Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím poraďte jaké kvalitní úložné vaky. Aby opravdu vydržely vyfouklé.
Ahoj já koupila u ťamanů za 50kč perfektní vaky, už v tom mám oblečení dobře 4 měsíce a pořád jsou "zcvrklé
Dokonce jsem dva už vytáhla a vytřídila z nich odpovídající oblečeníčko a zase uzavřela, vyfoukla, už jsou to dva měsíce a pořád super. Vyfotim a hodim foto.
Tak ja mam z TVshopu a uplne na prd, nefungovaly od zacatku, behem hodky se nafoukly
Uplne mi to znechutilo zkouset od jineho vyrobce, uz bych do toho nesla.
Tak nemusim fotit, mám přesně tyhle. ALe teda ne z aukra, ale tady od nás u ťamanů. Jsou perfektní.
fidla píše:
Tak ja mam z TVshopu a uplne na prd, nefungovaly od zacatku, behem hodky se nafouklyUplne mi to znechutilo zkouset od jineho vyrobce, uz bych do toho nesla.
Kamarádka koupila nějaká dvakrát dražší než mám já a taky se jí vyfoukly. Odkud nevim, ale povídala, že je koupila někde u nich v krámě u slováků
Značku nevim.
Oni ti vietnamci tohle maj fakt lepčí. ![]()
Ahojky holciny,diky za tip,objednam na aukru
Taky se nam veci po holcickach uz hromadi.. a nevim kam s tim,teda ted uz vim"zrcvrknout" a do sklepa
![]()
Jo a nemám jen dva, ale asi 8 a u ani jednoho neni problém. ![]()
Zakladatelko kdybys chtěla, nakoupila bych ti je tu (kdybys je u vás nesehnala), maj různý velikosti. tahle je největší 120×70. Stojí tu 49, menší stojej samo míň a pošlu ti to obyčejně, to bude stát poštovný tak 25kč. Na tom aukru koukám chce za poštovný 60kč, to je za doporučenej.
Kdyžtak písni SZ. ![]()
kupuju od vietnamců, ne každý je stopro, ale za tu cenu jich koupím víc a většina je OK
koupila jsem sadu v Makru-byly po dvou, jeden velikansky a jeden mensi…mam v nich periny, nekolikrat jsem je nafoukla a vyfoukla a drzi…staly 130 czk oba dva:-)
jizvíková píše:
od vietnamcu, ejaky s puntikama a hned nafoukly zpet
No těchhle s puntíkama mám asi 8 a jsou fakt bez chyby
No asi jak kterej, možná jsem měla štěstí na supr kusy, ale hodlám si tam koupit další. Máme hadrů tak pro otevření sekáče ![]()
MirušeProdigy píše:
Jo a nemám jen dva, ale asi 8 a u ani jednoho neni problém.![]()
Zakladatelko kdybys chtěla, nakoupila bych ti je tu (kdybys je u vás nesehnala), maj různý velikosti. tahle je největší 120×70. Stojí tu 49, menší stojej samo míň a pošlu ti to obyčejně, to bude stát poštovný tak 25kč. Na tom aukru koukám chce za poštovný 60kč, to je za doporučenej.
Kdyžtak písni SZ.
Prodigy a mohla bych tě zneužít i já? Nejprv se teda zkusím kouknout u nás, ale kdybych nesehnala, tak bych využila tvé nabídky.
lleennttiillkkaa píše:MirušeProdigy píše:Prodigy a mohla bych tě zneužít i já? Nejprv se teda zkusím kouknout u nás, ale kdybych nesehnala, tak bych využila tvé nabídky.
Jo a nemám jen dva, ale asi 8 a u ani jednoho neni problém.![]()
Kdyžtak písni SZ.
Jo jo, když tam ještě budou, no problema
Myslim že je zkoupim, pač už je budu kupovat krom Tebe ještě dvěma maminkám ![]()
Zítra tam dojdu, a zjistim jak jsou na tom se skladovýma zásobama
Písnu ti SZ-zítra. ok? ![]()
No a když jsou to větve, tak bych mohla vyhádat množstevní slevu co? ![]()
Já mám tyhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…zné velikosti.Zatím jsou super.Jeden jsem si porděravěla zipem od bundy tak se odfoukl
Ale jinak vydrží super i několikateré použití ![]()
verenika píše:
Já mám tyhlehttp://www.mimibazar.cz/foto.php?…zné velikosti.Zatím jsou super.Jeden jsem si porděravěla zipem od bundy tak se odfouklAle jinak vydrží super i několikateré použití
Týýýjo i s vůněma, jo? Co ty lidi nevynaleznou
![]()