Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,chci se zeptat,jestli jste někdo měl nebo máte to samé co já.Prckovi je totiž skoro 8 měsíců a už skoro dva měsíce v noci sůé max hodinu v kuse.Pak jen řve.Drží se postýlky a kouká na mě a ječí.Vezmu ho k sobě,kde je teda až do rána,ale právě začal dělat to,že ikdyž je u mě,tak se drží postýlky,má většinou zavřený oči a řve i tak do té postýlky.Když jsem ho tam zkusila teda dát,tak řve ještě víc.Tohle je pak až do snídaně.Má zavřené oči,drží se postýlky a řev,řev,řev,řev.Ikdyž ho obejmu,aby věděl,že je u mě,tak řve dál,nebo na chvíly usne a pak pokračování.Máte s tím někdo nějakou zkušenost????????????
Mám ted něco podobného, taky nevím co s ním
Možná je to věkem, možná růst zubů, jen doufám, že už to přejde ![]()
Tak pokud máš jen něco podobného,tak ti závidím,už jsem zralá na psychouše.Už mi nepřipadá normální…ale teda už jsem vzdala věřit že to jsou zuby. ![]()
Prcek nepláče jen když je přímo u tebe ?
Příčin, proč v noci pláče může být tisíc. To ti na dálku těžko někdo poradí. Od hladu, přes žízeň, po bolesti všeho druhu, strach, zima, horko…a taky to může být rozmazlenost.
lumáťa píše:
Prcek nepláče jen když je přímo u tebe ?Příčin, proč v noci pláče může být tisíc. To ti na dálku těžko někdo poradí. Od hladu, přes žízeň, po bolesti všeho druhu, strach, zima, horko…a taky to může být rozmazlenost.
To právě vím,mě šlo spíš o to,proč když je umě,proč se drží postýlky a řve,jestli to někdo zná.to totiž nechápu.
Radka1112 píše:lumáťa píše:To právě vím,mě šlo spíš o to,proč když je umě,proč se drží postýlky a řve,jestli to někdo zná.to totiž nechápu.
Prcek nepláče jen když je přímo u tebe ?Příčin, proč v noci pláče může být tisíc. To ti na dálku těžko někdo poradí. Od hladu, přes žízeň, po bolesti všeho druhu, strach, zima, horko…a taky to může být rozmazlenost.
No protože chce k tobě !!!!! Do postele k tobě.
mně malá (6měs) třeba vůbec nechce být s náma v posteli. když začne v noci plakat a já ji přendám k sobě (k nám do velké postele), spustí hysterický řev a musím ji chovat a pak položit jen do její postýlky (máme v ložnici). když ji tam přendám ráno, aby třeba ještě spinkala, tak si vykládá, hraje s polštářm atd, ale nespí…nevím, čím to je, neporadím, jen, že některé děti to prostě neuklidní. je mi to líto, ale co nadělám. ve dne spolu ale normálně usnem na posteli v dětském pokoji…to jí neva, jen v noci cjce být asi ve svém. jinak je ale docela normální ![]()
lumáťa píše:Radka1112 píše:No protože chce k tobě !!!!! Do postele k tobě.lumáťa píše:To právě vím,mě šlo spíš o to,proč když je umě,proč se drží postýlky a řve,jestli to někdo zná.to totiž nechápu.
Ale on je u ní, podle mě může brečet kvůli zlým snům apod.
Měla jsme takhle uřvaný druhý dítě. Souviselo to s psychikou. on ale nebyl celkově klidnej
byron píše:lumáťa píše:Ale on je u ní, podle mě může brečet kvůli zlým snům apod.Radka1112 píše:No protože chce k tobě !!!!! Do postele k tobě.lumáťa píše:To právě vím,mě šlo spíš o to,proč když je umě,proč se drží postýlky a řve,jestli to někdo zná.to totiž nechápu.
Prcek nepláče jen když je přímo u te
Příčin, proč v noci pláče může být tisíc. To ti na dálku těžko někdo poradí. Od hladu, přes žízeň, po bolesti všeho druhu, strach, zima, horko…a taky to může být rozmazlenost.
Měla jsme takhle uřvaný druhý dítě. Souviselo to s psychikou. on ale nebyl celkově klidnej
On je u ní v posteli ???? A drží se postýlky ????? Tak tohle mi hlava nebere.
Pochopila jsem to tak, že je u ní i s postýlkou, v ložnici. Že je vedle ní ve své postýlce.
Tak jak je to zakladatelko ?
Hele, kdo to nezažil, tak si to neumí představit, prostě jsou děti, které s eneuklidní, ani když je maminky v posteli, to porstě nefunguje nic.....Časem to přejde…
já myslím že je v zakladaltelčině posteli a posltýlku mají klasicky a pořád „přilepenou“ na manželské postely jako troj postel akorát ta třetí je postýlka. Jinak s problémem neporadím netuším co se odehravá v hlavičce malinké. Nemůže být třeba přetažená? zkoušela jste ji dávat dřív spinkat?
Zkus ho úplně vzbudit, probrat a pak znova uspat… může se to zdát divné ho vlastně budit, aby usnul, ale na Majdu to fungovalo/funguje…
Třeba se mu něco zdá a neumí se z toho snu a polospánku sám probrat, probere se jen trošku a zas usíná, kdy se sen/nepohodlí/bolest vrátí a on zas brečí a to ho zas napůl probere…
I když teda Majda to začala dělat až starší ![]()
Ano,vlastně trojpostel.Naše letiště a na něm nalepená postlýlky.To,že když je v postýlce a držží se ji a řve,ok,to beru,ale když je u mě v postly a je přilepenej na té postýlce,stojí a řve,a to udělá za noc klído desetkrát,tak to si pak připadám vážně jako v ústavu.Je to fakt k zešílení.Nespat ani vnoci,takk to fakt nikomu nepřeju.Je to mazec.Už se mi nechce chodit ani spát.
JO,a probudit ho upně jsem už taky zkoušela a nic.Nezabírá nic.Ale koukám,že v tomhle jsem vážně asi sama.