Váha kočárku Jané Slalom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
27.10.05 16:25

Váha kočárku Jané Slalom

Ahoj hloky,
uvažuji o koupi kočárku Jané Slalom, ale nejsem si jistá, jak je to s tou jeho váhou. Výrobce udává 8,5 kg, ale na některých www stránkách jsou ty váhy vyšší. Jeden prodejce dokonce uvádí 14 kg. Volala jsem mu a říkal, že si kočárek sám vážil, ale už si nepamatoval, jestli to nebylo i s korbičkou. Ale i tak. Našla jsem váhy přes 9 kg.
Mohla bych vás holky poprosit, ty co tenhle kočárek máte, mohly by jste ho prosím zvážit, pokud to jde, a napsat sem své výsledky.
Díky moc,
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
27.10.05 18:50

Ahoj Zdeni,
nejdřív jsem bohužel musela zvážit sebe :roll: …a kočárek mi vyšel na 11,6kg. Osobně jsem si teda myslela, že váží míň, v létě jsem ho i s malou tahala po schodech na Letnou. Jsem s ním moc spokojená, do města a do obchodů je skvělý a dobře se řídí :wink:
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.10.05 19:25

Lenko,
díky za odpověď a vážení. A vážila jsi jen sporťák, bez korbičky na malé mimi?
Mě se v obchodě, když jsem ho zvedala, zdál těžší něž těch deklarovaných 8 kg. To snad jen holá konstrukce bez potahu, boudičky a madla a možná kol :lol:
Srovnávala jsem ho s Quinny Speedi SX a zdály se mi váhově stejné.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.10.05 19:31

Ahoj,
Samotný kočárek - pouze konstrukce - váží 8 kg, sporťák (bez korbičky) 12 kg. S korbičkou netuším, tu nemáme.
 maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.10.05 19:39

Jinak kočárek je úplně úžasnej, mám ho až teď od 7 měsíců, a děsně si ho užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.10.05 20:10

Já také korbičku nemám, vážila jsem jen sporťák. Také si ho užívám a chválí ho dokonce i babičky, kterým zprvu připadal moc extravagantní :o
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
27.10.05 22:25

Ahoj,

kočárek máme od narození a je pravda, že s korbičkou je těžší než sporťák. Tam bych to na těch 14kg i viděla.. Sporťák je pak mnohem lehčí. Nevážila jsem, ale kolem těch 10kg to bude.
No do auta se stejně dávala zvlášť korba a zvlášť podvozek (ten je fakt super na skládání a nakládání), takže to neva.
Dokonce nám v létě nešel 2 týdny výtah a kočár jsem tahala do 2. patra. Bez dítěte a v pohodě jsem to zvládla (jsem dosti subtilní postavy)

Ale váhově to bude podobné s těmi Quinny..
Dobrý výběr, u mě i mého okolí spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí