Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mamičky, chci se vás zeptat ja už nemam napady co dávate svymu muži k Valentýnu?Nemohla by něco vyrobit sama? Jestli máte nějaké nápady, šup sem s nimi rada je vyskoušiím.
Ahoj já právě včera googlila recepty, upeču mu dort ve tvaru srdce a půjdeme určitě na veču.
Ahoj. Každý rok peču dort ve tvaru srdce a vyžívám se na jeho zdobení. Dalšího nic kupovat nebudu, tenhle svátek beru jen symbolicky
.
Když si šikovná,t ak určitě můžeš něco vyrobit. My to teda neslavíme, ale strávit krásný večer spolu je super.
jo ja to taky neberu jako že naši lasku slavit jen o tom valentinu,,je to komerčny svatek jenom že muj manžel chce neco koupit mne tak sem chtela radu,
Ja mam pro manzu parfem…veceri venku letos vynechame,ale vecer doma se sklenickou vina je takx fajn.
Tenhle svátek nemám moc ráda, takže max. udělám oblíbené jídlo k večeři nebo něco podobného, ještě jsem o tom moc nedumala.. A koupím mu něco sladkého na zub, jinak nic speciálního určitě ne.. Počkáme si na březen, to máme výročí ![]()
Nápodobně…uvaříme si prima jídlo, koupíme láhev vína…manželovi dám maximálně přání (jestli jsi šikovná, tak mu můžeš nějaké vyrobit). Jinak doufám, že večer bude hooodně lásky v posteli… ![]()
asi uvarim nejakou dobrou veceri, lahev vinka tentokrat nebude, protoze jeste kojim ![]()
Ja mela v planu, sexy pradlo, vecere pri svickach, vinko atd
, to mam na vikend. A pak mu poslu mailem elektronicke prani + nejakou cokosku nebo parfem.
My tyhle komerční svátky neslavíme ani nijak neregistrujeme. ![]()
jaja84 píše:
ja mu dam taky veceri a sex na ktery nezapomene![]()
![]()
![]()
![]()
rejžička píše:
My tyhle komerční svátky neslavíme ani nijak neregistrujeme.
dobra rada nad zlato
![]()