Vadí mi exmanželka přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2341
2.7.25 14:00
@Mmmrkvička píše: Více

jojo po obědě si nedám viržínko… neplačte sami jste si to zavinili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7144
2.7.25 14:11

V případě, že dětem je 20+ a mají svůj život, by mi absolutně nevadila existence exmanželky, ale chování mého přítele!! Zvlášť, pokud jste to už řešili. Není jediný důvod, aby jí zvedal po osmé večer telefon, nedejbože déle, atd. atd. Slušně na Tebe dlabe, a to by pro mne byl důvod k rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 14:32
@Lojzísek píše: Více

No, žít ve třech furt se mi fakt nechce, ani jsem to naivně neměla v plánu. Není to můj první rozvedenej, takže vím, že toto se moc nenosí… Jsem si jistá u sebe s tím, že nežárlím, ale straaasně mě to otravuje, ještě když do nějakých těch posluhovaček chce zatáhnout i mě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.7.25 14:51

A to Tě baví…vztah, kde musíš chlapa trestat jak malýho fakana? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25610
2.7.25 14:59

My jsme s ex skoro denně v písemném kontaktu kvůli dětem, takže on je dost rozdíl proč exka píše! jestli kvůli sobě, nebo kvůli dětem!
pokud kvůli sobě, tak bych to s panáčkem ukončila, páč to nemá s exkou vyřešené..

pokud kvůli dětem, tak bych si šáhla do svědomí, že jsem s dětným, tak to je holt za to příslušná daň..

Ono bylo aktuálně hlavně koncem školního roku pořád co řešit, různé školní akce, dárky, setkání, prázdniny, dovolené… tak holt máme vlákno na WA a tam si to píšeme
je fakt, že večer ho ale neotravuju (pokud nejde o život), má svou ženu a svůj styl života a nevidím důvod jako exka po nocích vyvolávat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7144
2.7.25 15:07
@Lucy75 píše: Více

Dětem je 20+ a mají svůj život..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25610
2.7.25 15:29

@Lojzísek jo, tak to je soda, to kdyby potřebovaly cokoliv kvůli studiu-dovolené-penězům, tak si to s tátou mají a mohou řešit sami..
Pak se holt exka neodstřihla a nemá co po nocích běžně volat, já bych neodjížděla do svého bytu, v takovém případě bych těmi dveřmi bouchla provždy a naposled. Život ve třech - děkuji, nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35469
2.7.25 15:39

Tohle si musí srovnat tvůj chlap, jemu to ale evidentně nevadí. Tohle by mi taky vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15957
2.7.25 16:21
@Lojzísek píše: Více

A proč mu píše, co pořád potřebuje? Chapu komunikaci kvůli dětem, pokud jsou ve spolecne, nebo střídave péči asi se najde dost důvodu co řešit. Jinak, ale takhle extrémní kontakt s ex nechápu a taky by mi to vadilo. My oba s manželem jsme šli do vztahu jako rozvedený s dítětem a ani jeden z nás nepotřeboval s ex neustále něco probírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.25 16:35
@MartinL45 píše: Více

To si nemyslím… úplně stejně by vadila otravná tchýně nebo otravný kamarád… aby mi chlap vykecával po nocích s maminkou nebo ex… to by mne taky štvalo… chtěla bych ho pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 16:37
@Alušáček píše: Více

Pořád něco, odvez, přivez, oprav, kup…
Aspoň jste mi otevřeli oči, že mě má teda na háku, tak ho budu mít tedy taky a odstěhuju se zpátky do starého bytu, a pak se uvidí. Nic neuslyším, neuvidím, nic nebudu vědět a nechci! Takhle mě to štvát tak nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.25 16:40
@Lucy75 píše: Více

Podle mne je jeho ex opuštěná a všechny její kamarádky se asi věnují svým partnerům večer a neberou jí telefon… proto volá ex, tomu je ji asi líto tak reaguje… ja ex brala telefon často když mu třeba umírala blízká osoba a on potřeboval někoho blízkého kdo by se s ním bavil o blbostech a tak… muze to byt otravné, ale treba se jen snaží ji podpořit v těžké chvíli… taky by mi to lezlo krkem teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.7.25 16:40

Správně :palec: mamka musí svého chlapečka řádně vychovat. Když nezabere tohle, dostane na zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.25 16:43

No jestli to tak cítíš… nebo nastavit na jeho telefonu tichý režim a nechat aktivní jen nouzové kontakty od dětí a rodičů… a ex by se třeba dovolala jen od 10 ráno do 18 hod odpo pak by proste přítel nebyl dostupny :nevim:… po dohodě s partnerem samozrejme…posunout a: resit veci na odvoz az druhy den apod rozhodne nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
2.7.25 17:07

Příběh: Jedna moje maximálně samostatná a sebestačná známá si k sobě nastěhovala přitele. Po čase se on s ní rozešel, ale ona ho pořád chtěla. A tak se jí v bytě všechno rozsypalo; a jenom on měl tu správnou vrtačku, jen on věděl, jaké hmoždinky, jen on uměl poradit, ona náhle neuměla ani odemknout dveře, musela mu volat, aby ji šel zachraňovat.

Závěr: raději se k ní vrátil, když ho tak moc „potřebovala“. Rozešli se až o dalších x let.

Pointa: ta je snad jasná

Co udělat: stopnout to

Příspěvek upraven 02.07.25 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box