Vadí vám návštěvy u partnerových exrodin?

Anonymní
14.6.25 19:17

Vadí vám návštěvy u partnerových exrodin?

Jak už je z názvu…
Jak prožíváte tyto návštěvy?
Když partner na tom trvá, aby jste šli s ním? Návštěvy na Štědrý den, exmanželčiny narozeniny, apod?
Jsem divná, když je mi to nepříjemné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.6.25 19:32

Partner žádnou exrodinu nemá, má jen expřítelkyni z mladých let, kterou zná i jeho rodina a občas se vídají (cca tak 1× za pár let, když je příležitost), to mi nevadí vůbec.

A když jsem byla náctiletá, tak se naši rozvedli (dlouho už spolu nežili) a táta si pořídil novou rodinu, tak k nám jezdili normálně, ne moc často, ale bydleli trochu dál. I později, když už sourozenci vyrostli a maceška se s ním zase rozvedla, tak se všichni pořád navštěvujeme, dokonce i s novým manželem naší macešky. Občas při velkém rodinném setkání je celkem kuriozní, když nás táta někomu představuje - dvě exmanželky, plus nový manžel exmanželky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10300
14.6.25 19:36

Za mě je divné když po tobě chce, co je ti nepříjemné :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
14.6.25 19:37

On chodi na narozeniny své exmanzelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
14.6.25 19:37

Partner s ex manzelkou narozeniny neslavi, nenavstevuje jeji rodice, takze se mne to netyka. Potkavame se obcas na skolnich akcich ditete. Take by mi to bylo neprijemne, ale jsou rodiny, ktere to maji jinak. Vsichni se potkavaji a neresi to. Mam ted partnerovu ex docela v zubech, tak si to uplne nedovedu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.6.25 20:02

Pokud spolu mají děti a dokáží fungovat tak, že spolu všichni vycházejí a nerozešli se ve zlým, tak pro ne? Takhle by to v ideálním světě mělo fungovat. Ty na tu exmanželku žárlíš nebo jsi se nevyrovnala s partnerovou minulostí? Já to naopak vidím jako velmi vstřícný krok, že tě bere s sebou. To bych spíš zpozorněla, kdyby tě nechával doma.. Nicméně, pokud je ti to tak nepříjemný, tak tam nechoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
14.6.25 20:19

My to tak máme, i pár (málo) mých přátel a známých, obvyklé to není… takže mustr a rada neexistuje, vysvětli mu to, ale pokud není zásadní problém, tak proč to kvůli dětem neudělat? jinak já letos pozvala na oslavu narozek dcer i svou extchýni i exe a jeho ženu a její dítě, no a co… bylo to v pohodě, zapařili jsme, pokecali, zatančili.. nedělám a nevidím problémy, kde nejsou
Ale chápu, že většina lidí toho není schopna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22108
14.6.25 21:28
@Anonymní píše: Více

Bylo by ti příjemnější, kdyby tam chodil sam?

Jsem teda nevedela, ze se chodi na exmanzelciny narozeniny, ale dobre :lol: kazdemu, co jeho jest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10300
14.6.25 21:48
@PaníBovaryová píše: Více

Hele v manželový rodině se tohle vedlo. Vždy mi to přišlo hrané. Bývalý tchán, co už umřel, vodil svou novou přítelkyni…chodil i sám za ex. A přesně, jak sem čekala, jak tchán umřel…neštěkne po přítelkyni ani pes :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
14.6.25 22:03

Podle mě, divná nejsi…
Taky by mě asi dost vysíralo, účastnit se návštěv a oslav u lidí, o které nijak nestojím a jsou pro mě vlastně cizí.
Třeba konkrétně, na Štědrý den.
Jedinou výjimkou by bylo, jeho dítě a ani tak, bych se tam opravdu nehrnula, protože bych se musela po celou tu dobu přetvařovat, jak je mi v jejich společnosti dobře…
Ale na druhou stranu, bych mu to nezakazovala, pokud by šlo opravdu o jeho dítě a styk s prarodiči.
Ale, v případě jeho ex a oslav jejích narozenin nebo čehokoliv jiného, bych už tak chápající asi nebyla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.25 22:12

Ok.
Pro bližší…
Dvě dcery, jedná 26 vdaná, dítě, jiné bydliště, druhá 22VŠ koleje…

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
109434
14.6.25 22:29

Nikdy bych na takovou navstevu nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
14.6.25 22:37
@Venetia píše: Více
:zed: proč!??? máš tam třeba děcko, nebo fajn dědu, babču, co byla bezva, však rozvodem nekončí svět… proč se nevidět občas? můžu ti říct, že je to moc fajn :srdce: a k ex tchyni jsem si sedla, objala, dala jí pusu (ze srdce, jak jsem to cítila), řekla jsem jí pár věcí ohledně extchána (2× se s ním rozvedla) a i jí vyhrkly slzy, objala mne, prostě měly jsme spolu 18let nějak tak propletený život, tak proč bychom se neměly vidět-slyšet? ještě se i smála, že dlouho neslyšela tak nic případného, co na něj sedlo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
14.6.25 22:41

Ani v tomto případě, i když jsou jeho dcery už dávno dospělé, tě nemůže nutit jít někam nebo k někomu, kam jít nechceš a necítíš se tam dobře.
Pokud to po tobě vyžaduje, tak je to podle mě, neempatický sobec, co myslí jen sám na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
14.6.25 22:55
@Lucy75 píše: Více

To chápu, ale přece jen, všichni takové krásné „sluníčkové”porozvodové nebo porozchodové vztahy bohužel, opravdu nemají, i když by to bylo asi hezké, jenže realita bývá častokrát úplně jiná, než možná bylo původním záměrem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí