Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dceru 13 let a má vaginální zánět a dostala mastičku má jí používat až do čtvrtka zatím zabrala trošku je to v pohodě?
Tak snad ji předepsal lékař a ten ví, co a jak.
@Russet Ano jen jestli ta mast to vyléčí do toho čtvrtka nebo to může trvat dýl zatím pomohla trošku
Zase anonymní s 13letou dcerou, no já budu hodná dnes a sednu si na ruce
@Anonymní píše:
@Russet Ano jen jestli ta mast to vyléčí do toho čtvrtka nebo to může trvat dýl zatím pomohla trošku
no to my nevíme, to se uvidí ve čtvrtek. když teď přestanete dodržovat lékařské pokyny, tak se to celé jen zhorší a půjde to vyléčit ještě hůř.
Moc netuším na co se ptáš.
U lékaře si byla, máš jak to řešit, zabírá to, tak prostě pokračuj Není nad čím přemýšlet.
@Anonymní píše:
To ti nikdo neřekne, buď ti zabere, nebo to bude trvat dyl a nebo taky bude potřeba třeba něco jinýho. Uvidíš
@Anonymní píše:
Mazala bych tak dlouho, jak řekl lékař. Volné bavlněné prádlo a otírat směrem dozadu. Nejlépe sprcha bez mýdla několikrát denně a osušit.
Dobrý den mám dceru 13 let a má vaginální zánět a dostala mastičku má jí používat až do čtvrtka zatím zabrala trošku je to v pohodě?