Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My tedy sv. Sv. Valentýna neslavíme, i když by mi to nevadilo. Ale jen info pro ty, které jsou tak moc proti - tento svátek nemá původ v Americe!!! Takže možná by bylo lepší si najít jiný důvod k tomu, proč neslavit tento svátek…
Já jdu pařit s holkama - prostě dámská jízda
takže MYLÁČEK dostane dárek - večer beze mne jen s dětičkama
![]()
Jsem free uvědomnělá a americkej humus neslavím zejména proto, že bych musela vymejšlet a kupovat nějaký pos. raný předražený dárky
Už takhle nám na víkend vychází oslava synkových narozenin, takže o dobrý žrádýlko nepřijdeme.
Jinak dárek pro chlapa, abych byla k tématu - cokoli dobrého k jídlu, pozvání do dobré restošky klidně i na později - teď v pátek asi bude všechno obsazený, všude samý předražený valentýnský menu
![]()
@Záhořanka ale z ameriky to prostě přišlo, tam z toho udělali to, co je z toho teď
Ale u mě to není ten důvod. To mě spíš vadí o vánocích ti santaklauzové. Já to prostě neslavím, protože za mých mladých let to tu prostě nebylo a najednou, z ničeho nic to mám začít slavit?
U mě vede Petřín a 1.máj ![]()
@1.zizi píše:
@Emmamina @CokeLady ja beru kazdou prilezitost, jak se odmenit, takze za me podobne svatky treba 4× do mesice
Tak je to správně!
@CokeLady ![]()
Já si zase myslím, že proč neslavit třeba i čínský nový rok nebo konec ramadánu
na světě je krásně, ať si každý slaví co chce a kdo je vlastenec nebo pozér, ať si slaví třeba jen svátek práce!
Moji rodiče jsou o hodně starší ročník a bez problémů se naučili chodit na Valentýna na večeři a táta koupí mamce kytku…je to hezký! A na 1.máje si jdou třeba na procházku. Základem je prostě mít radost ze života! ![]()
@CokeLady píše:
Přesně, jsou to pozérský zapšklý kecy… a to píšu jako ta, co nemá ráda Silvestra a Velikonoce ale NIKOMU TO NECPU jako svoje oduševnělý moudra a kecy o nuceném slavení případně o tom, že velikonoce jsou stejně jen svátek plastových slepiček a už nikdo neví, že vlastně byl i nějaký Kristus který vlastně vstal z mrtvých atd… ať si každý slaví co chce a nikdo ať mu do toho svými moudrými radami o materialismu apod nekecá
Právě nám to tady cpeš ![]()
@muchlacek píše:
Ahoj, blíží se Valentýn a tak mě napadlo: nemáte některá tip na dárek pro Vaši drahou polovičku?
a jak dlouho jste spolu? a jake darky si tak normalne davate? podle tohoto bud nejaky konkretni darek, vecere nebo neco podobneho a nebo treba nejaky eroticky zazitek ![]()
My Valentýna neslavíme, v české historii je pro mě osobně mnohem krásnější svátek lásky, a to je 1. květen, kdy má muž ženu políbit pod rozkvetlou třešní, aby mu do roka neuschla.. ![]()
Tak na prochajdu do třešňového sadu si s mužem uděláme čas každý rok a je to moc příjemné, takové romantické ![]()
Valentýnský dárek jsem muži chtěla dát pouze loni (bohužel už byl vyprodaný), a to, když nějací italští kopálisti přijeli na 14. 2. do Prahy zakopat si se Spartou - tak jsem mu chtěla tu blbinu koupit lístky, protože vím, že by z toho měl velkou radost.. Jinak nic.
@Janimila píše:
a jak dlouho jste spolu? a jake darky si tak normalne davate? podle tohoto bud nejaky konkretni darek, vecere nebo neco podobneho a nebo treba nejaky eroticky zazitek
Aha, no vidim, ze jsem trochu opozdena
zakladatelka uz pravdepodobne darek vymyslela
![]()
Ahojky, my Valentýna slavíme, dokonce na valentýna budeme spolu už pět let. Taky mi to dalo něco pro něj vymyslet
)
@CokeLady píše:
Ne, free a uvědomělí jsou přece ti, co tenhle komerční humus neslavínemám ráda tyhle odsuzující kecy, ono je to pokaždý něco… fůůůj, nesnášíme vánoce, jsou tak strašně komerční, už to není co bývalo, všechno je o penězích apod, pak fůůůj, nesnášíme silvestra, nucená zábava, chlastačka, humus, fůůůj, nesnášíme valentýna… americký výmysl a kravina pro puberťáky, fůůůj, nenášíme halloween a furt něco.Já taky některé svátky nemusím, třeba Velikonoce, ale rozčiluje mě, že se vždycky vyrojí fakt tisíce takových odsuzujících názorů jak zde, v okolí, v médiích, všichni s poukazováním na valentýna nebo silvestra nebo podobné a odsouzením těchto svátků se vždy snaží ukázat, jak oni jsou lepší a že tyhle předepsané svátky a nucené oslavy nesnáší a nejsou tak povrchní a materialističtí jako ti, co ano.
Nic proti, ale jako jediná to tady hrotíš
. Třeba já jsem napsala jenom to, že to prostě neslavíme. Jednu jedinou větičku a dál nic. A ostatní, kteří to neslaví také. Jen ty jediná se tady rozčiluješ a rozepisuješ. Takže klídek
![]()
@CokeLady píše:
Ne, free a uvědomělí jsou přece ti, co tenhle komerční humus neslavínemám ráda tyhle odsuzující kecy, ono je to pokaždý něco… fůůůj, nesnášíme vánoce, jsou tak strašně komerční, už to není co bývalo, všechno je o penězích apod, pak fůůůj, nesnášíme silvestra, nucená zábava, chlastačka, humus, fůůůj, nesnášíme valentýna… americký výmysl a kravina pro puberťáky, fůůůj, nenášíme halloween a furt něco.Já taky některé svátky nemusím, třeba Velikonoce, ale rozčiluje mě, že se vždycky vyrojí fakt tisíce takových odsuzujících názorů jak zde, v okolí, v médiích, všichni s poukazováním na valentýna nebo silvestra nebo podobné a odsouzením těchto svátků se vždy snaží ukázat, jak oni jsou lepší a že tyhle předepsané svátky a nucené oslavy nesnáší a nejsou tak povrchní a materialističtí jako ti, co ano.
ja mam to stesti( pro nektere nestesti) ze zijeme mimo CR a slavime naprosto vsechno
a reknu vam kdo nezazil pravy Halloween nevi o co prichazi
u nas je vse dvojte, takze i velikonoce slavime dvojmo ![]()
k dotazu, manzelovi jsem koupila malinkatou skrinku se trema suplikama, zatim mam do prvniho suplicku cervene cokokadove srdicka, co dam do dalsich dvou jeste nevim
( skrinka je samozrejme pro me, ze
)