Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Celkem mě tohle vyšetření děsí, jak to probíhá? Jak to dlouho trvá? Bolí to? Koukala sem na to na internetu jak vypadá ta,,tyčka" a je to docela velký nebo ne?
Je to jako kdyby ti dolu někdo trčil prst, jen je to nagelované a je na tom kondom, takže se nemusíš bát
v klidu, je to jako hodně hubený vibrátor. nebolí to, je to záležitost na minutu.
@Meduzka Vůbec to nebolí, není to ani nepříjemné. Fakt se neboj ![]()
Vypada to divne, ale nic to neni, nijak to neboli. jak dlouho to trva zalezi, jak sikovny je doktor a hlavne, kde je embryo (pokud jde o tohle)
Je to uplne v pohode byla jsem na tom nedavno pred mesicem. Je to jak pri sexu
…Vypada to jako mensi vibrator, na ktery MUDr da kondom a nageluje a zasune, neboli to. ![]()
Taky jsem mela z toho obavy ale je to v pohode.
Lepsi nez normalni vysetreni. Me ho dela pri kazdy kontrole.
Nebolí to, možná ti to může připadat trochu nepříjemné. Stěry z čípku jsou teda pro mě horší.
Hele holky, jde ten kondom na tom vidět? Já se trochu obávám, že ho tam neměl, tak nevím jestli jsem si jen nevšimla, nebo ho čistí jinak ![]()
@Mimiis píše:
Hele holky, jde ten kondom na tom vidět? Já se trochu obávám, že ho tam neměl, tak nevím jestli jsem si jen nevšimla, nebo ho čistí jinak
Tak víš jak vypadá kondom ne? Co chceš nad tom více popisovat
![]()
Ahoj holky, v čem se liší vaginální ultrazvuk od ultrazvuku přes břicho? Odhalí utz přes břicho cysty, myomy, polypy, záněty? Nebo to odhalí pouze ultrazvuk vaginální?
@Šárka91 píše:
Ahoj holky, v čem se liší vaginální ultrazvuk od ultrazvuku přes břicho? Odhalí utz přes břicho cysty, myomy, polypy, záněty? Nebo to odhalí pouze ultrazvuk vaginální?
Protože se dělá při prevenci ten vnitřní, tak bych řekla, že vidí do dělohy líp.
@Šárka91 píše:
to by mě taky zajímalo, podle mě v tom zas takovej rozdíl být nemůže ![]()
Já bych řekla že ten vaginální odhalí víc, přes břicho mi dr dělala akorát v těhotenství až když byl plod dostatečně velký, jinak při prevenci a v prvním trimestru dělá vždycky vaginální ![]()