Váhový přírustek v 1.trimestru

6
26.2.16 20:00

Váhový přírustek v 1.trimestru

Ahojky, mám problém, je mi 33 a jsem podruhé těhu, při prvním jsem měla při 152cm krásných vysportovaných, vydřených 52 kg, ze zdrav. důvodů v těhu jsem se musela hodit do klidu a okamžitě letěla váha nahoru, nabrala jsem 18kg! Což je na tak prťavou figuru fakt moc, na nás prťavých je znát každé deko. Teď před druhým těhu jsem měla 58 kg, bohužel též trochu vysportovaných a okamžitě jsem začala přibírat, snad od prvního dne, holky jsem tak zoufalá, o nějakých nevolnostech nebo přejídání se a těhotenských neřízených chutích nemůže být ani řeč, takže to nechápu, jím úplně stejně a kynu, prsa mi během 4týdnů vyskočily o velikost, jestli to půjde tímto tempem, tak budu mít na konci 90 kg. Sportovat určitě nebudu, o jedno mimi jsem už přišla, takže nic nepokoušim, chodim do práce, jsem servírka, vstávám ve 4 ráno, dělám do půl 3,takže pohybu mám myslim až kam, proč některé maminky jsou jak těhulky z katalogu, štíhlé, jen krásné bříško a některé ne? a to si vůbec neumím představit, že bych měla ty tolik diskutované chutě atd.,to bych měla vážně metrák, to se mě naštěstí netýká, spíš se teď hodně rozmýšlím, co budu jíst abych zbytečně necpala do sebe nesmysly. Máte to některá podobně? A kolik jste nakonec nabraly a jak jste to zas schodily? Prsa mám v 9.týdnu déčka :,(,jak budu vypadat, až budu kojit? Poprvý jsem měla béčka a při kojení déčka, tak jestli to půjde stejnou úměrou, tak budu mít géčka? hrůza. Po prvním porodu jsem se těšila, jak půlku nechám v porodnici a prdlačku, nechala jsem tam jen šest kg.Jsem z toho nějaká špatná, asi se mi v tělě bouří nějakej špatnej hormon stresovej z kynoucí postavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1667
26.2.16 20:09

Ahoj, při prvním těhotenství jsem nabrala příšerných 23 kg :zed:. Je to šest let a sundala jsem asi jen 15. Te´d jsem v 5tt a můžu ti říct, že se hlídám jako ďas. Rizikové nemám, zatím můžu dělat vše. Takže vycházky, přiměřeně cvičím, večeřím salát nebo jen mini večeři. Chutě prostě zaháním. Dám si třeba Caro s mlékem a medem… Jo adenně 1 čtvereček 85% čokolády, žádnou jinou sladkost! Prsa mám minimálně o jednu velikost větší, ale na váze zatím spíš půl kilča míň. Nepiju totiž teď večer moje oblíbené vínečko :lol: Myslím si, že je to jen o tom samém. Mít menší příjem a necpat se zbytečně. V těhotenství se má jíst stejně zdravě, takže hodně zeleniny a ovoce, maso. Jo a musím ti ještě říct, že už asi rok nejím vůbec pečivo. Kousek chleba jen vyjímečně. Místo toho jím celozrný chleba, takový ten tenký německý. Ale jen ráno, na večeři jen někdy. Je trochu do kysela ale nepřibereš po něm. Já prostě kynu po pečivu a sladkém. Tomu se mesím vyvarovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
26.2.16 20:10

@-Léňa- Ahoj. Každa to máme jinak…ja při prvním diteti prozvracela pět měsíců, zhubla jsem sedm kilo a pak pouhe tři nabrala. Zato po porodu mi vaha letela nahoru :( Při druhém těhotenství jsem nevolnostmi trpěla také, ale nezvracela a i docela dost jedla a stejne jsem také pět kilo zhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.2.16 20:10

Já jsem v těhu přibrala teda jen 15kg, ale zase se mi udělali obrovské strie po celém břiše. Prsa mám teď taky éčka a ani nechci vidět jak budou vypadat až přestanu kojit. Ale víš co? To miminko za to stojí, až ti ho v porodnici dají na prsa tak poslední na co budeš myslet jsou kila navíc, vždyť to sama víš. Tak hlavu vzhůru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.2.16 20:14

@berua13 ahoj, i když jsi hubla děti určitě prospívaly ne? neodnesly to vlasy nebo zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
26.2.16 20:23

@kecak syn se narodil menší 2,5 kg, ale zda to bylo tim mi nikdo nedokázal říct. Pravda je, že jsem v sobe tech prvních pět měsíců skoro nic neudržela, takže možne to je. Ale rychle to dohnal a dnesve 13 letech je větší jak ja. :)
o druhého syna jsem bohužel právě v pátém měsíci přišla, ale uplne z jiných důvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.2.16 20:36

@berua13 to me moc mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.2.16 20:41

Já si myslím, že nejdůležitější je, aby prdous v bříšku prospíval, tohle stejně neovlivníš a akorát se budeš stresovat, což nepřidá ani tobě ani miminku… ;) Já první 3 měsíce prozvracela, takže jsem na váze ubírala, ale nakonec jsem pak do konce těhu stihla přibrat ještě 13 kg. Hod se do klidu, těhotenství je prostě nevyzpytatelné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
26.2.16 20:42

@kecak Děkuji…bylo to velmi narocne obdobi se smutnym koncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.2.16 20:44

@-Léňa- potratila jsem 4× a teď od začátku těhu ležím a zobu léky a mám nahoře 24 kg a do porodu chybí ještě minimálně měsíc. No buď to pak půjde dolů a nebo prostě budu bojovat a snad něco sundám. Miminko je to nejdůležitější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.2.16 20:47

Tohle asi neovlivnis. Ja u prvniho nabrala 20kg, jedla jsem priserne.do konce sestinedeli to bylo dole. Pri druhym horsi tehu cukrovka, dost jsem se hlidala a cukr lital nahoru, odpoledne jsem skoro nejedla a stejne 15kg nahore. Vaha sla pomalu nahoru a to jsem jedla min nez netehotna.

Jez zdrave, vyvazene. Tohlemoc neovlivnis.

• Citovat
  • Upravit
4515
26.2.16 20:55

Já myslím, že to člověk moc neovlivní. V prvním těhotenství jsem nejprve zhubla 8 kilo a následně je nabrala zpět + dalších 16 kilo. V druhém těhotenství jsem šla rodit se 4 kily nahoře, domů z porodnice jsem šla se svou původní váhou, ale za to mi padají šíleným způsobem vlasy, zničily se mi nehty a teď jsem si našla 3 kazy na zubech přímo vepředu. Stravuji se pořád stejně, hýbu se taky pořád stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
26.2.16 21:02

@Deninina Také si to myslím, že to člověk neovlivní…miminko si vezme co potřebuje a u každé maminky se to projevi jinak. Me po porodu, také začaly strasne padat vlasy a o zubech ani nemluvím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
26.2.16 21:08
@kecak píše:
@berua13 ahoj, i když jsi hubla děti určitě prospívaly ne? neodnesly to vlasy nebo zuby?

Při prvním tehu v prvním trimestru - 6 kg, ve druhem jsem se vrátila na původní váhu, ve třetím + 8 kg, syn měl skoro 4,5 kila

Ted jsem ve čtvrtém mesici, aktuálně - 2kg, ale mimco je zas podle utz větší než odpovídá 16. Týdnu

Jinak jsem taky malá, 160 Cm, pred otěhotněním 50 kg

Vlasy i zuby v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí