Vadné plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
15.4.17 19:31

Nám se taky několikrát šmoulí protrhly a ty humusácké krystay byly všude a nešlo to z koberce dolů :roll: takže už nějaký čas kupujeme v Tesku-babylove a ted jsou v akci na Feedo plenky Huggies a z těch jsem nadšená. Vydrží fakt dlouho, parádně sedí a v akci vyjdou levně. Čím to je? asi to tak v ČR máme rádi, stejně jako ošizené potraviny, málo voňavé prací prostředky apod. ;) to je přece odpověd na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
15.4.17 20:23
@Cuddy píše:
@Ice79 A mate uz ty nove? My take pouzivame premium care, ale mame velke zasoby a evidentne jeste ty stare. Stiznosti jsou na ty inovovane.

Nemám premium care, mám zelené active baby magical pods. Ty premium jsou ty v krémovém( či co to je za barvu) obalu? Ty jsem měla jednou, nebyly úplně marné, ale lepší jsou zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
15.4.17 22:25

@opičkamaličká Já vím, jaká tam nastala změna, kupuju je pořád po jednom balíku, takže to vím od samého začátku změny. Ale problém nemám. Fakt mi pro malou vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.4.17 12:22

Tak jsem volala na P a G, že pět balíků vracím na feedo a co s tím otevřeným? Že by mě zajímalo, jestli je můžu používat, když se vrátit nedá.. Prý to škodlivý není, jen nenechali dostatečně dlouho vyčichnout lepidlo. To můžu podle nich udělat doma, když balík nechám pár dní někde vybalený.. Nicméně mi za něj samozřejmě vrátí peníze, když jim pošlu fotku plenky s číslem, které chtěli i nadiktovat. To jsem udělala, tak uvidíme.. I tak s pamperskama končím. A to bych bez téhle aféry nikdy ani nezkoušela nic jiného. Jejich blbost. Dítě od žmolků a to přebaluji co tři hodiny max., smrdí i přes oblečení a ještě se bojím, aby se neoprudilo z nalepené síťky. Na noc mám naštěstí tučnou zásobu těch starých. A můžu začít hledat alternativu.. Takhle mi za používání zkurvili i Bebu A. R., asi žiju v blbý době. Nebo bych se prostě mohla začít nudit, kdybych se mohla věnovat jen dítěti, když už platím víc peněz za prémiový výrobky.. Ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí