Valentýn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
7.2.14 12:01

Já se těším na 1.květen :dance: na začátku našeho vztahu jsme si sice s manželem nějakou tu drobnost dávali, ale teď už Valentýna neřeším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.2.14 12:15

@Emmamina Americké svátky doma neslavíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emmamina
7.2.14 12:20

@Dadys to zní super! :)dámská jízda je taky možnost :D když mě ten můj naštve, tak to možná taky tak dopadne :lol:

• Citovat
  • Upravit
8675
7.2.14 12:22

@Emmamina :palec: uděláme si nějakou minutku, jednohubky, chlebíčky a zdrbneme chlapy..bude to super večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.2.14 12:24
@Emmamina píše:
Tak co, jak slavíte letos Valentýna? já zvažuji překvápko -
Romantiku na Všemině http://vsemina.cz/…ticke-pobyty
jak to máte vy? Ráda si nechám poradit :)
Díky :kytka:

ja zvazovala binarni hodinky od Stormu, ale jsou drahe jako prase, takze je dostane az k svatku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Emmamina
7.2.14 12:27

@Dadys jo, tak teď Ti závidím! ;) myslím, že bychom tento způsob oslavy měli ukázat Američanům, aby věděli jak se to dělá u nás :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Emmamina
7.2.14 12:31

@1.zizi Na Valentýna stačí asi fakt jen nějaká maličkost… no přiznávám, pobytem jsem chtěla tak trochu odměnit i sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.2.14 12:41

@Emmamina @CokeLady ja beru kazdou prilezitost, jak se odmenit, takze za me podobne svatky treba 4× do mesice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5826
7.2.14 12:43

@CokeLady a co je špatného na tom, že Valentýna neslavíme 8o? Vždy jsem se všema chlapama, co jsem kdy měla slavila 1.máj. Možná je to proto, že jsem starší ročník, ale proč hned miliardy uvědomělých, humus, americká propaganda a proč hned free? :roll: Nechápu tuhle tvojí poznámku. Nebo mám začít slavit Valentýna, abych byla free podle tebe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 12:48

My tedy sv. Sv. Valentýna neslavíme, i když by mi to nevadilo. Ale jen info pro ty, které jsou tak moc proti - tento svátek nemá původ v Americe!!! Takže možná by bylo lepší si najít jiný důvod k tomu, proč neslavit tento svátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emmamina
7.2.14 12:49

@1.zizi @CokeLady :palec: :palec: :palec: souhlas!

• Citovat
  • Upravit
23847
7.2.14 12:50

Já jdu pařit s holkama - prostě dámská jízda :mrgreen: takže MYLÁČEK dostane dárek - večer beze mne jen s dětičkama :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
Jsem free uvědomnělá a americkej humus neslavím zejména proto, že bych musela vymejšlet a kupovat nějaký pos. raný předražený dárky :jazyk: Už takhle nám na víkend vychází oslava synkových narozenin, takže o dobrý žrádýlko nepřijdeme.

Jinak dárek pro chlapa, abych byla k tématu - cokoli dobrého k jídlu, pozvání do dobré restošky klidně i na později - teď v pátek asi bude všechno obsazený, všude samý předražený valentýnský menu :roll: :roll: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.2.14 12:56

@Záhořanka ale z ameriky to prostě přišlo, tam z toho udělali to, co je z toho teď ;) Ale u mě to není ten důvod. To mě spíš vadí o vánocích ti santaklauzové. Já to prostě neslavím, protože za mých mladých let to tu prostě nebylo a najednou, z ničeho nic to mám začít slavit? :think: U mě vede Petřín a 1.máj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.2.14 13:13
@1.zizi píše:
@Emmamina @CokeLady ja beru kazdou prilezitost, jak se odmenit, takze za me podobne svatky treba 4× do mesice :mrgreen:

Tak je to správně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 14:28
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie