se na myheritage zadají emailové adresy,program automaticky rozešle všem pozvánky,aby se připojili a doplnili co je potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak zarámovat?
Ahoj, přijde mi to jako skvělý vánoční dárek, chci zkusim posbírat staré fotky a vytisknout a zarámovat do nějakého staršího rámu. Dělali jste to někdo a na jaký papír, je lepší na fotopapír?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U programu myheritage. cz je nevýhoda u verze zdarma omezení do 250 osob, najde-li program shody s jiným rodokmenem (příbuzní) tak vám ukáže kontakt zase jen v placené verzi. To samé když chcete vytisknout tzv. vše v jednom, všechny osoby, které jste do rodokmenu vložil a jsou nějakým způsobem příbuzní, zase musíte zaplatit vyšší verzi v dolarech.
- Citovat
- Upravit
Rodokmen
Krásný den holky, kde vytváříte rodokmen? Mám v Myherritage, ale prý jen na 14 dní zdarma, pak chtějí necelé 2tis zaplatit na rok, kdysi jsem měla Ancestry, ale už je to hodně let, tak hledám nějakou lepší variantu, případně, jak vypadá nyní Ancestry? Budu toho mít opravdu hodně. Díky.
PS: Ráda bych tam nahrávala i fotky a připisovala poznámky, zajímavosti, které zjistím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit