Jaká je normální váha 10 měsíčního miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jedno z mých dětí ve 12 měsících 68 cm a 9 kg. Holčička. Trvale roste na 3. percentilu, ale jinak je zcela v pořádku. Chodí už do školy, učí se zatím na samé 1 a i pohybově patří mezi zdatnější. Má za sebou i endokrinologické vyšetření bez pat. nálezu.
- Citovat
- Upravit
Hele ono to že někdo měl třeba dítě v tom věku třeba dvanactikilove dítě a kdo jen sedmikilove ti nic moc neřekne. záleží na spoustě věcí..nejdůležitější je jak přibývá a roste od narození…na jakém se drží percentilu…je pořád stejně nebo se to snižuje…to je třeba sledovat a ne to jestli Pepík odvedle a Mařenka z Brna vážili a měřili víc nebo míň než tvoje mimino…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx píše: Více
On má už cca 2 měsíce úplně stejnou váhu jen roste do delky, je sama ruka a noha, Dr to zatím neřešil, vždy řekne, že je to zatím ještě v normě. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mladsi syn mel v roce 69 cm a 7,4 kg. Starší mel myslím podobné miry jako tvůj teď. Oba si drzeli svuj třetí percentil. Starsi z nej vyskocil az jako školák. Mladšímu budou 3 a vypadá minimálně o rok mladší, ted ma 10 kg. Drzi si svou křivku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx píše: Více
On toho málo sní např dnes tvarohacek 100 g jedl skoro hodinu ráno. To samé oběd i večeři. Mezi tím trochu mléka cca 50 ml. To je vše. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak tvarohackem bych ho zrovna teda nekrmila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nezačal teď třeba lézt nebo tak něco? Mě když děti začaly lézt a pak chodit tak taky staly nějakou dobu na váze… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju holky, mě by to tak nestresovalo kdyby měl normální chuť k jídlu, ráno v 6 mu dám mléko vypije 50 až 100 ml pak po 8 snídani jogurt, tvarohacek ji skoro hodinu
- Citovat
- Upravit
Moje sice bylo vyšší a těžši, ale v porovnání s jinými batolaty prostě hubené.
Vůbec jsem neznala nějaké buclaté nožičky, nebo dvě brady.
Jak už ti řekly, dlouhodobá křivka je důležitější nez konkrétní míry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mu toho zas tak moc výživove nedá no…to už by bylo lepší nechat ho na mléku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to se nedivím když je to přeslazený. Navíc tvaroh by dítě do roku nemělo vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám obavy z nízké váhy mého miminka, máme 9 měsíců a tři týdny a máme jen 8,3kg a 72 cm. Není jedlík a víc jidla do něj nedostanu. Při narození 2,8 kg. Měli jste to někdo podobně?