Vajíčko Camarelo Evolution

10
18.6.14 13:34

vajíčko Camarelo Evolution

Zdravím všechny maminky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s autosedačkou-vajíčkem ke kočárku Camarelo Evolutin Q12? Jde o to, že tenhle kočárek máme po první dceři, ale tenkrát jsme ho koupili bez vajíčka, měli jsme od příbuzných jiné, to už ale není, takže teď řešíme co dál. Jestli koupit vajíčko přímo ke kočárku, nebo nějakou jinou sedačku. Problém je, že nikde v našem okolí tuto sedačku nemají na prodejně a mně se moc nechce ji objednávat na slepo, když jsme ji nikdy neviděli, jestli raděj nekoupit od jiné značky, kterou si můžeme nejdřív prohlédnout. Máte někdo vajíčko Camarelo? Zajímalo by mě, jestli je podle vás kvalitní, dost vypolstrované a především dost velké, už jsem se setkala se sedačkami, které i když byly ve stejné váhové kategorii, byly třeba menší? Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Evolution?

Přidejte zkušenost s Camarelo Evolution
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5363
18.6.14 22:22

@mamina m ja videla vajicko ke Camarelu Sevila a je to des, sice velke ale nulove polstrovani a o bocni ochrane urcite nikdy neslyseli. Ja bych sla do kvalitni sedacky plus adaptery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí