Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem kočárku. Rozhoduji se mezi novinkou Joie versatrax nebo Valco snap ultra trend. K oběma se dokoupit hluboká korba, chci používat od narození co nejdéle. Prosím o vaše zkušenosti.
Po zkusenostech se dvemi detmi bych koupila hlubokou korbu z druhe ruky a pak valco nebo joie litetrax. Valco neni odpruzene, joie sice ano, ale pokud ma 15kilo, jak uvadi vyrobce, v roce ditete by mi uz pripadalo tezke.
@Sedmikráska94 do Valca bych novorozence nedala kvuli odpruzeni. Joie neznam. Ja bych koupila klidne bazarovy hluboky kocar a pak si koupila novy sportak podle svych predstav. Ten vyuzijes dlouho.
Já mám valco jenom golfáč, ale jsem spokojená a věřím, že všechny výhody co má tahle značka, tak si zachová i u korby aj, já bych se toho nebála
S Valcem jsem byla nadmíru spokojená, odvozil tři děti a šel k další mamince v perfektním stavu, za celou dobu žádná vada a neznatelné opotřebení. Nemůžu mu naprosto nic vytknout.
Nemám moc dobrou zkušenost s Joie litetrax. Thedy jsem váhala mezo valco a litetrax bez nafukovacích koleček (měla jsem na korbě a časté defekty) - chtěla jsem něco lehkého, co budu pořád tahat z auta a do auta.
Takže týden po nákupu praskla při skládání (ok, manžel to zkoušel bez návodu) jedna z hlavních tyčí - vyměněno na reklamaci. Sundat potah na vyprání je práce na půl dne - doporučuji když už tak tmavší barvu. No a za asi rok a půl používání pár dalších nepříjemností - vyvlékání úchytky pro skládání kočárku, ohnutí drátu nutného při skládání. V horším terénu se zanese bahnem a zablokují se kolečka. Taky zábrana se musí oddělávat dvěma rukama úplně ven, u Valca (snap 4) šlo jen otevřít. Kladně hodnotím vzhled a velkou střechu.
Je to takový kočárek do města rovný asfalt. Kvalita mě ale, na to že je to UK výrobek, zklamala. S Valco druhou značkou nemám zkušenosti, třeaba by to bylo podobné:)
@Pisni6ka Ahoj, díky za recenzi, mohla bys jí prosím zkopírovat ještě sem ?
děkuju