V noci leze po postýlce 9m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
4.7.11 03:40

V noci leze po postýlce 9m

Ahoj,už mi z toho začíná hrabat,malá se naučila lízt a teď je každou chvíli v noci vzhůru a řve,protože leze a furt do něčeho naráží,tak jí musím vyndat,pohoupat,na rameni mi spí hned,ale nedej bože když jí položím do postýlky,okamžitě začne lízt,už padám na hubu,nevíte jk jí od toho ponocování pomoct? 8-o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
489
4.7.11 07:01

To přejde, naučila se něco nového, tak to dělá a zatím si s tím neví rady, děti mohou i hůř spát, pokud získají novou dovednost. Až začne vstávat, může to být podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.7.11 07:59

u nás to bylo podobný, malej se furt budil, zamotával se do šprušlí, byl vzteklej, tak jsme si ho vzali k sobě do postele, kde vydržel do roku a půl a potom jsme mu koupili větší postel, tam se stěhuje taky, ale nic si nikam nezamotá, takže hezky spí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 08:14

Totéž, a to spal ve spacáku… :zed: . Kolem 11 měsíců ho to zase přešlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.7.11 09:43

u nás naprosto stejné a stále to nepřešlo. Někdy vstávám i co hodinu, někdy si sedne a převalí se a spí dál. Třeba teď tři noci po sobě spal celou noc. Ale předtím :roll: děs. Pokaždé ho ale ráno najdeme v naprosto jiné poloze než usnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.7.11 09:58

Jj, to zná asi každá mamina. Naše malá nebyla jiná, a několik nocí jsme s manželem vstávali a při každém zvednutí jsme jí hned položili, řekli „hají“ a přikryli. Po pár nocích, kdy jsme vypadali jako zombie, to slečna pochopila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
4.7.11 10:39

U nás to bylo podobné, dkyž se naučila pérovat na kolínkách - taky neustále trénovala a ječela, prtože ji to budilo. Čekám, že až začne lézt, tak to bude to samé. Jo a trvalo to víc jak měsíc :zed: . Už jsem skoro spala za chůze. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.7.11 21:43

Taky jsem si říkala,že třeba pomůže když si ji vezmem do postele,jenže té potvůrce se u nás v pelíšku vůbec nelíbí,tak budem doufat že to snad brzy přejde :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure