Vaginální herpes

Anonymní
19.6.23 08:14

Vaginální herpes

Ahoj, obracím se na vás s prosbou, jestli nemáte některá zkušenost.
Přítele mám 2 roky, nikdy nebyl žádný gynekologický problém, jen jednou asi před rokem jsme zkusili anální sex a já do týdne zvětšené uzliny v tříslech a pka bolestivé vřídky, na gyndě jsem dostala herpesin a od tě doby jsme to nezkoušeli.
Minulý týden jsme opět zkusili anál a já mam momentálně stejný problém.
Při vaginálním styku se mi to nikdy nestalo.
Doktor mi teď sdělil, že mám víceméně smůlu a může se to vracet.

Chtěla jsem se zeptat na rady a zkušenosti tady.
Anonym snad pochopíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
19.6.23 08:30
@Anonymní píše:
Přítele mám 2 roky, nikdy nebyl žádný gynekologický problém, jen jednou asi před rokem jsme zkusili anální sex a já do týdne zvětšené uzliny v tříslech a pka bolestivé vřídky, na gyndě jsem dostala herpesin a od tě doby jsme to nezkoušeli.
Doktor mi teď sdělil, že mám víceméně smůlu a může se to vracet.Chtěla jsem se zeptat na rady a zkušenosti tady.
Anonym snad pochopíte.

Provádíte anál bezpečně co se hygieny týká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.23 08:32

@korn123

Ano, vždy sprcha i s,,výplachem"

• Citovat
  • Upravit
4385
19.6.23 08:36
@Anonymní píše:
@korn123Ano, vždy sprcha i s,,výplachem"

A používáte pouze jeden otvor? Jestli to chlapec nestřídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.23 08:49

@korn123

Nee, když je to anál, tak opravdu jen anál.
Proto mi doktor řekl, že nevím, co s tím

• Citovat
  • Upravit
4385
19.6.23 08:53
@Anonymní píše:
@korn123Nee, když je to anál, tak opravdu jen anál.
Proto mi doktor řekl, že nevím, co s tím

Řešení je jednoduché, neprovádět anál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.23 08:56
@korn123 píše: Řešení je jednoduché, neprovádět anál.

Na tom už jsme se taky shodli. Spíš by mě zajímalo, proč se to stalo nebo co s tím, když mě lékař odbyl, že holt mám smůlu a mam vydržet. Když při vaginálním styku se to nikdy nestalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 09:00
@Anonymní píše:
Doktor mi teď sdělil, že mám víceméně smůlu a může se to vracet.Chtěla jsem se zeptat na rady a zkušenosti tady.
Anonym snad pochopíte.

Ahoj, my s partnerem si to kdysi zacali predavat, uz je to treba 16 let, ani nevime, u koho to zacalo, ale fakt je, ze od te doby to mivame. Nekdy jednou za cas, treba za pulroku, nekdy ob mesic, zalezi na momentalni imunite, stresu atd.,ale nikdy se nam nepodarilo z toho dostat uplne. Vzdy jednou za cas se to objevi.
Herpesin nijak vyznamne nepomohl, je asi lepsi ho nasadit hned v pocatku, jakmile ti zacnou priznaky, zmirni a urychli to prubeh, ale to je tak cely.
Dost mi pomahal roztok Triamcynolon, ale mam pocit, ze uz se nevyrabi, stajne tak mast.
Ja uz s tim davno nikam nelitam. Takze pokud mam doma zrovna kvuli jinemu koznimu problemu nejakou mast typu Framykoin, mazu, pokud ne, vzdy mam alespon Imazol, je sice na bakterialni problemy, ale me to pomaha i na tohle, i kdyz je to virovy.
Prosim ponechat anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj, my s partnerem si to kdysi zacali predavat, uz je to treba 16 let, ani nevime, u koho to zacalo, ale fakt je, ze od te doby to mivame. Nekdy jednou za cas, treba za pulroku, nekdy ob mesic, zalezi na momentalni imunite, stresu atd.,ale nikdy se nam nepodarilo z toho dostat uplne. Vzdy jednou za cas se to objevi.
Herpesin nijak vyznamne nepomohl, je asi lepsi ho nasadit hned v pocatku, jakmile ti zacnou priznaky, zmirni a urychli to prubeh, ale to je tak cely.
Dost mi pomahal roztok Triamcynolon, ale mam pocit, ze uz se nevyrabi, stajne tak mast.
Ja uz s tim davno nikam nelitam. Takze pokud mam doma zrovna kvuli jinemu koznimu problemu nejakou mast typu Framykoin, mazu, pokud ne, vzdy mam alespon Imazol, je sice na bakterialni problemy, ale me to pomaha i na tohle, i kdyz je to virovy.
Prosim ponechat anonym.

Já jsem se s tím nikdy nesetkala a hned mě napadla samozřejmě i nevěra ze strany partnera. Byla jsem kvůli tomu dost podrážděná, ale teď jsem zjistila, že to je prostě jen když děláme anál.
K lékaři už s tím taky nepůjdu, bylo mi trapně a nepomohl mi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 09:37

Jo a pomohl mi Sudocrem, pupínky to vysušilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 09:52
@Anonymní píše:
Prosim ponechat anonym.
..tak nam se to " podarilo " i bez analu 8).
A jinak bacha pri pripadnym tehotenstvi, kdybys mela vysev v dobe porodu, nesmela bys rodit prirozene, je to vysoce nakazlivy, takze cisarem. Ja mela brutalni vysev ve vysokym stupni, tak jsem na to byla upozornena.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 10:42
@Anonymní píše: ..tak nam se to " podarilo " i bez analu 8).
A jinak bacha pri pripadnym tehotenstvi, kdybys mela vysev v dobe porodu, nesmela bys rodit prirozene, je to vysoce nakazlivy, takze cisarem. Ja mela brutalni vysev ve vysokym stupni, tak jsem na to byla upozornena.

Jak jste léčili? Herpesinem? I partner?
Vrací se to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 11:20
@Anonymní píše:
Jak jste léčili? Herpesinem? I partner?
Vrací se to?

Jj Herpesinem. Do urcity miry pomuze, sle vraci se to stejne..jak uz jsem psala, nekdy mame dloooouho dlouho klid, a pak treba 2× za sebou behem 2 mesicu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 11:40
@Anonymní píše:
Jj Herpesinem. Do urcity miry pomuze, sle vraci se to stejne..jak uz jsem psala, nekdy mame dloooouho dlouho klid, a pak treba 2× za sebou behem 2 mesicu.

Musel se přeléčit i partner? Nebo jen ty?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa