Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, blíží se Valentýn a tak mě napadlo: nemáte některá tip na dárek pro Vaši drahou polovičku?
My mame na Valentyna stanoveny datum porodu, tak to si myslim, ze je docela dobry darek, ne? A „skoro“ zadarmo.
Skoda jen, ze Valentyna neslavime.
Hmm, jsem neporadila, co? Ale proste jsem nemohla odolat. ![]()
My taky neslavíme Valentýna, my slavíme Jiřinu - ta je jen o den později.
Třeba to Hasmandce vyjde na toho 15.2. - v ten den jsou narození samí slavní lidé - Katka Neumannová, Jarda Jágr …
Jiřina
Lepší datum je 23. února, to je moje dcera (bože, už je to osm let). Taky jsem neodolala!
![]()
Taky jsme to nikdy neslavili, ale ted jsem doma, tak mám zatím víc času. Tak jsem vymyslela, že miláčkovi upeču k snídani takový malý piškot ve tvaru srdce a poleju to nějakou jahodovou želatinou.
My se chystáme do kina (nemáme hlídání, takže se společně ven dostaneme tak 1×/půl roku - takže svátek
.
L.
Ahojky, já manželovi koupila cd s oblíbenou skupinou a každý rok chodíme na večeři.
No ja jsem svému miláčkovi nachystala na Valentýna sáček s ovocím a sladkým (skoro jako na Mkuláše). Je nemocný tak dostane k tomu ještě nějaké vitaminy ať má něco navíc:)
Taky jsem chtěla rodit na Valentýna ale to nám asi nevíde:) Tak možná příště ![]()
Já Valentýna nikdy neslavila a nebudu to měnit ani letos, ale spíš bych si udělala pěkný večer, zašla na dobré jídlo, nebo třeba do divadla…hmotné dárky bych asi nedávala a když, tak opravdu maličkost pro radost.
tak co ,jak slavíte letos valentýna.U nás jako obvykle nijak .
Ahoj, tak už máte nějaké plány na letošního Valentýna? Už se to kvapem blíží..
![]()
Tak jsem nakonec využila akce u piklia a nechala udělat obraz, sice do čtvrtka nedojde, ale my ten valentýn stejně nějak moc neprožíváme, tak je to fuk
Ostatně, je to dárek spíš pro mě ![]()
Americkej svátek, když někoho miluji nemusím mu chystat překvapení na povel. Nikoho nesoudím jen můj názor.
Můj jede na akci s prací…takže já pořádám letos VALENTINSKOU DÁMSKOU JÍZDU…už se moc těším…