Váha dívky 13 let

Anonymní
25.5.22 10:04

Váha dívky 13 let

Nechci pokračovat v diskuzi!

Příspěvek upraven 25.05.22 v 11:17

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
24986
25.5.22 10:06

Normální možná jo, stačí se rozhlídnout po ulici, ale zdravé ne.

• načítám...
37052
25.5.22 10:12
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem byla po dlouhe době u kamarádky asi po roce a má 13tiletou dceru a vždycky byla krasna stihla včera jsem tam přišla a holka celkem při těle. A bavili jsme se a říkala, že byli na prohlídce a 75kg. Byla jsem úplně v šoku. Je to normální?

Tak sama jsi viděla, že je pri těle tak nevím na co se ptáš. Jasně že by měla mít min o 20 kg míň.

• načítám...
4731
25.5.22 10:14

Tak na prohlidce byly, doktorka jim k tomu urcite rekla svy :nevim: a vic bych se tim nezabyvala..

• načítám...
81521
25.5.22 10:17
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem byla po dlouhe době u kamarádky asi po roce a má 13tiletou dceru a vždycky byla krasna stihla včera jsem tam přišla a holka celkem při těle. A bavili jsme se a říkala, že byli na prohlídce a 75kg. Byla jsem úplně v šoku. Je to normální?

Tak záleží, zda má 179 cm ( zrovna taková u nás byla na návštěvě o víkendu) nebo 150 m. Otázka je, zda je normální řešit kamarádky dítě. Koukni se do percentilových růstových grafů.

• načítám...
41876
25.5.22 10:18
@Anonymní píše:

asi stejně normální jako řešit kamarádčino dítko na netu :roll:

• načítám...
5097
25.5.22 10:19

Předpokládám, že metr osmdesát neměří, takže to v pořádku určitě není :nevim: ale to je věc kamarádky ne tvoje

Příspěvek upraven 25.05.22 v 10:19

• načítám...
37248
@Anonymní píše:

A proč řešíš cizí holku? Nepises jak je vysoká, nevíš, jestli to nemá z nějakého zdravotního důvodu :nevim: pro každého je normalni neco jiného a poslední dobou je dost dětí při těle. Ale ať si to řeší ti rodiče :nevim: nějak nechápu pointu příspěvku, chceš jenom utvrdit v tom, že má kamarádka tlusté dítě nebo co?

• načítám...
11318
@Anonymní píše:

To je co? Není. Ale nevíme jak je vysoká, jaká je stavba jejího těla. Já měla ve 13 letech sotva 40 kg, ale jsem malá.
Spolužačka 180 cm vysoká měla cca 75 kg, vím to, protože dříve bylo měření a vážení součástí TV.
Průměr byl kolem 50 kg.
Já byla vždy všude nejmenší a nejdrobnější.

• načítám...
53190
25.5.22 10:26

Další „kamarádka“ za všechny prachy. Myslíš, že by tvá kamarádka měla radost, že tu probíráš její dceru? :zed: Normální to klidně být může, jestli měří 180cm nebo posiluje. Co my víme. Spíš je nenormální se takhle pitomě ptát.

• načítám...
3026
25.5.22 10:34
@Anonymní píše:

Já tedy hlavně, s prominutím, nevím co ti je do toho.

• načítám...
591
25.5.22 10:53

Ja mela 37 kg ale mela jsem v te dobe, da se rict, anorexii. 75 je fakt moc, to maji dospele silnejsi nebo vyssi zeny.

• načítám...
377
25.5.22 10:56

Nevíme o ní nic, jak je vysoká, stavěná, jestli nepřibrala náhle kvůli zdravotním problémům nebo i hormonálním změnám… Já jsem v období přeměny na ženskou začala mít taky s váhou problém, a to jsem zas extra tlustá nebyla, prostě oplácaná. Přibrala jsem ale dost rychle, ve věku dcery tvé kamarádky jsem už měla i opravdu velká prsa a připadalo mi, že rostu asi všude, jen ne do výšky :D. A to jsem sportovala a kdovíjak se nepřežírala sladkým nebo brambůrkama. Postupně se to zlepšilo, postavu jsem měla později vcelku hezkou a po třicítce s váhou už zas bojuju. Ale naštěstí mám pořád maximálně do šedesáti kilo :))
Nemám ráda vymlouvání se na genetiku, ale když jsem se koukla na fotky, tak obě moje babičky byly i v pubertě malé a oplácané, bez ohledu na stravu a pohyb.
Jestli je váha 75 kg problém a co s tím, to si už musí zhodnotit tvoje kamarádka, nám do toho nic není. V lázních jsem jinak jako dítě zažila šestnáctiletou slečnu s váhou 116 kilo. To už byl problém opravdu velký a když přijela její rodina na neděli, bylo hned poznat, proč slečna vypadá jak vypadá…

Příspěvek upraven 25.05.22 v 11:06

• načítám...
2446
25.5.22 11:00
@Anonymní píše:

A z čeho jsi v šoku? Z toho, že je při těle, nebo, že má 75 kg? Pokud z té váhy, tak to znamená, že je relativně OK, protože jinak by tě to číslo nešokovalo… Taky jako nevíme, co měří, může mít 5-20 kg navíc, nebo může být v normě, kdyby byla hodně vytáhlá… Tak ale průměr mají holky dneska ve 13 tak 165, takže to je nějakých 10-20 % váhy nad průměr, tak to není žádná trága. Někdo v tomhle období nakyne a ve 20 je zase v cajku (někdo to má zas opačně, to je horší :)).

• načítám...
2423
25.5.22 11:00

Normální to není. Aby 13leta vážila víc než dospěla - já ve 14 měla už skoro 180cm a váhu pod 60 kilo. Na druhou stranu to není tvoje věc.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra