V práci agresivní klient.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.9.24 23:59

V práci agresivní klient.

Dobrý den, pracuju v jednom nejmenovaném clubu, kam občas chodí jedna zákaznice, která mi sprostě nadává, když ji nevyhovím v něčem co nemusím dělat jako zaměstnanec a dluží mi nějaké peníze atd, napadla fyzicky jiného zaměstnance který tam pracuje a já chci aby ji tam majitel už nepouštěl, ale nevím jestli ji to oficiálně zakáže, když z ní má docela dost peněz, ale jsou tam lidi, kteří tam nechávají celkem dost peněz taky a nemůže tam přece chodit, někdo kdo se neumí chovat. Já to tam psychicky nedávám kvůli ní ten nátlak a tak. Je to hrozné. Všichni ostatní zákazníci kdo tam chodí mě tak nějak respektujou, ale ona se chová neovladatelně. Pokud ji on tam nezamezí chodit, tak já v té práci dám výpověď a on tam nemá dostatek zaměstnanců. Co mám říct majiteli, aby ji tam nenechával a vyloženě ji odmítal tam pustit? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
16.9.24 00:18

Řekni mu to co si napsala sem. Že kvůli ní zvažuješ že podáš výpověď. No a uvidíš koho si šéf víc váží - jestli zákaznice nebo tebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
16.9.24 06:26

Řekni mu přesně tohle, že ji nedáváš. Nevím, co to máš za klub, ale trochu normální zaměstnavatel nenechá nadávat svým zaměstnancům klientem. Z toho tvého popisku mi vychází, že paní nosí prachy, tak jí toto prochází. Pokud s tím nice neudělá majitel, zavolej na ni policii a dej výpověď.

• Citovat
  • Upravit
35475
16.9.24 06:29

To tam nemáte vyhazovače?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12532
16.9.24 06:46
@Anonymní píše: Více

No vyhazovac, tak asi s agresorkou komunikuji, kdyz ji pujcila penize..asi vadi jen zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
16.9.24 07:25

Co znamena “ me tak nejak respektujou”?
To mi zni jako bys nebyla extra prijemna ani Ty :nevim:
Nicmene agresivni chovani bych si libit nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 08:28

Pokud se majitel neumí postavit za své zaměstnance, tak je to opravdu důvod ke zvážení výpovědi. Pokud tu práci máš jinak ráda a vadí Ti pouze tato jedna „zákaznice“, musíš mít ostřejší lokty - ideálně si verbální a agresivní chování nahraj na telefon a pohroz ji, že pokud neusměrní své chování, tak zavoláš PČR. Pokud to nepomůže, tak bych je opravdu zavolala, klidně i opakovaně aby „dáma“ pochopila. Nenecháš se přece ohrožovat nějakou hulvátkou. Majitel to alespoň začne brát vážně, když mu do podniku budou opakovaně jezdit policajti, to není moc dobrá vizitka. Přeji ti, ať to vyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
16.9.24 09:31

Nějak tak si neumím představit ten club, kam můžou agresivní klientky, co jsou při penězích, ale ty peníze si zároveň půjčují od personálu. A to mám vcelku dobrou fantazii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12532
16.9.24 10:10
@ropucha 02 píše: Více

Ono to je asi trochu jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.9.24 10:30

Mne hned napadl nejaky night club. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
16.9.24 11:13
@Mgree píše: Více

Mě zas pro změnu herna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.24 13:10

Jakmile je někdo v práci agresivní, tak to vedení hned řeší a klidně udělí zákaz vstupu.
Nedělala bych někde, kde je agresivní zákazník v lepší pozici než zaměstnanec. Jestli děláš v odvětví, ve kterém myslím, tak práci najdeš vždy.

• Citovat
  • Upravit
2902
16.9.24 18:40
@ropucha 02 píše: Více

A to já zas jo. Buď to má červenou lucerničku nebo se tam provozuje hazard. :D Ani v jednom případě si majitel nezabije slípku, co snáší zlaté vejce. Pokud s ní nemá problémy nikdo jiný, tak asi má zakladatelka smůlu, protože náš zákazník… a tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.24 06:20

Řešení agresivní klientky

Ano je to herna, ale ona je opravdu hodně slovně agresivní, křičí a po kolegovi i házela i věci a zranila ho v obličeji, v jiných hernách má zákaz jen ne oficiální že by ji tam dali zákaz vstupu do počítače. Nechová se ani v rámci zákona když slovně křičí na obsluhu a je hodně opilá. Ruší noční klid. Opravdu dám kvůli ní výpověď, jestli ji majitel nezakáže tam chodit, stejně jako to udělal nebo zařídil u jiných nevhodně chovajících se zákazníků.

• Citovat
  • Upravit
24564
17.9.24 07:35

No tak mu to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie