Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jmeno Sara se mi moc libi. A to jsem v detstvi spadla z kone Sara a mam nejake nasledky ale nezanevrela jsem. Ucim Sarinku a libi se mi osloveni Sari s hackem nad r. Nebo Sarko. Urcite dobra volba. Tedy pokud neni nejake nehodici se prijmeni.
Kamarádka má Sarah, a říká jí Sáriki
jinak bych řekla Sárko, Sári ![]()
Švagrová má Sáru a doma jí říkají Sáro, Sárí, Sárinko, Sárino ![]()
jmeno Sára se mi libi, chtela jsem ho dat sve prvni dceri,ale nakonec jsme ji s manzelem vybrali jmeno Adelka… rikala bych ji sári, sarinko…
Tak abych to trochu vyvážila
, tak mně se nelíbí, resp.taková Zpytihněva je určitě horší, ale se jménem Sára mám nějak z dětství spojenom starou opelichanou kokřici
A pak ty židovské vtípky..Ale říkala bych jí Sáruško, Sárinko.
a co vubec znamena v prekladu a jakeho je puvodu?vite nekdo?nekde jsem cetla ze to znamena vznesena,knezna..
Anonymní píše:
a co vubec znamena v prekladu a jakeho je puvodu?vite nekdo?nekde jsem cetla ze to znamena vznesena,knezna..
Já to se jménem Sára mám tak půl napůl… Ne že bych ho nesnášela (to ne, nevadí mi), ale ani bych ho své dceři nedala…
To je každej vkus jinej! ![]()
Mně se moc líbí, nakonec ani jedna dcera Sára není, protože se vyskytují v našem okolí a navíc se moc neho dí k příjmení......Ale jméno je to krásný
Ahojte, tak za sebe musím napsat, že nelíbí.. ![]()
nezlobte se.. ![]()
ahojky vsem
chtela bych se vas zeptat co rikate na jmeno sára?jak na vas pusobi?popripade jestli jste ho dala nektera z vas svoji dceri jak ji rikate zdrobnele?