Žehlicí prkno Ikea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
13.2.11 16:31
gabi.design píše:
Já ho mám a mírně z něj šílím. Je chatrné, takže když například žehlím povlečení, které je fakt velké a těžké, tak nejenom že se mi sune po podlaze (není divu, máme parkety), ale hlavně ho musím přidržovat, protože by se mi jinak převrátilo. Potah to má, je pod tím jen takový slabý vatelín, takže po roce používání je to na odpis, protože je to úplně sežehlené a nemá odkladací plochu pro žehličku. Já už si ho příště určitě kupovat nebudu. Takže bych řekla, že cena odpovídá kvalitě. Nerozpadne se, ale žehlit na tom je fakt kolikrát za trest.

to je pravda, ten vatelín nebo co to je se mi taky časem sežehlil… :(, záleží na tom kolik toho nažehlíš, já třeba žehlím jen věci na malého a manžovi do práce, ručníky a povlečení nežehlím… Peru na 60 někdy vyvářím, takže mi to přijde zbytečné. žehličku si normálně postavím, mě ta odkládací plocha nechybí, prkno mi neujíždí máme lino… je to fakt o tom jak moc a co na tom budeš žehlit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.11 16:35
Terlas píše:
gabi.design píše:
Já ho mám a mírně z něj šílím. Je chatrné, takže když například žehlím povlečení, které je fakt velké a těžké, tak nejenom že se mi sune po podlaze (není divu, máme parkety), ale hlavně ho musím přidržovat, protože by se mi jinak převrátilo. Potah to má, je pod tím jen takový slabý vatelín, takže po roce používání je to na odpis, protože je to úplně sežehlené a nemá odkladací plochu pro žehličku. Já už si ho příště určitě kupovat nebudu. Takže bych řekla, že cena odpovídá kvalitě. Nerozpadne se, ale žehlit na tom je fakt kolikrát za trest.
to je pravda, ten vatelín nebo co to je se mi taky časem sežehlil… :(, záleží na tom kolik toho nažehlíš, já třeba žehlím jen věci na malého a manžovi do práce, ručníky a povlečení nežehlím… Peru na 60 někdy vyvářím, takže mi to přijde zbytečné. žehličku si normálně postavím, mě ta odkládací plocha nechybí, prkno mi neujíždí máme lino… je to fakt o tom jak moc a co na tom budeš žehlit …

Já právě žehlím všechno a na to to fakt není. Na to občasný to bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
13.2.11 16:38
gabi.design píše:
Terlas píše:
gabi.design píše:
to je pravda, ten vatelín nebo co to je se mi taky časem sežehlil… :(, záleží na tom kolik toho nažehlíš, já třeba žehlím jen věci na malého a manžovi do práce, ručníky a povlečení nežehlím… Peru na 60 někdy vyvářím, takže mi to přijde zbytečné. žehličku si normálně postavím, mě ta odkládací plocha nechybí, prkno mi neujíždí máme lino… je to fakt o tom jak moc a co na tom budeš žehlit …
Já právě žehlím všechno a na to to fakt není. Na to občasný to bohatě stačí.

já žehlení mírně řečeno nesnáším :roll: , jiný práce mi neva, ale tohle je opruz… :oops: , takže žehlím jen co musím, malému kvůli hygieně a manželovi, aby ho nepomluvili v práci :lol:
jinak máš pravdu ten vatelín se mi taky sežehlil a ted tam mám na věcech optisklou tu kostru (mřížku) co je pod tím… :think: , kdyby se to dalo koupit samostatně náhradní jdu do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
13.2.11 20:43

Já jsem kupovala tyhle prkna hned dvě, jedno pro sestřenku, která si na něj docela stěžovala, prý se jí při žehlení viklá nebo co, já jsem ale spokojená, je ale fakt, že nežehlím úplně vše. Je navíc i docela malé, ale pokud ho budeš používat jen na malé věcičky pro dítko, klidně doporučuju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
13.2.11 20:54

