Vadný test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.4.11 18:00

Holky já se tady stím peru a je to pakárna :mrgreen: .Od té doby,co jsem si smočila nechtíc mobil,tak mi mizerně fotí :zed:

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
26.4.11 18:03

No..... Já tam už také něco málo vidím, ale fakt malinko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.11 18:03
hvězdička25 píše:
Smarcie píše: čumím na to jak husa do flašky :mrgreen: chtělo by to ještě jednu fotečku :dance: :dance:

dovolila jsem si obrázek zkopírovat a upravit (snad to zakladatelce nevadí.....jestli ano příspěvek smažu)

ale holky druhá čárka je mezi mnou vytvořenýma čárkama bílýma :)

Nevadí -určitě ne :kytka: Aspoň někdo si stím umí poradit narozdíl odemne :oops: Tak co myslíte ?

• Citovat
  • Upravit
4228
26.4.11 18:04
Anonymní píše:
Holky já se tady stím peru a je to pakárna :mrgreen: .Od té doby,co jsem si smočila nechtíc mobil,tak mi mizerně fotí :zed:

no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.11 18:05
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:
Holky já se tady stím peru a je to pakárna :mrgreen: .Od té doby,co jsem si smočila nechtíc mobil,tak mi mizerně fotí :zed:

Věř ,že ti věřim :mrgreen: Já se snažila totiž nějak ladit barvy na mobilu :oops:

• Citovat
  • Upravit
13794
26.4.11 18:07
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:

taky to vidim hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
26.4.11 18:10
Anonymní píše:
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:
Věř ,že ti věřim :mrgreen: Já se snažila totiž nějak ladit barvy na mobilu :oops:

zůstaňme tedy u první fotečky…je tam a to na 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.11 18:12
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:
Věř ,že ti věřim :mrgreen: Já se snažila totiž nějak ladit barvy na mobilu :oops:

Děkuju moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
4228
26.4.11 18:14
Anonymní píše:
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:
hvězdička25 píše:
Anonymní píše:
Děkuju moc :hug:

není zač :) doufám,že dáš vědět jak testíky krásně sílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.11 18:22

Určitě dám vědět :wink: .Zítra z práce to vezmu domů přez město a koupim si testík :palec:

• Citovat
  • Upravit
3636
26.4.11 18:49

Já ji tam teda vidím stoprocentně!!!!!!!!!!!! Gratuluji k miminku!!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.4.11 22:17

Jak jsem psala, též ji tam vidim a mooc gratuluji  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.18 07:53

Omlouvám se za anonym - osobní téma.
Dělala jsem si dnes test a objevil se mi slaboučký duch, sotva viditelný, ale úplně jinde, než má být. Je hodně daleko od kontrolní čárky. Jsem 10dpo. Testy mám nějaké polské no name, byly jako dárek k objednávce. Máte s tím někdo zkušenost? Asi spíše vadný test, že? Jasně, že zkusím zítra nový, ale červík teď hlodá.

• Citovat
  • Upravit
2495
25.2.18 08:06
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym - osobní téma.
Dělala jsem si dnes test a objevil se mi slaboučký duch, sotva viditelný, ale úplně jinde, než má být. Je hodně daleko od kontrolní čárky. Jsem 10dpo. Testy mám nějaké polské no name, byly jako dárek k objednávce. Máte s tím někdo zkušenost? Asi spíše vadný test, že? Jasně, že zkusím zítra nový, ale červík teď hlodá.

Neltere maji dal od sebe carky ale musi silit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.18 08:09

@Vicky1 Tahle je až skoro ke konci toho proužku. Asi tak milimetr až dva od konce toho lesklého papírku, co se namáčí. Ale jo, je mi jasné, že chytřejší budu až zítra s dalším testem. Ale to čekání…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex