Vadné plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
slečinka
14.4.17 20:28

Vadne plenky

Ahoj, co je to ted s plenkami? jake kupujete? aktualne byla kauza s vadnyma pemprs, ja bezne kupovala takovety bile albert plinky a kdyz byla akce tak smouli, vzdycky to bylo OK. tenhle tyden jsem koupila po delsi dobe smouli a sypaly se krystaly jak u tech pemprs, tak jsem koupila ty bile co sem mela predtim a ty se sice nesypou ale oddeluji se takove ty okraje. Cim to je? to se u vsech plen vymenil material??nikde se o tom nic nepise..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37118
14.4.17 20:34

Mi meli smoulu nedavno a byli v poradku, jinak berem z lidlu, ty jsou (aspon dle meho nazoru) nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.17 20:35

@slečinka Plenky z Alberta se měnily někdy koncem loňského roku. My kupujeme ty bílé, ale četla jsem to i těch šmoulích :zed: Dost mě to naštvalo, protože to byly plenky, které vydržely našim dvpjčatům celou noc a neprotekly. Od změny protíkají, tak holt na noc dáváme Babylove z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
14.4.17 20:42

Šmoulí katastrofa, dříve nej plenky, teď používáme z DM nebo z Lidlu, ty jsou v pořádku, zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 20:47

Obě děti zelené pampersky active baby, ted magical pods a super. Nikdy jsme žadný problém neměli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
14.4.17 20:49

Zkusila jsem objednat Happy, kdyz to nebude happy tak zkusim ten lidl nebo DM.diky holky, jsem rada ze nejsem blazen :)

• Citovat
  • Upravit
1049
14.4.17 20:58

Po změně Pampers jsem u malého přešla na Dada a super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.4.17 21:18

Po „inovaci“ pampers premium care jsme presly na babylove a dcera i ja jsme spokojene :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.4.17 21:21

Po změně Pampers jsme plně přešli na Dada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
14.4.17 21:30

Já zatím problém neměla. Ani u Basic, ani u šmoulích. Možná to někde navlhlo. Mě se tohle stalo s plenkama z DM. Používala jsem na novorozeňata. Ale jinak na Albert Basic nedám dopustit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
14.4.17 21:44
@slečinka píše:
Zkusila jsem objednat Happy, kdyz to nebude happy tak zkusim ten lidl nebo DM.diky holky, jsem rada ze nejsem blazen :)

Já používám pro děcka jenom Happyny a jsou super, jediný co je špatně je váhový určení. Minimální hranice je ok, maximální vůbec. Momentálně má dcera trojky, ty jsou 5-9kg, dcera má necelých 8 a na noc jí protečou kolem gumiček, což dělalo u syna vždycky když mu byly malé, přešla jsem na větší a bylo. Přes den jak ji přebaluju častěji tak se to nestává. Takže teď dojedu 2 balíky trojek přes den, na noc dám čtyřku a pak už objednám čtyřky. Syn má pětky, ty mají být do 25kg, on má 14 a taky každé ráno durch, asi mu na noc nafasuju ty pampersky s těma drážkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.4.17 21:58

Používáme Pampers premium care New Born a taky zlepšeny k horšímu. Po vylepšené Bebě A. R. další šunt. A to nemluvím o kočárku Jané crosswalk za pětadvacet litrů, který je zralý na reklamaci, protože se mu blokuje a cvaká kolečko, tašce na kočárek jiné značky, která v ní už je, digitální váze na miminko, která funguje podle počasí, medele swing, která řve jak kráva a dalších věcech, které jsou kupované nové a po pěti měsících používání zralé na vyhození. Jako kde to žijeme? Jasně..východní trh, jinde by si to nedovolili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
14.4.17 22:25

Ja mam nejradsi Lidl a Huggies.
@Ellusa
Ty jsi mi psala, ze ti do mailu chodi reklamy z Alzy, vid? Ze se tak treba dozvis, ze jsou Huggies v akci. V tomhle je to dobry, ale nemas pak od Alzy zahlcenou schranku? Jak casto ty reklamy posilaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
14.4.17 23:40

@Ellusa
Aha, o zuzeni jsem nevedela. Nemam s tim zkusenosti. Myslis, ze az to nebudu chtit, ze to pujde zrusit? Casto firmy pisou, ze to jde, ale po zruseni maily zasilaji dal.

Podivej se jeste na Feedo. Zda se mi tam ted lepsi akce na Huggies. Co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.17 00:08

@slečinka @Aries6 Basic změnili, prý k lepšímu :zed: :zed:, zrovna včera jsem to řešila s Albertem a dotazem. Předtím super a teď po 2 hodinách jsou prodojený, jsou kratší a celkově je jiný materiál. Takže 11 balíků budu vracet, ten 12 načatý ne. Vždycky, když něco funguje, tak to musej zazdít :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí