Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nevite kde sehnat nahradni plast na zadni kolo Valca Snap 4? Podarilo se nam ten plast oddelat, ale celou sadu fakt nepotrebuju..
zkousela jsem cykloservis a plast, byt stejneho rozmeru, na to nejde narvat…
moc diky
Hodne jdem viděla na FB na marketplace prodavat valco na nahradni díly, zkus se podívat.
Pak jedine u vyrobce primo.
@lucynka25 diky na Market kouknu, u vyrobce jsem prave nasla jen celou tu sadu
a davat 3 tis v podstate za plast- to se mi nechce ![]()
Kontaktuj servis pro tyto kočárky, pokud ještě nemáš?
a co přesně sháníš?
https://www.kocarkynec.com/…kocarek.html
Ahoj, kontaktovali jsme primo distributora a nemaj ted vubec plaste, snad zacatkem roku 🙈 a tvrdej ze na tenhle kocar je to potiz s jinyma… shanim jen plášť ![]()
@Káťa19 ano 🙈 meli jen zn Mitas a nejde to tam narvat
ted mam objednanych jeste 4 ruzny a treba se zadari 🙏
@Xmichaelah ahoj, podarilo se ti najit? Taky by se hodily jen pláště
@Pennya ahoj, nakonec jsme na to silou narvali mitasky… byly to nervy, ale lepsi nez nepojizdny kocar..
@Xmichaelah chtěla bych koupit kočar z druhe ruky, ale pláště už maj něco za sebou, urcite bych brzy píchla, ale kupovat novou sadu kol se mi nevyplatí. Tak snad se neco najde
@Pennya Tak pokud bys jen pichla, je to v pohode…
to vymenis dusi a jedes
tu maj fakt v kazdym cykloservisu… ja ten plast oddelala prefouknutim duse nevsimla jsem si ze tre… jinak ten kocar jezdi denne uz rok a pul skoro 12 km po lese a plaste byly uplne ok ![]()
@Xmichaelah no na trojkombinaci jsem mela taky jete plaste a normalne ba sterkove ceste se to protrhlo, 10 cm průtrž 😆 jak když to rozpářeš nožem 😆 a nez jsem to raktonpritrhla, tak jsem trikrat puchla dušu, bo skrz tu tenkou gumu prolezlo vše ![]()