Vaky na uskladnění, poraďte

1475
13.2.11 09:15

vaky na uskladnění,poraďte

Prosím poraďte jaké kvalitní úložné vaky. Aby opravdu vydržely vyfouklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
13.2.11 09:46

Ahoj já koupila u ťamanů za 50kč perfektní vaky, už v tom mám oblečení dobře 4 měsíce a pořád jsou "zcvrklé :palec: Dokonce jsem dva už vytáhla a vytřídila z nich odpovídající oblečeníčko a zase uzavřela, vyfoukla, už jsou to dva měsíce a pořád super. Vyfotim a hodim foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.2.11 09:50

Tak ja mam z TVshopu a uplne na prd, nefungovaly od zacatku, behem hodky se nafoukly :cert: Uplne mi to znechutilo zkouset od jineho vyrobce, uz bych do toho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 09:50

Tak nemusim fotit, mám přesně tyhle. ALe teda ne z aukra, ale tady od nás u ťamanů. Jsou perfektní.

http://aukro.cz/…4984888.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 09:51
fidla píše:
Tak ja mam z TVshopu a uplne na prd, nefungovaly od zacatku, behem hodky se nafoukly :cert: Uplne mi to znechutilo zkouset od jineho vyrobce, uz bych do toho nesla.

Kamarádka koupila nějaká dvakrát dražší než mám já a taky se jí vyfoukly. Odkud nevim, ale povídala, že je koupila někde u nich v krámě u slováků :mrgreen: Značku nevim.

Oni ti vietnamci tohle maj fakt lepčí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
13.2.11 09:54

Ahojky holciny,diky za tip,objednam na aukru :palec: Taky se nam veci po holcickach uz hromadi.. a nevim kam s tim,teda ted uz vim"zrcvrknout" a do sklepa :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 09:55

Jo a nemám jen dva, ale asi 8 a u ani jednoho neni problém. :dance:

Zakladatelko kdybys chtěla, nakoupila bych ti je tu (kdybys je u vás nesehnala), maj různý velikosti. tahle je největší 120×70. Stojí tu 49, menší stojej samo míň a pošlu ti to obyčejně, to bude stát poštovný tak 25kč. Na tom aukru koukám chce za poštovný 60kč, to je za doporučenej.

Kdyžtak písni SZ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
13.2.11 10:23

od vietnamcu, ejaky s puntikama a hned nafoukly zpet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
13.2.11 10:26

kupuju od vietnamců, ne každý je stopro, ale za tu cenu jich koupím víc a většina je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
13.2.11 10:27

koupila jsem sadu v Makru-byly po dvou, jeden velikansky a jeden mensi…mam v nich periny, nekolikrat jsem je nafoukla a vyfoukla a drzi…staly 130 czk oba dva:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 10:44
jizvíková píše:
od vietnamcu, ejaky s puntikama a hned nafoukly zpet :roll:

No těchhle s puntíkama mám asi 8 a jsou fakt bez chyby :nevim: No asi jak kterej, možná jsem měla štěstí na supr kusy, ale hodlám si tam koupit další. Máme hadrů tak pro otevření sekáče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
13.2.11 10:50
MirušeProdigy píše:

Zakladatelko kdybys chtěla, nakoupila bych ti je tu (kdybys je u vás nesehnala), maj různý velikosti. tahle je největší 120×70. Stojí tu 49, menší stojej samo míň a pošlu ti to obyčejně, to bude stát poštovný tak 25kč. Na tom aukru koukám chce za poštovný 60kč, to je za doporučenej.

Prodigy a mohla bych tě zneužít i já? Nejprv se teda zkusím kouknout u nás, ale kdybych nesehnala, tak bych využila tvé nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 10:56
lleennttiillkkaa píše:
MirušeProdigy píše:

Prodigy a mohla bych tě zneužít i já? Nejprv se teda zkusím kouknout u nás, ale kdybych nesehnala, tak bych využila tvé nabídky.

Jo jo, když tam ještě budou, no problema :-D Myslim že je zkoupim, pač už je budu kupovat krom Tebe ještě dvěma maminkám :mrgreen:

Zítra tam dojdu, a zjistim jak jsou na tom se skladovýma zásobama :wink: Písnu ti SZ-zítra. ok? :-)

No a když jsou to větve, tak bych mohla vyhádat množstevní slevu co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.2.11 10:58

Já mám tyhle

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…zné velikosti.Zatím jsou super.Jeden jsem si porděravěla zipem od bundy tak se odfoukl :zed: Ale jinak vydrží super i několikateré použití :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 11:00
verenika píše:
Já mám tyhlehttp://www.mimibazar.cz/foto.php?…zné velikosti.Zatím jsou super.Jeden jsem si porděravěla zipem od bundy tak se odfoukl :zed: Ale jinak vydrží super i několikateré použití :wink:

Týýýjo i s vůněma, jo? Co ty lidi nevynaleznou :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný