Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do 20tt jsem u obou těhotenství hubla. To sem byla ještě v mínusu. Nejvíc sem přibrala až ve 3. trimestru
@Dee10 Do 6m jsem mela -3kg…Syn mel pri narozeni skoro 4kg takze buď v klidu ![]()
Do pátého měsíce jsem zhubla 6kg a až pak jsem začala trochu nabírat váhu ![]()
Do 22 tt. jsem zhubla 4 kg. Nyní mám o 2 kg víc. V podstatě mám stále o 2 méně a v poradně říkali že v pohodě, že každý nemusí přibrat 30, že to není ani normální
Nejvíce se prý přibírá v tom třetím trimestru.
Já jsem 22tt a mám +1kg. Ale už vidím na sobě větší bříško takže si myslím že už začnu přibývat. Přece jen máme před sebou ještě kus cesty ve které se přibývá nejvíc
jen bych se ráda vesla do 10kg tak snad ![]()
@Asijetotu píše:
Já jsem 22tt a mám +1kg. Ale už vidím na sobě větší bříško takže si myslím že už začnu přibývat. Přece jen máme před sebou ještě kus cesty ve které se přibývá nejvícjen bych se ráda vesla do 10kg tak snad
Mám to skoro podobně, myslím že to je i tím že se vyloženě necpu, naopak se snažím jíst pravidelně a zdravěji, ale neměla jsem ani moc chutě, jen občas ![]()
Nejvic jsem pribrala v 1. trimestru, snad 4 kila během tydne… ale ted v 35tt mam jen + necelých 6 kilo oproti normalni vaze…
@debra.morgan píše:
Nejvic jsem pribrala v 1. trimestru, snad 4 kila během tydne… ale ted v 35tt mam jen + necelých 6 kilo oproti normalni vaze…
Ty už jsi takhle daleko
jsem myslela, že jsi nějak v 25 tt. když jsem tě viděla někde přispívat, tak hodně štěstí ![]()
@Mysticlipstick píše:
Ty už jsi takhle dalekojsem myslela, že jsi nějak v 25 tt. když jsem tě viděla někde přispívat, tak hodně štěstí
jojo, strasne to leti ![]()
@debra.morgan píše:
jojo, strasne to leti
Tak to ty vedra a tropický noci musí být libový teda… já se modlim za bouřku dneska ![]()
@Mysticlipstick píše:
Tak to ty vedra a tropický noci musí být libový teda… já se modlim za bouřku dneska
hele, vsichni si na to vsude stěžují, ale já jsem úplně v pohodě, teplo je fajn, spím celou noc, max. jdu čůrat a hned zas usnu, otoky nemám… kdybych neměla to břicho (ktery mam teda super maly, jeste ke vsemu), tak ani nevim, že jsem těhotná
užívám si, že jsem doma a nikam nemusím ![]()
@debra.morgan píše:
hele, vsichni si na to vsude stěžují, ale já jsem úplně v pohodě, teplo je fajn, spím celou noc, max. jdu čůrat a hned zas usnu, otoky nemám… kdybych neměla to břicho (ktery mam teda super maly, jeste ke vsemu), tak ani nevim, že jsem těhotnáužívám si, že jsem doma a nikam nemusím
Tak to bude drobeček
půjde ven jedna báseň ![]()
@Mysticlipstick píše:
Tak to bude drobečekpůjde ven jedna báseň
no to doufam, jen fakt nechci prenaset
od pristiho tydne zahajuji kazdodenni uklid, umyvani oken a okopavani zahradky a dlouhy nocni prochazky
kdyz nic, tak aspon poradne uklidim ![]()
jediny co, tak se rano budim regulerně hladová, ale fakt dost, sníst 2 chleby není prpblém ![]()
@Mysticlipstick to říkaly kamarádce taky, porodila 4 kilový dítě
![]()
@eM91 píše:
@Mysticlipstick to říkaly kamarádce taky, porodila 4 kilový dítě![]()
![]()
No to já si nemyslím že bych měla nějakýho drobka jen protože nepřibírám
už teď má pěknou sílu chlapeček ![]()