Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo žehlicí prkno z Ikea? Jedná se mi o toto - http://www.ikea.com/…cts/30118970, přijde mi až podezřele levné, nerozpadne se hned? Jste s ním spokojené? Nebo pokud máte zkušenost s nějakým jiným levnějším, poraďte.. Děkuji ![]()
Máš samotné prkno, přičti k tomu ještě 99,– za potah!
Normálně v krámě to máš i s potahem. Ale já žehlím na dece na stole, prkno nepotřebuji. ![]()
A v kterém krámě seženu levné i s potahem? Já všude vidím samé drahé a z finančních důvodů potřebuju fakt co nejlevnější..
Jinak taky žehlím na dece, jenže dodnes jsem žehlila u TV a nedávno jsme se stěhovali, kuchyň už máme zvlášť, tím pádem už u toho stolu můžu tak leda čumět z okna
![]()
A já žehlení absolutně nesnáším, tak si to chci aspoň trochu zpříjemnit, navíc mě u toho stolu kolikrát bolej záda, tak si říkám, že prkno je vyšší, tak to asi bude lepší ![]()
no teda me by taky zajímalo kde sezenes prkno za 2kilca… mamka ho ma a jeto normalni prkno, akorat co by mi vadilo je ze nema odkladani na zehlicku… my kdyz jsme shaneli tak jsem sehnali nejlevnejsi za 600, mame ikeu 150km tak tam by se nam to nevyplatilo…
![]()
Ne, já poukazovala na to, že v krámě jsou dražší, protože jsou i s potahem. ![]()
Tak že nemá odkládání na žehličku by mi asi až tak nevadilo ![]()
No já jí mám taky daleko, objednala bych si ho přes jednu paní na MMB..
Fakt se prodává bez potahu? Tam totiž nepíšou, jestli je s nebo bez.. Třeba ty náhradní potahy prodávají jen navíc, když se ten původní zničí ne? ![]()
jana_m píše:
Fakt se prodává bez potahu? Tam totiž nepíšou, jestli je s nebo bez.. Třeba ty náhradní potahy prodávají jen navíc, když se ten původní zničí ne?
100% je bez potahu, proto tam mají napsané doplňky. ![]()
je tam ten potah, co je vidět, je to bílé plátno s potiskem, zrovna v pátek jsem se na něj dívala. Je to kovová konstrukce není tam deska na žehlaní, ale drátěná plocha, což je lepší, pak nějaký jako by (řeknu to laicky) vatelín a na tom ten potah s potiskem. Já kupovala potah za nějakých 79,–kč ségře v tescu-ze spodní strany teflonové.
Anulko tak to je super, pokud to je za tu cenu i s potahem
Asi do něj půjdu, chci si toho z Ikei objednat víc, tak to vezmu vše najednou ![]()
Když jde o prachy, co zkusit bazarové?
Já mám prkno stopadesátileté taky po někom. Na to moje žehlení jednou za čtvrt roku bohatě postačí (žehličku mám novou za 140,–
).
Doporučuju nežehlit - resp. zredukovat na nejnutnější.
Pipet kdybych sehnala ještě levnější než to ikeácké, klidně ho vezmu ![]()
Mě se nová žehlička rozbila, tak jsem si na čas půjčila od mámy takovou staletou (taková černá, možná si je ještě pamatujete) na chvíli, než si koupím novou.. A ona žehlí líp jak ta moje, tak jsem se rozhodla si ji nechat, dokud slouží ![]()
Jinak žehlím prakticky jen věci pro malou, naše oblečení šikovně složím a nic jiného jsem ani nikdy nežehlila ![]()
jana_m píše:
Pipet kdybych sehnala ještě levnější než to ikeácké, klidně ho vezmu
Mě se nová žehlička rozbila, tak jsem si na čas půjčila od mámy takovou staletou (taková černá, možná si je ještě pamatujete) na chvíli, než si koupím novou.. A ona žehlí líp jak ta moje, tak jsem se rozhodla si ji nechat, dokud slouží
Jinak žehlím prakticky jen věci pro malou, naše oblečení šikovně složím a nic jiného jsem ani nikdy nežehlila
já ho mám a v pohodě, je i s potahem prostě to co vidíš na obrázku, mám ho už asi rok a nezozpadává se…, konstrukce je železná ne plast, pak je tam vrstva jakoby molitanu a ten potah, je bílý se vzory zelenomodrými. co mi trošičku vadá, je, že ta vrstva toho molitanu by mohla být trošičku silnější, ale to se dá vyřešit třeba dekou…
veverka-andy píše:jana_m píše:100% je bez potahu, proto tam mají napsané doplňky.
Fakt se prodává bez potahu? Tam totiž nepíšou, jestli je s nebo bez.. Třeba ty náhradní potahy prodávají jen navíc, když se ten původní zničí ne?
to není pravda, potah je v ceně… určo
Super, tak si ho objednám.. Sice mě to vyjde ještě poštovný, ale chci si stejně objednat víc věcí, tak jako tak ušetřím ![]()
Já ho mám a mírně z něj šílím. Je chatrné, takže když například žehlím povlečení, které je fakt velké a těžké, tak nejenom že se mi sune po podlaze (není divu, máme parkety), ale hlavně ho musím přidržovat, protože by se mi jinak převrátilo. Potah to má, je pod tím jen takový slabý vatelín, takže po roce používání je to na odpis, protože je to úplně sežehlené a nemá odkladací plochu pro žehličku. Já už si ho příště určitě kupovat nebudu. Takže bych řekla, že cena odpovídá kvalitě. Nerozpadne se, ale žehlit na tom je fakt kolikrát za trest.