Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o názory, příadně zkušenosti na tento kočárek, přijde mi úžasné, jak je lehký
http://www.dvojcatka.cz/…791/snap-duo
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4Už pul roku vozím malou v klasickém snapovi. Ted každou chvilku rodim a proto že mala toho moc neujde, pořídila jsem duo jako sourozenecký s vložnou taškou. Je lehký, rychle se složí a nezabírá tolik mista v kufru. Daji se na nej dokoupit i nafukovací kola nebo jina barva střechy. Jsem se snapem spokojena, tak snad budu i s duem.
Ahoj, můžu se zeptat na tu vložnou tašku? v obchode se mi tam žádná nevešla…
@Barbarell vešla se jedina od Britaxu tuším, že ta nova. Stala asi 2500.
Chci vás co ho máte poprosit o zkušenosti až budete mít s kočárkem za sebou nějakou jízdu..jeho klady, zápory a co převládá, díky
Holky pokusím se obnovit diskuzi
Máte? Koupily jste? Jak jste spokojené? Máte někdo do toho tu vložnou tašku? Čekáme miminko a máme doma 8m raubíře takže nás to taky čeká…líbí se mi jak je lehký a skladný a přijde mi zbytečné kupovat kočár s korbičkami když stačí ta taška a navíc se mi líbí jak je levný ![]()
Ahoj, taky mě tento kočárek zajímá. Není prosím někde k vidění v Brně v obchodě? Díky
@Gabča09 Kočárek používám už 2 měsíce a supeer. Mam ho jako sourozenecky ted uz pro 14m a 2m holčičky. Jsem ráda ze jsem neinvestovala do dražšího protože starší je dračice a moc už jí kočarek nebaví, takže na jaře už půjde pryč. Je rychle složený, v pohodě projede dveřmi i v obchodě u kas. Akorát jen ta vložná taška je prostě tak na 4 max 5 měsíců. Je úzká, naše mala se tam ted na zimu s pytlem už rozhodně nevejde, takže jde jen do pytle.
@Gabča09 http://www.detskydum.cz/…t-du-441603/
to je jedina ktera tam pasuje. Ale v listopadu by pry měla firma Valco začít také prodávat vložné tašky
@CarolineJ Děkuji, a ještě se chci zeptat jestli Vám nevadí že na miminko nevidíte? Mě to přijde taky zvláštní když na něho nevidím, i když syn je ve sporťáku od 5m a je taky ode mě
a ještě jeden dotaz
Máte nafukovací kolečka nebo ty gumový?
@Gabča09 na stříšce je okénko a mam ho pořád otevřené tudíž na malou vidim
u valca je prodloužena striška a tu mam u mimca take pořád prodlouženou. Nefouka na ni ani nesvítí
. Mam plastove osobně mi žádný rozdíl mezi nima nepřišel.. zvlada zahradu i město dobře
jen se mi vubec nelíbí ten nanožník kdy je pro obě deti jeden veliky.. a jelikož je kocarek rozměrově jiny než klasický sportak tak v nem nedrží ani UNI. Proto jsem raději zvolika ušít ho
. A když na jaře nepujde do světa ráda bych i nove stříšky ![]()
@CarolineJ - Mohla bych se prosím zeptat, zda necítíte rozdíl při jízdě, když na každé straně je jiné zatížení? Kočárek bych si ráda pořídila, už jsem pro něj víceméně rozhodnutá, ale včera mě jeden prodejce neustále zrazoval, že je to spíš pro dvojčata, které váží podobně, nikoliv pro dítě, které má 13 kg a 5 kg… Moc se mi tomu nechce věřit, ale raději jsem se Vás chtěla zeptat. Moc děkuji za odpověď.