Vadí mi exmanželka přítele

274
2.7.25 13:00

Vadí mi exmanželka přítele

Vadí mi exka mého přítele. Jsem špatná? Vadí mi jak stále s něčím otravuje, něco potřebuje, s něčím chce poradit. Telefonuje i po desáté večer. Jsem fakt tak špatná, když mi to vadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4185
2.7.25 13:07

Ne, nejsi, je to divný. Asi se od něj nedokáže odpoutat. Ale dej tomu čas, bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.7.25 13:07

A řekla jsi mu, že ti to vadí? co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 13:12

Už jednou jsem to řešila a chtěla se kvůli tomu rozejít. Pak s ní asi promluvil a nějakou dobu byl klid. Teď to začíná zase. Takže ano, mluvili, moockrát, včera jsme se měli milovat a ejhle po desáté hodině zase hovor, takže jsem najednou byla na bodu mrazu a odmítla ho… Asi nechápal, naléhal já nic… Je to těžký, když je chlap natvrdlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
2.7.25 13:15

Tak se domluvte, ať si nastaví tichý režim. Pokud nepotřebuje u někoho zvedat telefony, od devíti večer bych už telefony nezvedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
2.7.25 13:16
@Mmmrkvička píše: Více

Hele, ale tohle je zase znamení, že on tu exku fakt neprožívá. Vyřídil hovor, ale naladěný byl na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.7.25 13:21

No mně by vadilo, že si partner nehlídá hranice. Po osmé telefony nezvedám, jen urgentní věci dětí. Takže obracej se na chlapa, to je úkol pro něj, s exkou nic neuděláš a lidi jsou různí. jestli mají děti, tak to máš v jednom balíčku chlapa i jeho ex a děti, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.7.25 13:22

Ano, jsi špatná a hysterická žena. Máš pocit méněcennosti, protože si nevěříš a myslíš si, že přítel půjde k ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 13:24
@Rosebery píše: Více

To to otravování ale neřeší… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 13:28
@MartinL45 píše: Více
:lol: :lol: :lol:
Tak tohle mne fakt rozesmála, dík, aspoň něco mi zlepšilo dneska náladu :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
2.7.25 13:30

Už jsi to tu řešila. Pak přišel happy end, jak to pochopil a vše je skvělé. A ejhle! Opět zde a s tím samým. Jestliže to nechápe, tak se rozhodni, jestli s tim dokážeš žít nebo ne. Evidentně on nemá problém a neumí pochopit, ze něco dělá špatně. Takže je to na tobě. Smířit se nebo z toho vycouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.7.25 13:33

A jak dlouho jsou od sebe?

Ona očividně nikoho nemá, tak ho pořád otravuje. Pokud jste to už spolu několikrát řešili a jemu to je jedno/neřeší to dostatečně, tak je to známka toho, že nerespektuje tvoje pocity a to, jak se cítíš. Asi bych mu řekla, že nechci být ve vztahu ve třech a pokud s tím něco neudělá, tak se budeme muset rozejít.

(btw. nepíšeš, že by spolu měli dítě, to by byla pak jiná situace, to je nějaký kontakt nevyhnutelný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 13:42
@donutka01 píše: Více

nevím přesně, ale pár let to bude…, děti už jsou veliké 20+ vlastní život maj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.25 13:48

Končí to tak, že když má exka nějakej problém, telefonuje, otravuje, tak odjíždím do mého starého bytu. Nechci být na přítele hnusná, protože tohle mne točí a tak radši nic nechci vědět, vidět, slyšet…

A taky vím, že je to pro něj určitý druh trestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
2.7.25 13:57
Řeší, když ji to nebude večer zvedat, přestane vyvolávat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí