Vánoce - dárek pro manžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
25.11.06 14:45

Vánoce - Dárek pro manžela

Holky - co zajímavého a netradičního pořizujete manželům pod stromeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
25.11.06 15:05

tak to by mě taky zajímalo … mám vymetýno … a to musím pořídit něco hned i k narozkám …
Přemýšlela jsem o hrnečku s fotem malýho … nebo triko … asi pořídím nějaký lepší diář na příští rok, no a víc nevím .. :roll:

• Citovat
  • Upravit
532
25.11.06 17:11

Tak v tomhle jsem taky bezradná, a navíc má manžel ještě 7.12. narozeniny, takže dámy uvítám dobré nápady!!!!!!!! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
25.11.06 17:52

Nevim, co vasi manzele delaji, ale u nas melo loni uspech pouzdro na vizitky. Nic prevratneho, ja vim. :?
Penezenka, kozeny pasek, alkohol-testr, dobra klobasa i s prkynkem a nozem…
Nic moc originalniho me uz nenapada, takze se taky moc rada necham inspirovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.11.06 18:54

Já mu dala k narozkám osobní váhu!!! Čímž, jsem si dala dáreček i sobě…
Ale k Vánocům fakt nevím. Asi novou myš k PC, neboť nám ta stará blbne (což bude opět i dárek pro mě…) jo a taky se dá nechat vyrobit podložka pod myš s fotkou mimča.
Taky mě napadlo, že bych mohla sehnat lístky na to mega turné Olympiků, i když to asi nebude moc levné.
No a já si letos nemůžu moc vyskakovat - např. pro tchána budu vyrábět nějakou mňamku (on má stejně nejradši to, co se dá spapat) takže mu do nějaký pěkný šroubovací flašky naložím kousky různých sýrů do oleje, k tomu cibulky a papričky, aby to vypadalo hezky. A ručně malovanou etiketu k tomu např. „Dědečkovy syrečky“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
25.11.06 19:16

Dalekohled, protože si ho přál a protože slíbil, že s ním nebude šmírovat ženský :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.06 19:52

Ahoj

Ja bych chtela digitl,nebo holici el.strojek a urcte neco na ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.11.06 19:58

KLEO - tak to jsme na tom stejne :-), manzel slavi narozky 4.12., tak si vzdycky lamu hlavu co k narozkam a co na vanoce. No ale uz jsem poridila, i kdyz nic origos to teda neni - na narozky pyzamo (zadny poradny nema) a pod stromek hrnicek s fotem prcka, kosili a asi nakou tu vonavku, protoze stavajici mu uz dosla :wink: Loni mel 30 a to jsem mu koupila bezky, mel z nich obrovskou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.11.06 20:01

Holky,

tak to resim taky. Manzel ma narozky 22.12., takze je to des. Letos dostalv predstihu bezdratove handsfree (je ridic, tak ho uzije), ale co se tyce Vanoc fakt nevim. Asi to vyresim porodem na Stedrej den a bude...... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.11.06 21:25

ahoj Stazko, tak to by byl opravdu orginální dárek :lol: , ale já budu muset vymyslet něco reálnějšího, přeju hodně štěstí a zdravé a krásné mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
25.11.06 23:55

tak já mám (zatím) pro manžela hodinky, svetr a triko, knihu (tu si přál) a předplacenou masáž, ještě uvažuju o radiobudíku a metaxe :lol:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
26.11.06 10:26

Myslim, ze timhle ho urcite dostanete :wink: http://www.karmasheetra.com/ Jen nevim, jake budou ted pred Vanoci dodaci lhuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
26.11.06 17:49

Ahojky,
já mám pro manžela na dvd komplet seriál Mash. Má ho moc rád, sleduje ho dost často na videu, ale video nám blbne a kazety jsou již dost ohrané.
K tomu jsem mu pořídila pěkné pouzdro na dvd.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.11.06 12:57

Tak ja mam pro manzu vymysleno tohle: lyze „bigfooty“, tricko Moira, sponu do kravaty+kravatu, mikinu. Taky by ho potesila autodraha :roll: nebo rybicky do akvarka (to se dava pod stromek tezko). Automapu nam dam dohromady, tu potrebujem.
Nedostane ale vsechno, jen neco… neco si schovam na narozeniny, i kdyz je ma az v lete. :wink:

Obecne pro chlapi me napada placatice, auticko na dalkovy ovladani (to u nas slavilo uspech), pekny zaviraci nuz, nejaky adrenalinovy zazitek, vtipny tricko z trnky-brnky, alkohol tester, pro kuraky zippo zapalovac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
15.11.11 12:13

Souhlas s Luci - autíčko na DO slavilo předloni úspěch a pořádali se synem závody :wink: Letos jsem prozatím vymyslela raclette gril (ale ten je vlastně pro všechny, i když hlavní gurmán je manžel :mrgreen: ) a přemýšlím nad nějakým sportovním tričkem a poukazem na masáž…
A jinak se nechám inspirovat co tady napíšete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný