Váha v pubertě

181
29.8.16 14:47

Váha v pubertě

Ahoj je mi 14 merim 165cm a vážím 58 kg myslim že to je moc všechny holky co znám váží většinou 51 kg nevím proč vážím tolik a štve mě to přitom sem hubena :nevim: ale chtěla bych vědět proč vážím tolik :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
29.8.16 14:51

:roll: a není váha úplně jedno? Když se sama sobě líbíš…kašli na váhu…jinak klidně to mohou být svaly, stává se, že když člověk posiluje (přibíhá mu svalová hmota), jde nahoru i váhou…

A mimo téma: Ví tvoji rodiče, jaké fotky vkládáš na net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
29.8.16 14:52

Ježíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
29.8.16 14:57

Máš krásnou postavu, nezadělávej si na problémy tam, kde nejsou.
Nauč se mít ráda a potom nebudeš řešit číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.8.16 15:03

Spočítala sis BMI? Podle mě budeš v normálu :think: ;) určitě! Já mám 169 cm, váhu těsně pod 70 kg (snažím se to kulaté číslo nepřesahnout :oops:). A to mám BMI průměrný. Není mi ani 20. Nelam si s tím hlavu! Já ve tvých letech byla stejně (cca) vysoká a měla 100% nad 60 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
29.8.16 15:03

Máš pěknou souměrnou postavu, kterou by ti leckteré ženské záviděly, tak neblbni :) Nebo chceš snad být samá ruka, samá noha, kost a kůže?
Neřeš kila, řeš jak se cítíš, jestli sportuješ, tak taky potřebuješ jiný základ než když se nehýbeš, a když už potřebuješ něco počítat, tak spíš centimetry, případně poměr voda/tuk/svaly než samotné kilogramy - ty dost často nevypovídají vůbec o ničem ;) A neporovnávej se s vychrtlinama z časopisů (za prvé je to nezdravé a za druhé i ony jsou často retušovány, na to nezapomeň).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.8.16 15:04

@Kakajicko69 váha je jen číslo.. Já jsem mívala 58 kg na výšku 157 cm!! a měla jsem stejnou konfekční vel. jak kamarádka s 50 kg- 36 někdy 38, záleželo na výrobky- když si vzpomenu kolem toho 16 roku
Jenom chci dodat, že každý i pozděj, když jsem přibrala, že mi typovali míň kg- nebylo to, aby mě neurazili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.8.16 15:07

Buď máš robustnější kostru a/nebo dostatek svalové hmoty. Neřeš váhu, v žádném případě nedrž žádné diety, protože tím si jedině zničíš metabolismus a skutečně začneš v období mezi hladověním nabírat.

Pokud nesportuješ, tak začni, to ničemu neuškodí, ale pokud jsi sama v sobě nejistá, tak to neřeš přes hubnutí, ale spíše snahou udělat si pořádek v hlavě, mít se ráda, trénovat překonávání strachů a takové věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
29.8.16 15:10

Máš nádhernou postavu, kterou ti mohou všichni závidět! Popravdě spíš vidám holky v tvém věku neforemné a „rozkydlé“. Je možné, že máš hodně svalové hmoty…Ale to je jedno, jsi moc krásná, proto čísla na váze neřeš! Jez zdravě, sportuji, budeš se cítit dobře, to je to hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.8.16 15:11

Vůbec neřeš váhu.. můžou být dvě holky, které například měří stejně, rozdíl ve váze je třeba 5kg a přitom ta, která váží více, má vizuálně hubenější postavu :)

Řeš to jak vypadáš celkově (tělo) a ne váhu - a podle mě máš hezkou postavu - však ti je 14. Nelam si s tím hlavu, časem na to přijdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.8.16 15:19
@Kakajicko69 píše:
nevím proč vážím tolik a štve mě to přitom sem hubena :nevim:

Možná máš víc svalů - ty váží víc než tuk (a proto jsou víc určující míry než váha). Za to buď ráda, protože:

1. Pokud bys někdy nedejbože přibrala, tak se hned „nerozkydneš“ ale zůstaneš déle pevná.
2. Více svalové hmoty = lepší bazální metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9141
29.8.16 20:58

@Kakajicko69 Máš krásnou postavu, jsi štíhlá. Dietu bych ti určitě nedoporučovala. Když už, tak třeba cvičit, ale jíst normálně, jsi ve vývinu a živiny potřebuješ. Já ti můžu popsat sebe jako odstrašující případ, ve 14-ti letech jsem měla na 171 cm 56 kg, otec mi ale říkal, že jsem tlustá, tak jsem si řekla, že mu dokáži, že zhubnu. Dostala jsem se na 44 kg. Ztratila jsem menstruaci, byla mi pořád zima, padaly mi vlasy, nezvládala jsem s nikým komunikovat, nikam chodit, jen do školy a domů. Měla jsem jít na dětskou psychiatrickou kliniku, ale to jsem odmítla a gynekoložka do mě cpala hormony a po nich mě začala šíleně bolet hlava, že jsem jen ležela, nemohla jíst, pít, mluvit, hýbat se… Nakonec jsem se z toho silou vůle dostala a přibrala jsem až na 63 kg, což bylo k mé výšce optimální. Jenomže po letech jsem znovu spadla do anorexie, to už jsem na psychiatrii skončila, se sondou v žaludku. Také jsem se z toho dostala no a teď? Mám přes 70 kg a jsem nešťastná, držím dietu, jím zdravě, nic sladkého, tučného… Ale ani deko dolů nejde, tělo se už bojí a tak si vše ukládá. Od zítřka začnu cvičit, tak doufám, že to pomůže.
Ty máš ale opravdu váhu super a můžeš za to být ráda a prosím, nenič si tělo dietami, jednou by ti to mohlo dát sežrat, jako mně. Mně je teď 30 let a vypadám jako v pokročilém těhotenství (nejsem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
29.8.16 22:00

Tak to me mrzí Lollitko a děkuju moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie