Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevadi. Ja spala vetsinu v takovém ‚polo‘ lehu na brise, ale ja mela pupek vzdy jak Hindenburg, takze se vylozene na brise nedalo. Byla to ale jedina poloha, kdy se mi nedelalo zle a nemela jsem pocit, ze mi nekdo vyrve kycel z jamky ![]()
Spala jsem tak co to šlo. Je to má oblíbená poloha. Pak jsem spala stejně tak divně na půl na boku a na půl na břiše.
Také jsem spala, nebo spíš usínala na břiše, když to šlo. Podkladala jsem si kyčle rukama, abych neležela čistě na břichu, časem to už nešlo no ![]()
Spala jsem dokud to šlo…měla jsem malý břicho takže skoro až do konce…a pak prostě na poloboku/polobrise…a malý je v pohodě nic mu to neudělalo ![]()
Ja spala na brise skoro az do konce
dite zdravý a po termínu
Tak to jsem ráda.
neumím si představit spát jinak.. i když se tředa snažím usnout na boku nebo stabilizovaný poloze.. tak to stejně nevydržím a na to břicho lehnu. ![]()
Řekla bych, že prcek je tam dost dobře schovaný, takže by mu to snad vadit nemělo.. jen sem si říkala, jestli to něčemu nevadi, když člověk leží celou vahou na tom břiše..
Ale tak tělo by snad dalo vědět..
Jako normálně na břiše moc neleham bolí mě pak za krkem ale v těhotenstvi jsem tak usínala často., Taky.mi jinak spát neslo…potom když narostlo břicho tak to byl takový polobok…kdy sem měla pod nohou a rukou polštář
Příspěvek upraven 25.04.22 v 21:51
@Anonymní píše:
Také jsem spala, nebo spíš usínala na břiše, když to šlo. Podkladala jsem si kyčle rukama, abych neležela čistě na břichu, časem to už nešlo no
Než usnu, tak to dělám taky ![]()
https://www.4home.cz/…50-x-150-cm/?…
Doporučuji, bude to pohodlnější spaní ![]()
Ahoj,
Mám hloupou otázku? Ale vaší něčemu spaní na břiše? V jiné poloze nejsem schopná se vyspat.
jsem 26tt bříško zatím malé, takže se to dá.. jen nevím, jak budu spát až břicho naroste 
Na zádech se mi deka zle a na bocích se nelíbí malému nebo teda vždy kope jak šílený.. lehnu na břicho a klid