Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, podle mě co jiný doktor a co jiný ultrazvuk, to jiný odhad.
Mě dr řekla 3,9kg, v porodnici 4,6kg a nakonec to bylo 4,1kg. je to pouze orietační a nedá se na to spolehnout. ![]()
Elisabethka píše:
Holky můžu se zeptat??Jak se Vám rodily děti okolo 4 kg.
jo, mám to stejně a to mě taky zajímá.. já budu asi víc než 4kilové dítě v úterý
![]()
Četla jsem na jiných diskuzích že se rodí stejně dobře jak malé ale nevím nevím, já rodila dvakrát tříkilové tak to posoudit neůžu. Teď jsem těhule 24týden tak se moc těším, ale myslím že bude o dost věčí, teda podle UZ ve 20týdnu.
jo já měla v úterý odhad 3800gr a dneska mi dr. v poradně řekla že má určitě přes 4kila…
Jo a dneska jsem už 40+4 ![]()
Monny já tě znám z jiných diskuzí tak ti držím pěsti ať se Dr. spletl s touváhou.
ůplně se vždy ráno těším na tvoje zprávy že třeba už jsi jela do porodky. Tak tfuj tfuj ať už tam jsi. ![]()
Elisabethka píše:
Monny já tě znám z jiných diskuzí tak ti držím pěsti ať se Dr. spletl s touváhou.ůplně se vždy ráno těším na tvoje zprávy že třeba už jsi jela do porodky. Tak tfuj tfuj ať už tam jsi.
díky ![]()
Elisabethka píše:
Holky můžu se zeptat??Jak se Vám rodily děti okolo 4 kg.
Hele, já po Kačce (4950g) schytala ve finále 4 stehy. Po Věrce (3350g) jsem byla zaštupovaná jak ponožka
Ale je fakt, že Věrka byla první, Káťa šestá. U Kačky byl největší problém ji vytlačit - zasekla se ramínka a to jsem fakt myslela, že umřu
Ale ve finále to nebylo až tak zlý ![]()
já ani nepoznala že rodím 4250g velké dítě
stehy sem měla jen 4,takže pohoda.na porod mám dobré vzpomínky ![]()
Lukášek /4850g/ a Petříček /4700g/ šli těžko vytlačit.Po Lukáškovi jsem šitá byla a po Petříčkovi už ne.
Jinak první jsem rodila dceru a ta byla v normě/3600g/ a šitá jsem byla taky.
spíš by mě zajímalo, jestli někdo nevíte, do kolika gramů se dá normálně porodit, když byl první císař? Nebo spíš do jakého váhového odhadu nebudou dělat další?
Teda holky klobouk dolů. Takle obří děti, stojí mě chlupy na rukách. Jste fakt dobré. Já jsem první porod měla kluka- 3.300g 50cm, drudá byla holka 2960g 48cm. U prvního 3 stehy myslela jsem že umřu při šití, u malé už jsem masírovala pořádně hráz a šitá jsem nebyla. Teď ale mám nějaké tušo že to bude větší miminko. Na UZ ve 20 týdnu řekla DR že je o týden větší ale to by se ještě mohlo srovnat ne???
![]()
elisabeth, já ti pak napíšu jak se mi rodil malej..
posledně měl v úterý odhad 3800gr, dneska dr. říkala že ty 4100-4200gr bude mít určitě…
auuuu, to bude bolet ![]()
Já myslím že „to bolí stejně“ jak se otvíráš,jenom jsem pa kměla problém je vytlačit,jak už je člověk unavený,ale vytlačila jsem,tak tobě to půjde taky a nestresuj se,může to jít i úplně hladce ![]()