Váha plodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
27.6.13 13:07

@shina probehla kontrola prutoku pupecniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
27.6.13 13:19

@shina :-D neboj..teď už ho fakt blbě měří..nám během 14 dnů skákal malej klidně i o 1000g rozdílově a týdnama odpovídal taky všelijak..záleží, jak kdo měří, jak poctivě, jak se tam malej uvelebil..teď už ty miminka vůbec dobře nezměří, takže neboj..všechno je dobré a 2800g na 37+5 není vůbec špatné..vždyť se takhle rodí mimča i ve 40tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
27.6.13 13:31

@Kytkaa jj průtoky jsou dobré, jen prý ta placenta dozrává
@handulinda to je fakt, ale kdybyste viděli jak se u toho tvářil a strašně dlouho byl ticho a přeměřoval několikrát.. no uvidíme kolik bude konečná váha, snad ne menší při porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
4.10.13 12:09

Ahoj holky, mám trošku dotaz mimo, ale některá by jste mohla vědět :) Přenáším teprve tři dny, dneska mi v porodnici dělali natáčky a pak utz, aby mimčo zvážili, zda není moc velké…na to mi vyjeli z utz papírek, kde jsou centimetry + současná váha miminka…noo a ted k věci…úplně nahoře je SEX: Female… nevíte náhodou, jestli se jedná o údaj dítěte nebo matky? :mrgreen: My máme pohlaví jako překvápko, ale ted mi to samozřejmě šrotuje a zvědavost hryže :) Tak jestli náhodou nevíte, děkuji všem moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí