Váha v roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
váha v roce
Zdravím všechny, akorát jsme se vrátili z roční prohlídky (rok má malá za 14 dni) s váhou 8,87. Doktorka mě vynervovala že má hrozně málo. Už cca měsíc hrozně zlobí s jídlem a za poslední 3 měsíce přibrala ken 350g. Je na tom někdo podobně? Kolik vážily vaše holčičky v roce. (Malá stále kojena) Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A není to jedno? Děti přece nejsou podle tabulek
![]()
Prostě je každé jiné ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak malá měla v roce taky necelých 9 kg, v roce a půl 9,5 kg
A to jí celkem pěkně, ale hrozně lítá a tak. Momentálně má teda nějaké střevní potíže chudina, tak doufám že nezhubne ještě víc..Neboj, ono se to obrátí a bude papak hezky. Natálka jí hezky právě až od doby, co jsem jí dovolila jíst sama. Bordel je u toho neskutečnej, ale sní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krasavicaa píše:
A není to jedno? Děti přece nejsou podle tabulek![]()
![]()
Prostě je každé jiné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak podle cm je i malinka, drobna, takze na svoji vysku ma akorat, bych rekla
dr si nevsimej
nase mela v roce 9,1kg a 77cm. Ted ma skoro 3 roky, 11 kg a dr z toho vedu nedela ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych se tím nenervovala
my máme sice kluka, ale máme problém přesně opačný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
8100g a 71cm je kojena a nikdo se nad jeji vahou nepozastavil a ted co lita jak drak uz ani moc nenabere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě první přibrala za prvních 6 měsíců z 3,6 na 8,8 a v roce měla 9,9… takže jen 1,1 kg za půl roku. Druhá to měla hodně podobně (jen trošku vyšší čísla), a ta dokonce od 8 do 10 měsíce shodila… doktorka mě nikdy nenervovala, některé děti prostě přibírají, jiné ne. A roční dítko jí víceměné dietní věci a má hodně pohybu, takže co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vlastní ještě nemám, ale taky jsem měla v roce 8kg. Byla jsem dlouho drobná. Nikdo neřešil, jinak jsem byla zdravá
Nic bych z toho nevyvozovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co by asi tvoje doktorka řekla na naše dítě, které v roce mělo 6,66 kg?
Naše se prostě nezastaví, tak asi nemá šanci pořádně přbrat, pořád v pohybu. Ale jí dobře a dost, takže proto nemám důvod se tím nějak zaobírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6m 7,7kg, 10m 8,6kg, 12m 9,2kg. Takže přibrala 1,5 kila za 1/2 roku a v tom roce vážila jen o fous víc jak vaše. A to baští hodně dobře. HAM bylo jedno z prvních slov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikibibi jůů, moje 6,5M měla před 3 týdnama 8,890
no ale je pravda že se začíná teprve teď víc hýbat, tak předpokládám že se to zastaví a měčí 72cm
nestresuj se, pokud bude jinak prospívat, moc bych to neřešila, jestli a předpokládám že ano, se hýbe, tak to prostě vyběhá. Pokud ti pije sunar, kupuj jí 3, ta má v sobě víc tuku, je to proto že ty děti prostě běhaj a všechno vyběhaj
- Citovat
- Upravit