Jméno Sára

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
30.10.11 21:46
Anonymní píše:
ahojky vsem :-) chtela bych se vas zeptat co rikate na jmeno sára?jak na vas pusobi?popripade jestli jste ho dala nektera z vas svoji dceri jak ji rikate zdrobnele?

Mě se nelíbí,znám jen pár psů,co se jmenují Sára,ale žádného člověka.já chtěla mít synaRolanda,ale nakonec mě všichni odradili,že je to moc neobvyklé a jak bych mu rikala atd a teď je mi to líto.nakonec je to martin po tátovi.takže se musí líbit tobě a jestli se ti líbí tak to neřeš.stejně si pro ní najdeš nějakou zdrobnělinku,my mu teď říkáme marhoulíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.11.11 08:28

Mám jednu doma 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.11.11 11:10

Taky mám jednu s tímto krásným jménem doma a říkáme jí Sári, Sárinko, Sáruško, Sároš a když zlobí, tak je to Saranče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
1.11.11 11:25
Liciáš píše:
Taky mám jednu s tímto krásným jménem doma a říkáme jí Sári, Sárinko, Sáruško, Sároš a když zlobí, tak je to Saranče :lol:

Saranče je dobré pokud to vyjde budu to používat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marula
10.1.12 21:27

sara

Je to krásné jméno,moje dcera je Marie-Sara.Má někdo taky takové jméno?

• Citovat
  • Upravit
344
10.1.12 22:39

mám Sárinku :) říkám ji Sárinko, Sáruš, Sáro…a teď plno jiných zdrobnělin jako pusinko, miláčku, kočičko apod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.13 19:14

Oživuji diskuzi. Anonymitu prosím respektujte :kytka:. Co se vám více líbí? Sára nebo Sarah? Příjmení je cizí, žije se ale na území ČR. Dilema kvůli toho, že matka nemá ráda jména s čárkami a háčky (sÁra). Rozviňte své teorie a dojmy :). Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11117
28.3.13 19:19

K cizimu prijmeni bych dala cizi verzi - tedy Sarah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
28.3.13 19:36

Klidně bych dala Sarah, k cizímu příjmení úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
28.3.13 19:38

Máme Sáru, je to čertisko, říkám jí Sáryno. Dost se to k ní hodí. Má takový chraplavý hlas. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.3.13 19:41
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi. Anonymitu prosím respektujte :kytka:. Co se vám více líbí? Sára nebo Sarah? Příjmení je cizí, žije se ale na území ČR. Dilema kvůli toho, že matka nemá ráda jména s čárkami a háčky (sÁra). Rozviňte své teorie a dojmy :). Děkuji :kytka:

k cizímu příjmení Sarah.. I se mi to víl líbí, máme Sáru psa :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.3.13 19:49

Mi se líbí víc Sarah a sestra myslím říkala, že jestli budou mít jednou holčičku tak buď Simona nebo Sarah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.3.13 19:57

Sára ne.. to se dává hodně psům. My jí měli taky. :D Takže určo Sarah :) líbí se mi i víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
28.3.13 19:57

Sarah je lepší. Chtěli jsme to dát máme taky cizí příjmení. Ale nakonec máme místo Sarah Davida :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
28.3.13 20:01
@Anonymní píše:
ahojky vsem :-) chtela bych se vas zeptat co rikate na jmeno sára?jak na vas pusobi?popripade jestli jste ho dala nektera z vas svoji dceri jak ji rikate zdrobnele?

ahoj, my sáru mame a libilo se mi to uz od stredni..libi se mi, ze je to mezinarodni jmeno, jasny, srozumitelny a kratky…ja ji rikam sáro, sári…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí