Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonymní píše:
ahojky vsemchtela bych se vas zeptat co rikate na jmeno sára?jak na vas pusobi?popripade jestli jste ho dala nektera z vas svoji dceri jak ji rikate zdrobnele?
Mě se nelíbí,znám jen pár psů,co se jmenují Sára,ale žádného člověka.já chtěla mít synaRolanda,ale nakonec mě všichni odradili,že je to moc neobvyklé a jak bych mu rikala atd a teď je mi to líto.nakonec je to martin po tátovi.takže se musí líbit tobě a jestli se ti líbí tak to neřeš.stejně si pro ní najdeš nějakou zdrobnělinku,my mu teď říkáme marhoulíček ![]()
Taky mám jednu s tímto krásným jménem doma a říkáme jí Sári, Sárinko, Sáruško, Sároš a když zlobí, tak je to Saranče ![]()
Liciáš píše:
Taky mám jednu s tímto krásným jménem doma a říkáme jí Sári, Sárinko, Sáruško, Sároš a když zlobí, tak je to Saranče
Saranče je dobré pokud to vyjde budu to používat
![]()
Je to krásné jméno,moje dcera je Marie-Sara.Má někdo taky takové jméno?
mám Sárinku
říkám ji Sárinko, Sáruš, Sáro…a teď plno jiných zdrobnělin jako pusinko, miláčku, kočičko apod ![]()
Oživuji diskuzi. Anonymitu prosím respektujte
. Co se vám více líbí? Sára nebo Sarah? Příjmení je cizí, žije se ale na území ČR. Dilema kvůli toho, že matka nemá ráda jména s čárkami a háčky (sÁra). Rozviňte své teorie a dojmy
. Děkuji ![]()
Máme Sáru, je to čertisko, říkám jí Sáryno. Dost se to k ní hodí. Má takový chraplavý hlas. ![]()
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi. Anonymitu prosím respektujte. Co se vám více líbí? Sára nebo Sarah? Příjmení je cizí, žije se ale na území ČR. Dilema kvůli toho, že matka nemá ráda jména s čárkami a háčky (sÁra). Rozviňte své teorie a dojmy
. Děkuji
k cizímu příjmení Sarah.. I se mi to víl líbí, máme Sáru psa
![]()
Mi se líbí víc Sarah a sestra myslím říkala, že jestli budou mít jednou holčičku tak buď Simona nebo Sarah.
Sára ne.. to se dává hodně psům. My jí měli taky.
Takže určo Sarah
líbí se mi i víc.
Sarah je lepší. Chtěli jsme to dát máme taky cizí příjmení. Ale nakonec máme místo Sarah Davida ![]()
@Anonymní píše:
ahojky vsemchtela bych se vas zeptat co rikate na jmeno sára?jak na vas pusobi?popripade jestli jste ho dala nektera z vas svoji dceri jak ji rikate zdrobnele?
ahoj, my sáru mame a libilo se mi to uz od stredni..libi se mi, ze je to mezinarodni jmeno, jasny, srozumitelny a kratky…ja ji rikam sáro, sári…