V poslední době nepřibírám

26.7.13 09:45

V posledni dobe nepribiram

Ahoj, chtela bych se zeptata jestli ma nekdo podobne zkusenosti. Jsem 13+0 a na zacatku tehotenstvi jsem pribirala kilo kazdych 14 dni ale za poslednich 2apul tydne jsem nepribtala ani deko, spis jsem neco schodila. Nevim jestli je to normalni do 10. tydne jsem mela 3 kila navic a ted nic.Jim porad stejne, neprejidam se ani zadny chute nemam, nastesti ani ranni nevolnosti po me nejdou :-) V minulem tehotenstvi jsem pribirala porad stejne. Diky za vase nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
26.7.13 09:47

Já jsem do 20tt zhubla 7 kg ;) narodila se mi dcera se 4 kg takže určitě to není nic hrozného :hug:

• Citovat
  • Upravit
31594
26.7.13 09:48

No teoreticky bys nemela v prvnim trimestru pribirat vubec, maximalne tak kilco. Bud jsi pribirala tuky a bud rada, ze nenabiras timhle tempem celou dobu, nebo to bude zadrzena voda a tam taky rovnomerne „pribirani“ moc zadouci neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.7.13 09:49

Já do 21.tt shodila 9kg…spíš buď ráda, aspoń nebudeš muset potom tolik shazovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
26.7.13 09:51
@Gladys píše:
No teoreticky bys nemela v prvnim trimestru pribirat vubec, maximalne tak kilco. Bud jsi pribirala tuky a bud rada, ze nenabiras timhle tempem celou dobu, nebo to bude zadrzena voda a tam taky rovnomerne „pribirani“ moc zadouci neni.

Souhlas! :palec: Tímhle tempem bys byla na konci těhotenství jak velryba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.7.13 09:52

Jsem 12 tt a nepřibrala jsem téměř nic, +- 1 kg, a ani doktorka mi neříkala že bych měla nějak zvlášť nabírat.. (teda zatím) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.7.13 10:00

Mimochodem, pribirani uz davno neni znakem prospivanim mimina a kontroluje se vaha spis kvuli zadrzovani vody, pripadne muze byt rudky narust rizikovym faktorem pro tehotenskou cukrovku.
Miminko kontroluje utz, jestli odpovida gestacne a prospiva, stejne tak jako uz je zastarale mereni fundu, oboji to jsou praktiky z dob, kdy jeste nebyly ultrazuky a prospivani mimina mohli kontrolovat jen neprimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
26.7.13 10:23

V prvním trimestru bych neřešila vůbec. Já nepřibrala ani deka od 20. do 35.tt a vše bylo zcela OK, dítě rostlo vzorně (měla při narození 4 kila), břicho taktéž, nezvracela jsem, jedla normálně… jen jsem prostě nepřibírala. A nikdo to neřešil, pokud byly ostatní výsledky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
26.7.13 10:46

Já myslím že přírůstek váhy 1 kg za dva týdny by měl nastat až ve 2. a 3. trimestru. Já v prvním trimestru zhubla 3 kila a bylo to naprosto ok, opravdu by na začátku váha neměla zvyšovat. Takže jsi se spíš dostala do toho správného režimu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.7.13 11:30

@prvotěhule klídek, já v tomhle těhu od začítku do 20tt zhubla 7kilo :kytka: teď jsem teda za 2 týdnyx 2,5nabrala :roll: A to jím naprosto normálně ;)
A u dcery jsem nabírala postupně už od začátku a věř mi, že nebylo o co stát, měla jsem nakonec navrch 20kilo, i když 11 jsem nechala v porodce.
Moje kadeřnice zase říkala, že za celé těhu nabrala jen 3kila a mimčo mělo něco málo přes 3kg a bylo OK ;)
No a moje mami při bráchovi jen hubla - zhubla 9kg a brácha měl 4,5kg a 56cm :mrgreen:
Takže přibíráním se fakt neřiď, to není znak toho, že mimčo prospívá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
26.7.13 12:42

@prvotěhule Já jsem v 10tt a zatím jsem nepřibrala vůbec nic. Jen mám trochu,,nafouklé´´ břicho. Ale všude jsem četla, že v prvním trim. se ani přibírat nemá, tak jsi to měla asi dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí