Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Vicky1 Tahle je až skoro ke konci toho proužku. Asi tak milimetr až dva od konce toho lesklého papírku, co se namáčí. Ale jo, je mi jasné, že chytřejší budu až zítra s dalším testem. Ale to čekání…
Muze byt to barvivo ze nedojelo nahoru nebo proste soupnuty testik a nejde to vyfotit?
@Vicky1 Fotila jsem ale jen mobilem, tak nevím, zda to bude vidět. Okem to bylo výraznější. Prostě celé divné. Člověk by chtěl vědět, na čem je a místo toho další otázky ![]()
@Anonymní píše:
@Vicky1 Fotila jsem ale jen mobilem, tak nevím, zda to bude vidět. Okem to bylo výraznější. Prostě celé divné. Člověk by chtěl vědět, na čem je a místo toho další otázky
Já tam teda stín vidím, ale je spíš šedivý než do růžova ne? Čárka by měla být opravdu blíže k té kontrolní.
zkus si radeji koupit jiný test
@Anonymní píše:
@Vicky1 Fotila jsem ale jen mobilem, tak nevím, zda to bude vidět. Okem to bylo výraznější. Prostě celé divné. Člověk by chtěl vědět, na čem je a místo toho další otázky
Asi bude vadny ta carka je fakt uplne mimo to jsem nikdy nevidela…
![]()
@Anonymní píše:
@Zara.Ray @Vicky1 Na živo byla růžová, ale fakt slaboučká. Ono to fakt moc nejde fotit. Ale taky to právě vidím prvně a myslím si, že je to chyba. Budu čekat a uvidím.
Tak pokud byla ruzova tak to vypada dobre, tak dej vedet co dalsi test ![]()
@Vicky1 Dám. Sama jsem zvědavá, jestli někomu ujela ruka s barvivem nebo se to tak jenom nějak seklo. Ale spíš se přikláním k chybě.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym - osobní téma.
Dělala jsem si dnes test a objevil se mi slaboučký duch, sotva viditelný, ale úplně jinde, než má být. Je hodně daleko od kontrolní čárky. Jsem 10dpo. Testy mám nějaké polské no name, byly jako dárek k objednávce. Máte s tím někdo zkušenost? Asi spíše vadný test, že? Jasně, že zkusím zítra nový, ale červík teď hlodá.
Fotku?? ![]()
@Anonymní píše:
@Petruna21 Je výše
No já tam nic nevidím, ale je to možná tím že jsem na mobilu tak to tak někde dobře vidět ![]()