Vaginální porod vs sekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2637
22.9.23 12:04
@unuděná píše:
Viz včerejší diskuze Nechci rodit přirozeně a fanatické názory uživatelky Bianca :lol: :lol:

Pobavte me odkazem? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.23 12:09
@Bubllenka píše:

Nevím, jestli se pobavíš, ale je to mazec :mrgreen:
 https://www.emimino.cz/…lovi-507625/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
22.9.23 12:10
@unuděná píše:
Viz včerejší diskuze Nechci rodit přirozeně a fanatické názory uživatelky Bianca :lol: :lol:

Jsem nikdy nechápala, co ty ženské tak blbnou že se trápí zbytečně tím, že porodily sekcí nebo jim nešlo kojení. Vždyť o co jde. Ale když vidím ty fanatiky, ezocvoky, kojofanatičky a podobnou skvadru, co melou tyhle sjačky, blbnou ženským hlavu, tak asi není divu, že se z toho hroutí, trápí se místo aby si užívaly dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
22.9.23 12:11
@Bubllenka píše:

A pozor, největší chytrofanatička ještě nemá děti, natož chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.9.23 12:31
@Janli píše:
Po prvním porodu jsi měla dlouhou rekonvalescenci, protože jsi najednou porodila klasicky, pak se to zkomplikovalo a ještě byla sekce. To zdevastuje každou a ten nástup poporodní deprese byl kvůli šoku z takovýho porodu. Tady bych neváhala ani vteřinu a volila sekci. Bála bych se toho, že ti první kontrakce spustí a připomene celý ten stres, co jsi zažila.U plánované sekcenic takovýho nebude a protože nebudeš mít dělohu namáhanou porodem a dlouhými kontrakcemi, bude rekonvalescence krátká.

Nemusi byt.
Zalezi i na prubehu a vysledku operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.9.23 12:32
@Atisia píše:
Před týdnem jsem vyslechla (ač nereda)jak na hřišti jedná maminka líčí svůj druhý porod. V podstatě to měla podobné. Detailní jako šedivé dítě, rozdychavani, obtočená šňůra.,…
V tu chvíli jsem byla vděčná za CS.

Staci si to poslechnout i vcetne vsech zasahu a jsi doma. Velkou cast takovych porodu zvrta zdravotnicky personal vlastnorucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
22.9.23 12:34

Tak naštěstí obvodní gynekolog nemá moc do porodu co kecat, pokud tedy nebude mít zrovna službu, až to na tebe přijde :) Přešla bych co nejdříve to půjde do poradny v porodnici a spíš bych to řešila tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
22.9.23 13:26

Prve som mala akutni cisar. Dceru teda vytiahli mrtvu, ale nastastie sa hned chytla. Dlho som sa trapila, ze som neporodila prirozene. Ze sa malej u mne nedarilo. Druhe ma presvedcili vaginalne. Mala som furt fobiu, ze mi v brichu umre. Dcera este moc nepomahala, bola v brichu kemra. Vzhladom na predchadzajuci CS, a moj strach sme sa dohodli na vyvolani. No, 3 dni, konec chemicky oxytocinem cca 10h. Ale mala som to takmer bezbolestne. Takze najprv super, ale neodlucila sa placenta, takze i tak uspani, no a skoro som tam zostala - vykrvacala. Rekonvalescence horsi nez CS. Nemohla som stat, ako sa mi nalivala krev do spodku. Popravde, keby som mala dalsie zdravotni indikace, tak mi to usnadni rozhodovani a jdu do CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.9.23 13:37

@Janli CS je velká břišní operace a možná sice nebude děloha namáhaná kontrakcemi, ale zase bude zprasená dalším řezem a pravděpodobně srůsty (já mám od sekce přirostlý močák k děloze a to jsem s jizvou pracovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.9.23 13:42

@Agnesk Záleží asi i na šikovnosti doktora. Nezávidím. Mně se naštěstí tyhle trable vyhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
22.9.23 14:47
@Atisia píše:
Před týdnem jsem vyslechla (ač nereda)jak na hřišti jedná maminka líčí svůj druhý porod. V podstatě to měla podobné. Detailní jako šedivé dítě, rozdychavani, obtočená šňůra.,…
V tu chvíli jsem byla vděčná za CS.

Pro mě to bylo hrozny a ten pocit, ze moje dítě mohlo při porodu umřít mě děsil hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
22.9.23 15:06

@Vlaaadena sveho gynekologa ber s rezervou. Zalezi, co ti reknou v porodnici. Uz ta hlaska, ze jsi brana jako prvorodicka, nebude pravdiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
22.9.23 16:08
@Lucie_Sx píše:
Staci si to poslechnout i vcetne vsech zasahu a jsi doma. Velkou cast takovych porodu zvrta zdravotnicky personal vlastnorucne.

Tak zrovna já jsem příklad, kdy doktoři nechtěli zasahovat, pořád tvrdili že břicho je nahoře, dítě dolů nepostupuje, já se trápila tři dny a to nepřeháním, já doktora přesvědčovala že se něco děje, to jsem byla asi za hysterku, nakonec zasáhli v poslední chvíli, když dítěti padaly srdeční ozvy, to pak šlo rychle, přistoupilo se k sekci, dítě bylo i kříšeno. Potom jsem se i dozvěděla, že jsem.se trápila zbytečně a kdyby mě poslouchali, tak mohli k sekci přistoupit mnohem dřív.
Můžu jen děkovat prozřetelnosti, že to dítě neodneslo hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
22.9.23 16:28

Zakladatelko, poslechni doktora a jdi na sekci. Vždyť nejsi zdravá, mas vysoký tlak a preeklampsii, k tomu jsi starší. Proč riskovat? Pro nějaký svůj ideál?

• Citovat
  • Upravit
2637
22.9.23 16:39
@unuděná píše:
Nevím, jestli se pobavíš, ale je to mazec :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…lovi-507625/

Tak jsem pročetla. Bianca je zhrzenej chlap, kterymu nestojí a nějaká holka mu řekla, že s umíráčkem nebude, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí