Strašně smrdí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4760
3.7.11 19:10

Strašně smrdí

Malému budě pět měsíců, je plně kojen a od začátku kadí 1× maximálně 2× do týdne. Což je velice sympatické, ale nese to sebou i nepříjemnosti. Čím dýl nekadí, tím víc smrdí, když si prdne. A on prdí neustále. Čím je starší, tím samozřejmě smrdí víc. Je to cítit i z kočárku. Dneska jsem s ním byla v cukrárně a úplně jsem se styděla… Nikdo by snad ani nemohl věřit, že takhle smrdí to malé roztomilé miminko, které mám na klíně :cry:
Máte někdo podobnou zkušenost? Co s tím? To bych snad radši, aby kadil několikrát denně než tohle :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
3.7.11 19:15
Jarka K píše: …Co s tím? To bych snad radši, aby kadil několikrát denně než tohle :cry:

Podobnou zkušenost nemám, ale co třeba zkusit Lactobacilky? Já je dávám furt, preventivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.7.11 19:17
Wiolla píše:
Jarka K píše: …Co s tím? To bych snad radši, aby kadil několikrát denně než tohle :cry:
Podobnou zkušenost nemám, ale co třeba zkusit Lactobacilky? Já je dávám furt, preventivně…

a po tom by měl kadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.7.11 19:20
Jarka K píše:
Wiolla píše:
a po tom by měl kadit?

Upraví se mu střevní mikroflora, tím pádem i trávení a nebude třeba tolik cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.7.11 19:32

u nás přišla doba okolo 4-5 mes kdy malý začal takto smrdět právě z důvodu toho že kakal pouze 1× za cca 10dni., byl to děs, zkus laktobacilky nebo třeba i ředěné štávy např. Hipp švestková, měly by působit projímavě a pak by to nemuselo tolik zapáchat když to nebude tak dlouho ve střevech

• Citovat
  • Upravit
4760
3.7.11 19:49
merett píše:
u nás přišla doba okolo 4-5 mes kdy malý začal takto smrdět právě z důvodu toho že kakal pouze 1× za cca 10dni., byl to děs, zkus laktobacilky nebo třeba i ředěné štávy např. Hipp švestková, měly by působit projímavě a pak by to nemuselo tolik zapáchat když to nebude tak dlouho ve střevech

jj ten Hip mi doporučila lékárnice a po tom mi prosral dvě noci… jenže mi to přijde dost sladký a nechci mu to dávat pravidelně :cry:
tak já zkusim ty laktobacilky… díky za radu! Snad se zbavím smraďocha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
3.7.11 20:20

:mrgreen: :mrgreen: Promiň, já vím, že je to psaný na vážno, ale mě to hrozně rozesmálo. Naše malá kadí pravidelně, ale zrovna dneska ne a prdy jí taky hrozně smrdí, tak vím, o čem mluvíš. :mrgreen: Jsou to smraďoši :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.7.11 20:25
Gina108 píše:
Jarka K píše:
Wiolla píše:
a po tom by měl kadit?
Upraví se mu střevní mikroflora, tím pádem i trávení a nebude třeba tolik cítit.

Tak tak, já to dávám ve snaze, aby kadil pravidelně a mělo to správnou konzistenci. 8-) A zdravá střevní mikroflóra, to je půl zdraví… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
3.7.11 20:30
Kdyz tu stavicku zredis,tak to tak sladky nebude.A navic tam neni pridany cukr,jen ten,ktery je z toho obsazeneho ovoce.Ja mela dneska podobnou zkusenost s triletym synem,dneska nekadil,ale prdel teda obstojne. :mrgreen: Bylo to na padnuti,smradoch malej.
Jarka K píše:
merett píše:
jj ten Hip mi doporučila lékárnice a po tom mi prosral dvě noci… jenže mi to přijde dost sladký a nechci mu to dávat pravidelně :cry:
tak já zkusim ty laktobacilky… díky za radu! Snad se zbavím smraďocha :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
3.7.11 20:32
Míša8808 píše: :mrgreen: :mrgreen: Promiň, já vím, že je to psaný na vážno, ale mě to hrozně rozesmálo. Naše malá kadí pravidelně, ale zrovna dneska ne a prdy jí taky hrozně smrdí, tak vím, o čem mluvíš. :mrgreen: Jsou to smraďoši :srdce: :srdce:

:mrgreen: :mrgreen: já se přidám, promin, ale řežu se tu v té představě, jak vane z kočárku… :lol: :lol: promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.7.11 20:36
makina píše:
Míša8808 píše: :mrgreen: :mrgreen: Promiň, já vím, že je to psaný na vážno, ale mě to hrozně rozesmálo. Naše malá kadí pravidelně, ale zrovna dneska ne a prdy jí taky hrozně smrdí, tak vím, o čem mluvíš. :mrgreen: Jsou to smraďoši :srdce: :srdce:
:mrgreen: :mrgreen: já se přidám, promin, ale řežu se tu v té představě, jak vane z kočárku… :lol: :lol: promiň.

to nic! Já se tomu taky smála, dokud nezačalo přituhovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
3.7.11 20:47
merett píše:

Souhlas, kapky Bio Gaia, drahý, ale účiný a šťáva ze švestek od Hippu ho protáhne. Naše malá v určitém období, také kakala jen jednou za 10 i 14 dní, byl to hroznej pušinec, pak když to zní vylezlo, bylo to na plynovou masku :lol: Počítej, že s příkrmama se to ještě zhorší, ta zelenina a hlavně maso smrdí ještě víc. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
3.7.11 20:53
Jarka K píše:
makina píše:
to nic! Já se tomu taky smála, dokud nezačalo přituhovat :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pardon, omlouvám se, ale chechtám se tu jak kravka :mrgreen: Takhle jsem se dlouho nepobavila. Jinak dle zkušeností kamarádek bych taky doporučila laktobacily a Hipp švestkovou šťávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.7.11 20:55

Já se taky omluvím,ale musím se smát při té představě s kočárkem :lol: nechceš mi malýho někdy půjčit?Hodil by se do dlouhé fronty v marketu,hned by bylo méně lidí :lol: fakt promiň :lol:
ale radím to samé,zkus ty lactobacílky anebo ten hipp-je vyráběn z bio ovoce,nejlepší kvality a malému neublíží :wink: moje první dcerka na něm byla od tří měsíců,měla hroznou zácpu a taky se jí nic nestalo :wink: ještě od hippu zkus hruškovou nebo meruňkovou šťávu,ty jsou i účinnější :wink: hodně štěstí a masku sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.7.11 20:56
petull.a1 píše:
Jarka K píše:
makina píše:
to nic! Já se tomu taky smála, dokud nezačalo přituhovat :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pardon, omlouvám se, ale chechtám se tu jak kravka :mrgreen: Takhle jsem se dlouho nepobavila. Jinak dle zkušeností kamarádek bych taky doporučila laktobacily a Hipp švestkovou šťávu.

já taky,představuju si jak stojím s kočárkem ve frontě a najednou se z něj line zelený smrádek :lol: :lol: je to životu nebezpečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí