Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky opět dotaz, zajímalo by mě jestli některá nevíte nebo si nepamatujete když byl váš labrador štěňátko kolik vážil? Nám jsou 4 měsíce a máme jen 12 kilo…není to málo? Díkys ![]()
Ahpj máme labradora fenku 3 měsíce a něco a má cca 6-7 kg dlouho jme nevážili teto týden jdem na vet tak zvážime ale myslím že to není málo teda doufám vedle nás je zlatýretrivr stejně starý jako ta naše a je jednou tak velký
@brouček123 Taky máme venku a ve 3. měsících měla 9 kilo…ale právě potkávám labradory co jsou daleko větší a nám už je teda 4 a půl měsíce tak mě napadlo jestli není křížená…na veterinu kvůli tomu nepoletím.
Děti jsou taky různě velký i když nejsou křížený
třeba naši maji psiska jeden má 11 kg a druhej 8.. A k oběma papíry
pokud nemáš ke psovi průkaz původu, tak to mǔže být křížený i kdyby byl předpisově velký a těžký ![]()
@brouček123 píše:
Ahpj máme labradora fenku 3 měsíce a něco a má cca 6-7 kg dlouho jme nevážili teto týden jdem na vet tak zvážime ale myslím že to není málo teda doufám vedle nás je zlatýretrivr stejně starý jako ta naše a je jednou tak velký
tak to je teda hodne mala…s touhle vahou jsou stenatka tak dvoumesicni. TO mate bez PP?
@careynka no jenže ona byla 2 týdny na dietě protože měla průjem tak měla i antibiotika tak jedla jen rýži pakrýži s kuřecím a pak jsme pomalu přecházeli na granulky ale tet začíná růst hodně
@Diana.Kyss píše:
@careynka A nevíš kolik by měl mít zhruba ve 4,5 měsíci?
to je tešzky rict, rotvik v tomhle veku ma kolem 20 kil, moje belgicka ovcanda (v dospelosti cca 25 kilo) ma asi 15-17 kg
V tomhle věku by to mělo být přibližně, co týden to kilo, taky jsme tak nějak měli, ale fakt, je že ten nás je trošku větší a je to pes, fenky jsou menší. Teď má už 44 kg, ale tlustý není, je prostě velký a mohutný, jak říká veterinář, takový malý kůň ![]()
Tak treba ja mela labise s pp na predvychovu a ten mel v 6 mes 17 kg byl to takovy maly meda
kazdopadne jestli vas pejsek nema pp tak bude spis krizeny a v dospelosti bude mit tak 20-23 kg cca
Ahoj, mám 4 měsíční labradorku s PP a váží nějak 15,5 kg, není to hodně? ![]()
My mame 7 měsiční labradorku a má 18,5 kg. Přijde nam to malo. Tak si take mxslime, jestli není křížená. Měla by být mnohem mohutnější nez je. ![]()
Ne asi, jeli jsme si pro zajice v pytl! Preboha… Samozrejmne, jsme si kupovali LABRADORA. NA STENATKU HNED TY URCITE POZNAS, CO Z TOHO VYROSTE, VID.
Ahoj… ted už je mé fence (s pp) 6. měsíců a má 18,5 kg. niky23 - jestli máte labradorku bez pp, tak její váha je normální!! labradoři bez pp mají většinou hubenější postavu ( na 100% byli někdy křížení). jestli ještě na něco se chceš zeptat, tak se ptej!! ![]()