Problém s močovým měchýřem - 18. týden těhotenství

5766
26.2.16 15:54

problem s mocovym mechyrem v 18tt

Ahojky potřebuju radu uz jsem bezradna.
Mam problémy s mocakem.2.2jsem dostala atb na mocak na zánět týden jsem mela klid a zase tlaky a občas rezani tak jsem šla znova k dr ten me vycevkoval vzorky jeden byl dobry v druhém bakterií což je prý divny tak mě vycevkouval jeste jednou oba vzorky cisty. a ja cítila úlevu jen na par dni jsem myslela ze jsem to prepila plus homeo ale nic dnes opět pocit casteho moceni tahani a občas riznuti. myslite si ze tak už v 18tt může tlačit miminko? Co by jste mi poradili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
515
26.2.16 16:22

Ahoj, já na močák taky trpim, zkus jist česnek ( třeba i tablety), já začala brát lichořešnici a echinanceu. Vysadila jsem sladké a bílou mouku a mám klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 19:04

@Namby dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 19:58

@Namby a ty myslíš ze vysadit sladké pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.2.16 20:42

Ahoj, na zanety mocoveho mechyre trpim uz asi 12 let, postupne jsem to prestala resit antibiotiky, nemelo to efekt… zaklad je hodne pit, ja treba prolivam hermankovym cajem a k tomu jist kanadske brusinky - mam Uroval biotik, muze se v tehotenstvi, mimo tehotenstvi mam Uroval manosu. Jinak jsem ted v 20 tt, vselijake tlaky na mocovy mechyr mam snad uz od zacatku, nekdy v 17 tt to zacalo gradovat, na zachode jsem musela „tancit“ abych se vubec dokazala poradne vyprazdnit, samozrejme k tomu i velke tlaky na spodek, obcas to cele zapracuje, reze, boli, picha, laborka pritom v poradku, takze neresim, jen hodne piju, jim brusinky. V 1. tehotenstvi to bylo podobne, jen o trochu pozdeji. Jinak v lekarne se daji koupit i testovaci prouzky na pritomnost krve a dalsich latek v moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 20:59

@Lusita diky za odpověď
Uroval má doma foto piju 3litry dene a pouzivam homeopatika u me to začlo v 16 tt a od té doby když piju méně tak je to silenost jeste cítím pohyby miminka přímo na mocaku. ty papirky na moc doma mam stále ciste výsledky jak takhle tak z vycevkovane moci. trpim na zanety ledvin od 16 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 21:00

@Lusita jak to píšeš tak příznaky máme stejne úplně akorat ja id 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 21:01

@Lusita jak to píšeš tak příznaky máme stejne úplně akorat ja od 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.2.16 21:17

@ivuška2112 Kdy te cevkovali? Nemuzes to mit jeste i podrazdene z toho? Ja se cevkovat nikdy nenechala, vzdy stacil stredni proud moci… to si muzes i jako samoplatce donest do libovolne laborky - zakladni test na leukocyty, krev atd. stoji snad dvacku, takze v pripade nejistoty bych to resila asi takto… a selskym rozumem hadam, ze pokud je stredni proud moci v poradku, tak cevkovana moc musi byt taky ok! Ja mam mimco hodne dole, i v prvnim jsem ho mela hluboko v panvi, lezela jsem kvuli riziku predcasneho porodu od 22 tt, a ty bolesti spodku po 30tt byly fak sileny, chodit uz jsem ani moc nemohla -pocity jako by mi to tam nekdo rezal pilkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 21:21

@Lusita cevkovali me v pondeli a problémy na 3dny vymezeli a dnes zase. uplne s tebou soucitin.ja z malou ležela tez v tehu v nemocnici tlacila mi tak na ledvinu ze jsem bolesti nemohla chodit ani ležet a nakonec na ni tak tlacila ze mi i porod museli vyvolat. ikdyz to bude znít blbe jsem rada ze jsem našla podobny případ jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 21:21

@Lusita cevkovali me v pondeli a problémy na 3dny vymezeli a dnes zase. uplne s tebou soucitin.ja z malou ležela tez v tehu v nemocnici tlacila mi tak na ledvinu ze jsem bolesti nemohla chodit ani ležet a nakonec na ni tak tlacila ze mi i porod museli vyvolat. ikdyz to bude znít blbe jsem rada ze jsem našla podobny případ jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.2.16 21:41

@ivuška2112 jejej, to sis taky pekne uzila :( prijde mi zvlastni, ze se ti ulevilo po cevkovani…? no uvidis co bude dal, s tou ledvinou neporadim, asi nezbyva nez doufat, ze tentokrat bude to tehotenstvi lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 21:47

@Lusita místo ledviny hapruje mocak dik za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.2.16 22:21

@ivuška2112 pokud by byl bolavy mocak jediny problem v tehotenstvi, tak bych si asi tleskala :-) nezoufej, ledviny by byly horsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.2.16 22:24

@Lusita mas jeste jine potize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie