Valentýn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.2.14 12:48

My tedy sv. Sv. Valentýna neslavíme, i když by mi to nevadilo. Ale jen info pro ty, které jsou tak moc proti - tento svátek nemá původ v Americe!!! Takže možná by bylo lepší si najít jiný důvod k tomu, proč neslavit tento svátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emmamina
7.2.14 12:49

@1.zizi @CokeLady :palec: :palec: :palec: souhlas!

• Citovat
  • Upravit
23847
7.2.14 12:50

Já jdu pařit s holkama - prostě dámská jízda :mrgreen: takže MYLÁČEK dostane dárek - večer beze mne jen s dětičkama :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
Jsem free uvědomnělá a americkej humus neslavím zejména proto, že bych musela vymejšlet a kupovat nějaký pos. raný předražený dárky :jazyk: Už takhle nám na víkend vychází oslava synkových narozenin, takže o dobrý žrádýlko nepřijdeme.

Jinak dárek pro chlapa, abych byla k tématu - cokoli dobrého k jídlu, pozvání do dobré restošky klidně i na později - teď v pátek asi bude všechno obsazený, všude samý předražený valentýnský menu :roll: :roll: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.2.14 12:56

@Záhořanka ale z ameriky to prostě přišlo, tam z toho udělali to, co je z toho teď ;) Ale u mě to není ten důvod. To mě spíš vadí o vánocích ti santaklauzové. Já to prostě neslavím, protože za mých mladých let to tu prostě nebylo a najednou, z ničeho nic to mám začít slavit? :think: U mě vede Petřín a 1.máj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.2.14 13:13
@1.zizi píše:
@Emmamina @CokeLady ja beru kazdou prilezitost, jak se odmenit, takze za me podobne svatky treba 4× do mesice :mrgreen:

Tak je to správně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 14:28
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.2.14 14:32

@CokeLady :potlesk:
Já si zase myslím, že proč neslavit třeba i čínský nový rok nebo konec ramadánu ;) na světě je krásně, ať si každý slaví co chce a kdo je vlastenec nebo pozér, ať si slaví třeba jen svátek práce!
Moji rodiče jsou o hodně starší ročník a bez problémů se naučili chodit na Valentýna na večeři a táta koupí mamce kytku…je to hezký! A na 1.máje si jdou třeba na procházku. Základem je prostě mít radost ze života! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
7.2.14 14:33

@Simca007 Krásně napsané. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.2.14 14:59
@CokeLady píše:
Přesně, jsou to pozérský zapšklý kecy… a to píšu jako ta, co nemá ráda Silvestra a Velikonoce ale NIKOMU TO NECPU jako svoje oduševnělý moudra a kecy o nuceném slavení případně o tom, že velikonoce jsou stejně jen svátek plastových slepiček a už nikdo neví, že vlastně byl i nějaký Kristus který vlastně vstal z mrtvých atd… ať si každý slaví co chce a nikdo ať mu do toho svými moudrými radami o materialismu apod nekecá

Právě nám to tady cpeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.2.14 17:32
@muchlacek píše:
Ahoj, blíží se Valentýn a tak mě napadlo: nemáte některá tip na dárek pro Vaši drahou polovičku?

a jak dlouho jste spolu? a jake darky si tak normalne davate? podle tohoto bud nejaky konkretni darek, vecere nebo neco podobneho a nebo treba nejaky eroticky zazitek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.2.14 17:39

My Valentýna neslavíme, v české historii je pro mě osobně mnohem krásnější svátek lásky, a to je 1. květen, kdy má muž ženu políbit pod rozkvetlou třešní, aby mu do roka neuschla.. :srdce:
Tak na prochajdu do třešňového sadu si s mužem uděláme čas každý rok a je to moc příjemné, takové romantické :)
Valentýnský dárek jsem muži chtěla dát pouze loni (bohužel už byl vyprodaný), a to, když nějací italští kopálisti přijeli na 14. 2. do Prahy zakopat si se Spartou - tak jsem mu chtěla tu blbinu koupit lístky, protože vím, že by z toho měl velkou radost.. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.2.14 17:40
@Janimila píše:
a jak dlouho jste spolu? a jake darky si tak normalne davate? podle tohoto bud nejaky konkretni darek, vecere nebo neco podobneho a nebo treba nejaky eroticky zazitek :twisted:

Aha, no vidim, ze jsem trochu opozdena :D zakladatelka uz pravdepodobne darek vymyslela :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.2.14 17:51

Ahojky, my Valentýna slavíme, dokonce na valentýna budeme spolu už pět let. Taky mi to dalo něco pro něj vymyslet :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.2.14 22:23
@CokeLady píše:
Ne, free a uvědomělí jsou přece ti, co tenhle komerční humus neslaví :palec: nemám ráda tyhle odsuzující kecy, ono je to pokaždý něco… fůůůj, nesnášíme vánoce, jsou tak strašně komerční, už to není co bývalo, všechno je o penězích apod, pak fůůůj, nesnášíme silvestra, nucená zábava, chlastačka, humus, fůůůj, nesnášíme valentýna… americký výmysl a kravina pro puberťáky, fůůůj, nenášíme halloween a furt něco.Já taky některé svátky nemusím, třeba Velikonoce, ale rozčiluje mě, že se vždycky vyrojí fakt tisíce takových odsuzujících názorů jak zde, v okolí, v médiích, všichni s poukazováním na valentýna nebo silvestra nebo podobné a odsouzením těchto svátků se vždy snaží ukázat, jak oni jsou lepší a že tyhle předepsané svátky a nucené oslavy nesnáší a nejsou tak povrchní a materialističtí jako ti, co ano.

Nic proti, ale jako jediná to tady hrotíš ;). Třeba já jsem napsala jenom to, že to prostě neslavíme. Jednu jedinou větičku a dál nic. A ostatní, kteří to neslaví také. Jen ty jediná se tady rozčiluješ a rozepisuješ. Takže klídek ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.2.14 22:33
@CokeLady píše:
Ne, free a uvědomělí jsou přece ti, co tenhle komerční humus neslaví :palec: nemám ráda tyhle odsuzující kecy, ono je to pokaždý něco… fůůůj, nesnášíme vánoce, jsou tak strašně komerční, už to není co bývalo, všechno je o penězích apod, pak fůůůj, nesnášíme silvestra, nucená zábava, chlastačka, humus, fůůůj, nesnášíme valentýna… americký výmysl a kravina pro puberťáky, fůůůj, nenášíme halloween a furt něco.Já taky některé svátky nemusím, třeba Velikonoce, ale rozčiluje mě, že se vždycky vyrojí fakt tisíce takových odsuzujících názorů jak zde, v okolí, v médiích, všichni s poukazováním na valentýna nebo silvestra nebo podobné a odsouzením těchto svátků se vždy snaží ukázat, jak oni jsou lepší a že tyhle předepsané svátky a nucené oslavy nesnáší a nejsou tak povrchní a materialističtí jako ti, co ano.
:palec: lip bych to nenapsala

ja mam to stesti( pro nektere nestesti) ze zijeme mimo CR a slavime naprosto vsechno :D a reknu vam kdo nezazil pravy Halloween nevi o co prichazi ;) u nas je vse dvojte, takze i velikonoce slavime dvojmo :pankac:

k dotazu, manzelovi jsem koupila malinkatou skrinku se trema suplikama, zatim mam do prvniho suplicku cervene cokokadove srdicka, co dam do dalsich dvou jeste nevim :mrgreen: ( skrinka je samozrejme pro me, ze :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný