Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já se těším na 1.květen
na začátku našeho vztahu jsme si sice s manželem nějakou tu drobnost dávali, ale teď už Valentýna neřeším ![]()
@Dadys to zní super!
dámská jízda je taky možnost
když mě ten můj naštve, tak to možná taky tak dopadne ![]()
@Emmamina
uděláme si nějakou minutku, jednohubky, chlebíčky a zdrbneme chlapy..bude to super večer ![]()
@Emmamina píše:
Tak co, jak slavíte letos Valentýna? já zvažuji překvápko -
Romantiku na Všemině http://vsemina.cz/…ticke-pobyty
jak to máte vy? Ráda si nechám poradit
Díky
ja zvazovala binarni hodinky od Stormu, ale jsou drahe jako prase, takze je dostane az k svatku ![]()
@Dadys jo, tak teď Ti závidím!
myslím, že bychom tento způsob oslavy měli ukázat Američanům, aby věděli jak se to dělá u nás ![]()
@1.zizi Na Valentýna stačí asi fakt jen nějaká maličkost… no přiznávám, pobytem jsem chtěla tak trochu odměnit i sebe ![]()
@CokeLady a co je špatného na tom, že Valentýna neslavíme
? Vždy jsem se všema chlapama, co jsem kdy měla slavila 1.máj. Možná je to proto, že jsem starší ročník, ale proč hned miliardy uvědomělých, humus, americká propaganda a proč hned free?
Nechápu tuhle tvojí poznámku. Nebo mám začít slavit Valentýna, abych byla free podle tebe? ![]()
My tedy sv. Sv. Valentýna neslavíme, i když by mi to nevadilo. Ale jen info pro ty, které jsou tak moc proti - tento svátek nemá původ v Americe!!! Takže možná by bylo lepší si najít jiný důvod k tomu, proč neslavit tento svátek…
Já jdu pařit s holkama - prostě dámská jízda
takže MYLÁČEK dostane dárek - večer beze mne jen s dětičkama
![]()
Jsem free uvědomnělá a americkej humus neslavím zejména proto, že bych musela vymejšlet a kupovat nějaký pos. raný předražený dárky
Už takhle nám na víkend vychází oslava synkových narozenin, takže o dobrý žrádýlko nepřijdeme.
Jinak dárek pro chlapa, abych byla k tématu - cokoli dobrého k jídlu, pozvání do dobré restošky klidně i na později - teď v pátek asi bude všechno obsazený, všude samý předražený valentýnský menu
![]()
@Záhořanka ale z ameriky to prostě přišlo, tam z toho udělali to, co je z toho teď
Ale u mě to není ten důvod. To mě spíš vadí o vánocích ti santaklauzové. Já to prostě neslavím, protože za mých mladých let to tu prostě nebylo a najednou, z ničeho nic to mám začít slavit?
U mě vede Petřín a 1.máj ![]()
@1.zizi píše:
@Emmamina @CokeLady ja beru kazdou prilezitost, jak se odmenit, takze za me podobne svatky treba 4× do mesice
Tak je to správně!