Plánovaný císařský řez - Praha Podolí 2023

Anonymní
19.9.23 08:04

Plánovaný císařský řez - Praha Podolí 2023

Ahojky,
nenašla jsem aktuální téma, zajímá mě, jaké jsou vaše nynější zkušenosti z ÚPMD?

Konkrétněji:

• Jaký lékař vám operaci vedl a jak jste byly spokojené?
  • Proběhl bonding na sále případně byl bonding provedený s tatínkem?
  • Nechal se déle tepat pupečník případně provedl lékař milking?
  • Pobyt na JIP - Jak dlouho? Bylo vyhověno brzkému převozu na pokoj?
  • Jak často jste měli miminko po operaci u sebe?
  • Byl volný nadstandard?
  • Využili jste balíčky k císaři? Cena?

Budu ráda za každý postřeh! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
19.9.23 09:51

Rodila jsem císařem na jaře tohoto roku.
1. Operaci vedl MUDr. Turyna a byla jsem spokojená. Je to zkušený lékař a pokud se nemýlím, tak i onkolog.
2. Bonding na sále neproběhl, jelikož operace trvala trochu déle a miminku by už byla zima. Manželovi ale byl nabídnut na oddělení šestinedělí.
3. Myslím, že ani jedno neproběhlo.
4. Na JIP jsem přijela asi ve 14 hodin a ráno v 9 jsem jela na šestinedělí. Když mají plno, tak to bývá možná i dřív. Když jsem tam rodila v r.2019 tak jsem na JIP přijela v 9 hodin ráno a večer už jela na šestinedělí. Tehdy jsem ale měla celkovou narkózu. Po spinálu se nějakou dobu nesmí zvedat hlava.
5. Po operaci miminko vozili každé 3 hodiny. Za dva dny na šestinedělí už bylo se mnou pořád.
6. Byl volný
7. Ano, využila jsem. Jednotlivé věci se dají koupit i zvlášť. Nyní jsem si koupila jen Hyalobarrier gel a 1 náplast (bílou, která se lepí,,po operaci"), ale tu ti nalepí až před odchodem domů - po kontrolním ultrazvuku jizvy. Gel si můžeš koupit i jinde v lékárně a přinést si ho. Jinak v lékárně UPMD stál asi okolo 2 800,–. Už si nevzpomínám. Hlavně ho uchovávej v lednici.

Podolí doporučuji. :palec: Rodila jsem tam 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.23 21:03

@Yasmina21 děkuji! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.24 12:56

Ahoj holky, chystam se skoro po peti letech znovu rodit v Podoli (planovany CS, zdravotni duvody) a chtela jsem se zeptat na Vase zkusenosti z poslednich par let…Vsimla jsem si, ze uz nemaji registraci, ale to je asi tim, ze se rodi malo deti… Moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100