Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hvězdička25 píše:Smarcie píše: čumím na to jak husa do flaškychtělo by to ještě jednu fotečku
![]()
dovolila jsem si obrázek zkopírovat a upravit (snad to zakladatelce nevadí.....jestli ano příspěvek smažu)
ale holky druhá čárka je mezi mnou vytvořenýma čárkama bílýma
Nevadí -určitě ne
Aspoň někdo si stím umí poradit narozdíl odemne
Tak co myslíte ?
Anonymní píše:
Holky já se tady stím peru a je to pakárna.Od té doby,co jsem si smočila nechtíc mobil,tak mi mizerně fotí
no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř ![]()
hvězdička25 píše:Anonymní píše:no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř
Holky já se tady stím peru a je to pakárna.Od té doby,co jsem si smočila nechtíc mobil,tak mi mizerně fotí
Věř ,že ti věřim
Já se snažila totiž nějak ladit barvy na mobilu ![]()
hvězdička25 píše:Anonymní píše:no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř
taky to vidim hůř ![]()
Anonymní píše:hvězdička25 píše:Věř ,že ti věřimAnonymní píše:no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř
Já se snažila totiž nějak ladit barvy na mobilu
zůstaňme tedy u první fotečky…je tam a to na 100% ![]()
hvězdička25 píše:Anonymní píše:zůstaňme tedy u první fotečky…je tam a to na 100%hvězdička25 píše:Věř ,že ti věřimAnonymní píše:no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř
Děkuju moc ![]()
Anonymní píše:hvězdička25 píše:Děkuju mocAnonymní píše:zůstaňme tedy u první fotečky…je tam a to na 100%hvězdička25 píše:Věř ,že ti věřimAnonymní píše:no nebudeš mi veřit,ale tady ji vidím hůř
není zač
doufám,že dáš vědět jak testíky krásně sílí ![]()
Určitě dám vědět
.Zítra z práce to vezmu domů přez město a koupim si testík ![]()
Já ji tam teda vidím stoprocentně!!!!!!!!!!!! Gratuluji k miminku!!!!! ![]()
Omlouvám se za anonym - osobní téma.
Dělala jsem si dnes test a objevil se mi slaboučký duch, sotva viditelný, ale úplně jinde, než má být. Je hodně daleko od kontrolní čárky. Jsem 10dpo. Testy mám nějaké polské no name, byly jako dárek k objednávce. Máte s tím někdo zkušenost? Asi spíše vadný test, že? Jasně, že zkusím zítra nový, ale červík teď hlodá.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym - osobní téma.
Dělala jsem si dnes test a objevil se mi slaboučký duch, sotva viditelný, ale úplně jinde, než má být. Je hodně daleko od kontrolní čárky. Jsem 10dpo. Testy mám nějaké polské no name, byly jako dárek k objednávce. Máte s tím někdo zkušenost? Asi spíše vadný test, že? Jasně, že zkusím zítra nový, ale červík teď hlodá.
Neltere maji dal od sebe carky ale musi silit…
@Vicky1 Tahle je až skoro ke konci toho proužku. Asi tak milimetr až dva od konce toho lesklého papírku, co se namáčí. Ale jo, je mi jasné, že chytřejší budu až zítra s dalším testem. Ale to čekání…
Holky já se tady stím peru a je to pakárna
.Od té doby,co jsem si smočila nechtíc mobil,tak mi mizerně fotí