Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ivuška2112 ja mela zanet mocaku v tehotenstvi celkem 3×
do te doby nikdy, ty svaly jsou pry povolene, mocova trubice taky a tim padem se lepe siri infekce. Ja pila 100%ni brusinkovou stavu z DM, byla draha, ale zabirala jako prevence. Pokud bys ale dostala atb, musela bys ji prestat pit. Sla bych znovu s moci na kontrolu. Jestli jsi ho mela jednou, bude se bohuzel vracet.jo a hoavne zada v teple, kup si nejaky pas.
@blumen moc mam kontrolovanou trikrat vysledky uz oki a nosim kosilku zada mám furt v teple a hodne lezim pod dekou staram se co to jde
@ivuška2112 aaale, porad neco, ale to neni predmetem teto diskuze
doufam, ze jsem aspon trochu pomohla a drzim palce at te mocak zlobi co nejmene.
@Lusita me jsi uklidnila opravdu diky klidne muzes rici co e trapi tez vyslechnu
@ivuška2112 jeee, jsi moc hodna, ale nemam potrebu ventilovat
mam to v sobe vyreseno a jen cekam co zas prijde
jeste premyslim, ze jsi docela casto cevkovana, asi bych to zacala resit spis odberem stredniho proudu moci, chte nechte, muzou vznikat mikroporaneni v mocove trubici a i to podle me muze delat neplechu. Kdyz jsem se po tom kdysi pidila, tak i nekteri urologove psali, ze dobre odebrany stredni proud by mel vyjit na stejno jako cevkovani. A v tehotenstvi, kdy je to tam vsechno jinak poskladane bych mela o to vetsi strach ![]()
@Lusita cevkovana jsem byla jen dvakrat a uz se nenecham ale dik