Ja jsem koupila v Ikee to drazsi prkno a to je bezvadne..nastavitelna vyska, odkladani na zehlicku, siroka zakladna, takze se neprevrne… nez se zlobit s levnym suntem… http://www.ikea.com/…cts/20091787

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.2.11 19:39

Tak teď váhám :lol: Je pravda, že žehlím minimum věcí, takže bych ho snad hned neoddělala :think: To dražší se mi líbí, ale zase ta cena.. Potřebuju teď koupit tolik věcí a peníze chybí, takže koukám po těch nejlevnějších :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
14.2.11 20:51

Chapu Jani, ale bohuzel mam cetnou zkusenost, ze se koupi levne veci ne vzdy usetri…
A co koupit fosnu v OBI a dat ji k televizi na dve zidle(na operadla) a pres to deku, nez ti zbyde na normalni zehlici prkno? Tchyne mela doma prapodivne prkno s jednou nohou, druhym koncem se melo polozit na kuchynskou linku… Takze ja ho nosila do obyvaku a podkladala zidli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
15.2.11 14:14

No možná bych mohla obětovat 450 kč :think: Jen bych potřebovala ujistit od více lidí, že tohle prkno je dobrý, pořád váhám :lol: Nejlepší by asi bylo omrknout ho naživo, jenže pro mě je to hodně z ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
15.2.11 14:47
jana_m píše:
Tak teď váhám :lol: Je pravda, že žehlím minimum věcí, takže bych ho snad hned neoddělala :think: To dražší se mi líbí, ale zase ta cena.. Potřebuju teď koupit tolik věcí a peníze chybí, takže koukám po těch nejlevnějších :oops: :mrgreen:

já nevím, ale také žehlím málo a tohle prkno mi bohatě stačí… jediné co mě trochu mrzí je ten sežehlený vatelín, ale zkusím zajít do obchodu s metráží a koupit něco podobného. Ono nejde ani jak ho „oddělat“ je celokovové jen natřené na bílo… a nějaká kamarádka ho nemá, že by sis ho ošahala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
15.2.11 14:55
gabi.design píše:

Gabi, úplně mi mluvíš z duše!!!
mě štve, že je takové chatrné, musím si pod něj dát v obýváku koberec, jinak mi ujíždí na podlaze, nemá odkládání na žehličku a z toho taky šílím!!!! a je takové úzké… ale mám ho už přes rok a ten vatelín i ten potah jsou zatím ok… no ještě mi chvíli vydrží, ale pak si koupím bytelnější, s odkládáním na žehličku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.2.11 15:50

Tynkko já se s ním taky ještě neloučím, ale příště už ho fakt nekupuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
16.2.11 11:16

Tak jsem se rozhodla, že to levné brát nebudu, přece jen abych ho za rok vyhazovala, to radši budu dál žehlit na stole :nevim:

A to dražší, co chválila Endy, máte ho některá? O něm začínám uvažovat :think:
 http://www.ikea.com/…cts/20091787

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.2.11 13:50

Jani, snad se ti nekdo ozve, ale za mne je OK… Mam ho uz par let, delam patchwork, takze zehlim hodne a drzi perfektne..nastaveni vysky je plynule, coz je prima aby nebolela zada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
17.2.11 11:39

Endy a to i po několika letech je stále stabilní? A nesežehlí se jako to levnější, jak už tu bylo psáno? No začínám o něm uvažovat :-) Ale asi si nejdřív oběhnu obchody, podívám se, jestli mají něco za podobnou cenu a jak je to stabilní nebo není a pak se rozhodnu, buď nějaké koupím nebo objednám tohle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.2.11 20:23

Urcite se porozhledni, ale ja levnejsi v tehle kvalite nenasla… Plocha je kovova mrizka a na ni plst a na ni latka a sezehlene to neni…para prochazi mrizkou a tak to dobre zehli, „prkno“ je hodne siroke, nohy maji gumove koncovky a tak je stabilni… Nic se mi u nej nerozbilo, s nicim neni problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný