Vakcína Bexsero - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K92
2033
8.8.18 15:37

Ahoj. My zrovna tento týden dávali druhou dávku. Malému je 8 měsíců. Je tedy donošený, takže s tím ti moc neporadím. Každopádně jsem fakt neváhala, men. je hodně nebezpečný. Jen tedy počítej s tím, že je u tohoto ockovani častá větší reakce. Dr. Doporučila dát hned paralen čípek. Malý měl zvýšenou teplotu (vždy max. 38.0) a den po byl hodne protivný. Asi ho to i bolelo, byl na tu nožičku při plazení opatrnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.8.18 18:50

@Chikii prosím tě, já s nimi konzultovala očkování malého - kojence. Komu si psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.8.18 21:42

@Hadumi Psala jsem na ten odkaz tady, ockovacicentrum.cz, do poradny k Bexseru. Odpověděla mi nějaká Doležalová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
10.8.18 15:19

@Chikii Zakladatelko,
případně doporučuji položit dotaz do místní on-line poradny o očkování - odepisují rychle a podobně. Třeba pomůže s rozhodnutím.

Příjemný víkend všem, :mavam:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.1.19 09:26

Holky rozhodla jsem se očkovat svoji 8mi měsíční dceru…po ockovani u vás vše v pohode?Mam z toho strach ale z meningokoka vetsi…a jestli dobre chapu…teď daji první,za 2mesice další a 3davku do za rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.2.19 14:03

Já jsem teda očkovala dceru až v 3,5 letech. První dávka bez reakce, jen jeden den bolest nožičky a na druhé jsme byli dneska, tak snad to bude taky v pohodě. Za 3 měsíce dám i Nemenrix.
Taky nejsem zastáncem zbytečného očkování, ale z meningokoka mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
12.2.19 14:43

@Ella123 u nás první dvě dávky prakticky bez reakce, tak byl trochu šok, že po té třetí měl malý několik dní horečky. Ale jsem ráda, že je očkovaný :) , a že to máme za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
12.2.19 14:45

@Ella123 Já nechala očkovat syna na podzim. Po druhý dávce mi pediatr doporučil dát hned doma dávku Nurofenu, že po tý druhý dávce ráda vyskakuje zprudka horečka. Tak jsem dala Nurofen a bylo to dobrý. Jen ho asi dva dny bolela ručička v místě vpichu. Dostal injekce do ruky,protože se nesmí místo zatěžovat, což by s injekcí do nohy nešlo, udržet ho v klidu, aby nelítal a nohu nezatěžoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
1.3.19 20:58

Holky očkovaly jste některá na Bexsero 4 měsíční miminko? Mudr říkala že je to úplně v pohodě ale já si myslím že je na to docela brzo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.3.19 11:20

@Bublina1414 Ahoj, já bych do toho šla a klidně bych to dala ještě před Hexou, pokud ji teda už nemáte. Já jsem dávala první Hexu v 1.roce a tohle mně přijde důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.8.19 11:54

Nechala jsem naočkovat syna 3 roky. V den očkování zvýšená teplota a velká bolest ruky po vpichu. Druhý den únava a bolest ruky. Třetí už v pohodě. Byla to první dávka. Po druhé dávce dáme i Nimenrix. Jinak žádné nepovinné nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí