Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak u nás bio gaia stojí asi 500,–, na Slovensku 10 eur, takže jestli máš tu možnost, zkusila bych to vzít tam, my jsme blízko hranic, takže jednou za čas tam drahouš zajel a 2, 3 lahvičky přivezl ![]()
Co se týče smradu, tak obě moje děti kadily taky tak málo, Nela měla dokonce rekord přesně 3 týdny, ale takto pekelně asi nesmrděly, i když po fialkách určitě nevoněly, to zase néé ![]()
Hejhulka25 píše:petull.a1 píše:já taky,představuju si jak stojím s kočárkem ve frontě a najednou se z něj line zelený smrádekJarka K píše:makina píše:to nic! Já se tomu taky smála, dokud nezačalo přituhovatMíša8808 píše:![]()
Promiň, já vím, že je to psaný na vážno, ale mě to hrozně rozesmálo. Naše malá kadí pravidelně, ale zrovna dneska ne a prdy jí taky hrozně smrdí, tak vím, o čem mluvíš.
Jsou to smraďoši
![]()
![]()
já se přidám, promin, ale řežu se tu v té představě, jak vane z kočárku…
![]()
promiň.
![]()
![]()
Pardon, omlouvám se, ale chechtám se tu jak kravka
Takhle jsem se dlouho nepobavila. Jinak dle zkušeností kamarádek bych taky doporučila laktobacily a Hipp švestkovou šťávu.
![]()
je to životu nebezpečný
Taková hyenka v kočárku
. Zakladatelce se omlouvám, ale tomu se nedá odolat
.
Moje děti taky občas nekadily, ale nesmrděly. Bylo řečeno už vše, tak se nebudu s radama opakovat.
A pamatuj si - lepší jeden prd, než deset doktorů. I když to je občas nepříjemné, aspoň, že je brouček zdravej.
Ahoj-neboj,jak čtu,nejsi sama matkou smráděte.A i já se hrdě hlásím do skupiny smráďat. Matyáš takhle smrdí asi od jednoho měsíce-a laktobacílky nepomohly. Třeba návštěva u doktora je žůžo-když se nepoblije,tak prdánkuje anebo obojí. A vysvětluj okolním mamínám,že to ne já,ale on
Naše sladké voňavé miminko
(jo,ale tak pět minut po koupání)
Minutet píše:
Ahoj-neboj,jak čtu,nejsi sama matkou smráděte.A i já se hrdě hlásím do skupiny smráďat. Matyáš takhle smrdí asi od jednoho měsíce-a laktobacílky nepomohly. Třeba návštěva u doktora je žůžo-když se nepoblije,tak prdánkuje anebo obojí. A vysvětluj okolním mamínám,že to ne já,ale onNaše sladké voňavé miminko
(jo,ale tak pět minut po koupání)
ale to jsem nechtěla číst, že ti laktobacílky nepomohly, já se už na ně začala těšit jako na velký zázrak ![]()
přesně - často to pustí potichu a to fakt pak vypadá, že jsem to byla já!!! A občas není voňavý ani těch pět minut! Už se mi jednou uprdnul i do vody (to byl hnus) a do pěti minut často taky něco pošle ![]()
jojo, naše slečinka taky prděla a smrděla jak starý chlap z hospody ![]()
Doporučili nám Hipp švestkový, ale i po naředění se mi po něm osypala
Laktobacílky jsme také měli, ale valný uspěch jsem též nezaznamenala.
Takže nic. Ale nebude to napořád
se zavedením příkrmů se to moc zlepšilo, začala kadit každý den či ob den.
Ale je pravda že z kočárku sem to nikdy necítila.
makina píše:Hejhulka25 píše:Taková hyenka v kočárkupetull.a1 píše:já taky,představuju si jak stojím s kočárkem ve frontě a najednou se z něj line zelený smrádekJarka K píše:makina píše:to nic! Já se tomu taky smála, dokud nezačalo přituhovatMíša8808 píše:![]()
Promiň, já vím, že je to psaný na vážno, ale mě to hrozně rozesmálo. Naše malá kadí pravidelně, ale zrovna dneska ne a prdy jí taky hrozně smrdí, tak vím, o čem mluvíš.
Jsou to smraďoši
![]()
![]()
já se přidám, promin, ale řežu se tu v té představě, jak vane z kočárku…
![]()
promiň.
![]()
![]()
Pardon, omlouvám se, ale chechtám se tu jak kravka
Takhle jsem se dlouho nepobavila. Jinak dle zkušeností kamarádek bych taky doporučila laktobacily a Hipp švestkovou šťávu.
![]()
je to životu nebezpečný
![]()
![]()
. Zakladatelce se omlouvám, ale tomu se nedá odolat
.
v dnešní době hodně dobrý pomocník ![]()
ahoj,tak já přikrmovala už od začátku ke kojení a nekakání a smrádek také znám a nekadění,ale my pak utli kojení a smrádek a nekadění čím dál víc,a bolení,nám ty laktobacílky zabraly,že začla kadit aspoň obden,a smrádek přešel,až jsme konečně narazily na mlíko,co nám sedlo: kadíme,prdíme,nesmrdíme,ale nevím,zda ti můj příspěvekbude k něčemu,když jste kojící ![]()
Super téma sice neporadím ale přidám se do klubu smradochu, u nás je to vylepšené ještě tím že když si jeden prdne tak druhý se ho snaží trumfnout kolikrát tak tlačí prdík až se z toho po…ou. ![]()
Výborná diskuze, se opravdu bavím ![]()
Martino75, to jsou ale miláčci
Tak hlavně že vše funguje, jak má ![]()
my jsme taky smraďoši, a to kadíme každý den, max. obden, ale prdí jak starej chlap a smrdí teda neuvěřitelně, až minule ségra prohlásila,že je u nás cítit kravín (jsme na vesnici), tak jsem ji vyvedla z omylu. No jo, každý hold nemá voňavý miminko ![]()
Ono to moc k smíchu není
Takový smrdutý miminko je horší než biologická zbraň, zapuší celej byt
![]()
Ještě jsem si vzpoměla, že jednou naše malá takhle prdla při utz kyčlí na pana doktora
ten byl z toho paf, prohlásil, že je to síla. Chodili sme tam často, protože jsem měli Frejkovu Peřinku a při poslední kontrole naše malá pokadila sestru
Ale durch, od pasu jí to teklo po těch bílejch kalhotách až na kolena
Když nás vyřadili z evidence, tak sme se smáli se sestrou, že nás rádi už neuvidí
![]()
Mám radu:kupují Holandii - jogurt a kazdy den od miminka dávám trochu s kousky hrušky, jablka a banánu (nejprve mixovat s mlékem na kaši).Je to super účinné. Mala po tom kaka denně a je vonava, stolice ma tu nejlepší konzistenci. ![]()
Miluje sice víc pribinacky, ale tohle je pro trávení tisíckrát lepší.
@Hejhulka25 píše:
já taky,představuju si jak stojím s kočárkem ve frontě a najednou se z něj line zelený smrádek![]()
je to životu nebezpečný
Take se omlouvam, ale chechtam se jak blba a jestli me to s prckem ceka taky, tak potes ![]()